Het kosten mij een beetje moeite om online te betalen ivm mindere ervaringen bij andere webshops bij hoge bedragen dus had een mail gestuurd of dit anders kon. Hier is gelijk op gereageerd en over... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Wij lopen al jaren met veel plezier de winkel in en waren nu aan het twijfelen om onze 6 jaar oude Urban Arrow te vernieuwen. Na een korte spar sessie van de voors en tegens hebben we in het weekend b... Ver mais
I bought a Gazelle Orange C7 city bike. It is in a very good condition, feels like new. And it rides amazingly! Very much enjoying it! It is the 2nd time I buy from bikedeals. Always happy with the qu... Ver mais
Bikedeals is een prachtige fietsenwinkel waar je nieuwe en tweedehands fietsen kan kopen voor zeer interessante prijzen. Men dringt je niets op, denkt mee en men geeft echt goede raad. Klantvriendelij... Ver mais
Informações sobre a empresa
GEBRUIKTE MERKFIETSEN VOOR JONG EN OUD! De mooiste tweedehands kwaliteitsfietsen tegen scherpe prijzen. Bikedeals.nl is de webshop van het samenwerkingsverband FietsenopTexel.nl. Op bikedeals.nl worden gebruikte huurfietsen verkocht die rechtstreeks uit de verhuur op Texel komen. We verkopen de mooiste merken zoals Urban Arrow, Gazelle, Cannondale, Cortina en Batavus. Bikedeals heeft een groot assortiment twee- dehands kwaliteit fietsen. Wat onze fietsen bijzonder maakt is dat ze niet ouder zijn dan 3 jaar en altijd zijn onderhouden door gekwalificeerd personeel. Daarnaast krijg je ook nog eens BOVAG garantie! • 100% gegarandeerd de laagste prijs • Retourneren binnen 30 dagen • Volledig fietsklaar geleverd aan huis • Gratis proefrijden in 2 winkels
Informações de contacto
Nikadel 75, 1796 BR, De Koog, Holanda
- 0222-760029
- sales@bikedeals.nl
- bikedeals.nl
Afspraken worden nagekomen en er wordt…
Afspraken worden nagekomen en er wordt prettig gecommuniceerd ……
Aangenaam contact !! Ga zo door !
Online een Cortina 24 inch jongens…
Online een Cortina 24 inch jongens transportfiets besteld. Per e-mail netjes op de hoogte gehouden van het hele proces. Hele snelle levering! De dag voor levering werden wij netjes gebeld met een geschatte tijd en op de dag van levering wederom netjes gebeld door een vriendelijke chauffeur dat hij er met 20 minuten zou zijn! Wij ontvingen een super mooie fiets waarvan je er niet aan af ziet dat deze 2e hands is! Bedankt voor jullie fijne en professionele service!
Hele goede service en mooie fiets
Voordat ik de fiets kocht heb ik mijn vragen telefonisch kunnen stellen. Ik heb de fiets gekocht, betaald en kreeg die dag de orderbevestiging. Snel daarop volgde de definitieve factuur en een sms op welke dag de fiets bezorgd zou worden. Op de bezorgdag werden we netjes een uurtje van tevoren gebeld dat de bezorger er aan kwam. Op de afgesproken tijd werd de fiets in topconditie aan ons geleverd door een hele vriendelijke bezorger. De factuur zat erbij, twee sleutels. En de fiets was in perfecte staat, echt als nieuw. Deze ervaring gun ik iedereen! Hartelijk bedankt!
Zo goed als nieuwe fiets voor een…
Zo goed als nieuwe fiets voor een tweedehands prijsje. Onze zoon is blij met de fiets! :)
Bestellen gaat enorm makkelijk
Bestellen gaat enorm makkelijk door de overzichtelijke pagina’s op de website. Binnen 3 minuten gevonden wat ik zocht en afgerekend. Je wordt goed op de hoogte gehouden wat de status van je bestelling is. Keurig een uur van te voren gebeld door de chauffeur. Binnen 4 dagen een keurige fiets afgeleverd. Enorm goede staat voor een 2e hands. Super tevreden. Ik heb mijn omgeving al over BikeDeals verteld.
Goede snelle service
Vlotte afhandeling van bestelling
Vlotte afhandeling van bestelling, met gevraagde uitgestelde levering
Niet de nieuwprijs, wel de kwaliteit
Prettig contact, fiets binnen week ontvangen, goede afstemming met vervoerder. Fiets zag er erg netjes uit, niet als nieuw (wat ouder model en kleine beschadingen) maar zeker veel beter dan een reguliere tweedehands fiets.
Supersnelle en prima service!
Anderhalf jaar geleden hier 2 fietsen gekocht en helaas is er vorige week 1 gestolen….. na dit aangegeven te hebben werd de nieuw bestelde fiets BINNEN 3 werkdagen keurig thuis afgeleverd!
Hartelijk dank voor de geboden service, volgende keer shop ik weer bij jullie!
Zeer Snelle een vriendelijke service en…
Zeer Snelle een vriendelijke service en een hele mooie fiets!!
Mooie Gazelle Orange c7, 2021
Zeer netjes geleverd en mijn fiets in bijna nieuwstaat. Het fiets als nieuw. Alleen jammer dat er geen origineel gazelle zadel meer op zat en geen zadelklem toegepast. Nu kan iedereen mijn zadel makkelijk jatten zonder inbussleutel te hoeven gebruiken
Snel en netjes de fietsen geleverd
Vandaag een Cube mtb gekocht.
Vandaag een Cube mtb gekocht.
Zeer goed geholpen. Leuk gesprek gehad. Was de lange rit zeker waard.
Geweldige service en communicatie
Geweldige service en communicatie,
De fiets is prachtig, ziet er uit als nieuw.
Ben er heel erg blij mee.
Prima en tijdige levering
Prima en tijdige levering. Fiets is in goede staat en het proces ging enorm soepel. Een aanrader!
Snelle en goede service
Snelle en goede service.
En de levering was mooi op de afgesproken tijd.
Vandaag is de Cortina U4 kinderfiets…
Vandaag is de Cortina U4 kinderfiets bij ons bezorgd. Echt Top, van te voren werden we gebeld over het gewenste tijdstip. Alhoewel het een 2de hands fiets is, ziet hij er uit als nieuw en voor een fractie van de nieuwprijs. Ben echt positief verrast.
Super!
Super goede prijs voor een nieuwe (showroom) fiets. De levering zou binnen 7 dagen zijn, maar heb hem op maandagmiddag besteld en woensdagochtend werd hij al gebracht door een vriendelijke bezorger!
Top service, fijne fiets.
14 februari een mooie urban arrow geleverd gekregen met nog geen 280km op de teller. Amper 24 uur eerder besteld en de volgende dag direct geleverd. Het team van bikedeals reageerde snel en adequaat op de gestelde vragen. Een zeer nette fiets ontvangen met accessoires pakket (nieuw).
Een vriendelijke bezorger kwam de fiets afleveren en gaf nog een korte uitleg. Na de koop nog contact gehad of de factuur iets gespecificeerd kon worden, dit was geen probleem. Niet veel later kreeg ik hem per mail toegestuurd. Bike deals is deze 5 sterren dubbel en dwars waard.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.