Geweldige service. Onderhoud aan de fiets uitgevoerd door topmonteurs, Uiterst vriendelijk, maar bovenal zeer vakkundig... En alles in goed overleg! Een dikke aanrader om hier een e-bike te kopen...... Ver mais
Op pad om een e-bike te kiezen: goede ervaring; er wordt tijd genomen om te luisteren.... uitleg e-bike. Fietsen en bijstellen zadel en stuur, heb de juiste fiets gevonden een week later gebracht en... Ver mais
Mijn ervaring is zeer prettig. Nemen de tijd, luisteren goed naar je wensen, denken met je mee. Wij hebben nu 2 fietsen gekocht,met 100% tevreden heid. Ga zo met de vriendelijkheid de service en per... Ver mais
Telefonische fiets opgevraagd. Kleur en maat niet aanwezig. Was geen probleem dit te bestellen( vrijblijvend). Bij binnenkomst rondje gefietst en was goed! Direct een mooie aankoop/deal kunnen doen. F... Ver mais
F B Deurvorststraat, 18, 7071 BJ, Ulft, Gelderland, Holanda
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Nieuwe fiets hier gekocht. Had hem al een paar dagen eerder gereserveerd. Kom je de winkel binnen, moet hij nog rijklaar gemaakt worden. Was beter geweest als de fiets gewoon al klaar had gestaan. Daarna een proefrit gemaakt, waarna ik een aantal vragen stelde. Bijvoorbeeld over de voorlamp. Die zou aan gaan als je zou trappen, maar dat gebeurde helemaal niet. Kwam er zelf later pas achter dat dit met een lichtsensor werkte en dus automatisch uit stond. Maar de medewerker leek dus nauwelijks wat van de fiets af te weten, wat gewoon zonde is.
De fiets zou over ongeveer 10 dagen bezorgd worden. Jammer dat dat een tijdje moet duren, maar ik kan me voorstellen dat ze het druk hadden. Dat hij bezorgd werd is wel een goede service, al helemaal omdat ik niet bepaald dichtbij van de winkel woon.
De fiets zou bij bezorging betaald worden. Toen hij eenmaal werd bezorgd, wist de bezorger niks van betaling af. Ik ontving dus een volledig rijklare fiets met accessoires, zonder dat ik ook maar iets betaald had.
Een paar dagen later kreeg ik nog steeds niks van een bericht over de betaling. Ik heb toen zelf gebeld, waarbij ze de eerste keer niet eens opnamen. Een tijdje later namen ze wel op. Er bleek nog geen factuur aangemaakt te zijn voor de fiets. Zou deze niet bij de levering inbegrepen moeten zijn? Uiteindelijk de factuur per email ontvangen inclusief een betaallink. Naast de betaling kreeg ik ook toegang tot een soort online fietsdashboard, waarop je o.a. de toekomstige servicebeurten kan zien. Dat is wel netjes.
Al met al hebben ze naar mijn mening nog wat te leren in de communicatie met de klant en hier ook aan houden. Daarnaast hadden ze natuurlijk mijn eerste bezoek beter kunnen voorbereiden. Uiteindelijk dus wel de fiets gekocht voor een prima prijs. Ook volledig rijklaar bezorgd met de accessoires. Vandaar nog de 3 sterren.
Prettig contact en goed op de hoogte gehouden van levering.

Resposta da Bike Totaal - Frazer
Mijn zadelen was afgebroken had de fiets die dag nog nodig voor het werk...geen leenfiets met ondersteuning...de fiets werd ter plekke gemaakt...echt service!

Geweldige service.
Onderhoud aan de fiets uitgevoerd door topmonteurs,
Uiterst vriendelijk, maar bovenal zeer vakkundig... En alles in goed overleg! Een dikke aanrader om hier een e-bike te kopen... En te laten onderhouden!💪👍😉

Resposta da Bike Totaal - Frazer
Goede service en uitleg. Vriendelijk en deskundig geholpen. Communicatie is een punt van aandacht.

Resposta da Bike Totaal - Frazer
Alles prima verlopen. Werd in de loop van de dag netjes geïnformeerd over noodzakelijke extra kosten.

Resposta da Bike Totaal - Frazer
Zeer goed geholpen en maken de service waar

Resposta da Bike Totaal - Frazer
Ze hebben goede service,ze bellen netjes voor een grote reparatie die er aankomt.
Prettig overleg.
Bij het afleveren, ook bij de aankoop, prima behandeld, goed uitgelegd, alles duidelijk.
Wij hebben nu 2 fietsen gekocht,met 100% tevreden heid. Ga zo met de vriendelijkheid de service en persoonlijke aandacht

Resposta da Bike Totaal - Frazer
Eerlijke en complete info om tot een passende keuze te komen. Heel blij mee
rustig en eerlijk advies er werd ruim de tijd voor ons genomen