Goed advies op een heel plezierige wijze. Toen bleek dat het door ons gewenste model bij Mossink niet beschikbaar was, heeft men het model bij een andere dealer geregeld. Bij ophalen van onze fiets... Ver mais
Van Tuyllstraat, 20A, 3829 AD Hooglanderveen, Utrecht, NL
keurig, professioneel en vriendelijk de man die mij hielp ook nam hij alle tijd om een nieuwe fiets uit te kiezen.
Deze zaak verdient wat mij betreft absoluut 5 sterren! Het personeel is ontzettend vriendelijk, behulpzaam, flexibel en deskundig. Ze geven goed advies en denken echt met je mee. Zo heb ik vanoch... Ver mais
Super ervaring! De mannen van Bike Totaal hebben ons super geholpen met de aanschaf van een nieuwe Lovens bakfiets. De begeleiding was van begin tot eind helemaal top; van een spontane snelle proefr... Ver mais
Van Tuyllstraat, 20A, 3829 AD, Hooglanderveen, Utrecht, Holanda
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Super goede service, vriendelijk personeel. Word geluisterd naar wat je wil en ook meegedacht naar welke mogelijkheden er dan zijn.
Goede service en goede terugkoppeling over reparaties die moeten worden uitgevoerd.
Inclusief een accurate kostenopgave.
Geen onaangename verrassingen.
Als mijn huidige fiets aan vervanging toe is, koop ik de volgende fiets ook weer hier.
Ze hebben ons fantastisch geholpen nadat onze vorige elektrische fiets is gestolen. Ze dachten mee over de opties en hebben snel een andere kunnen regelen.
Top! Fiets stond snel klaar en goede en vriendelijke uitleg gekregen van wat er allemaal nog meer kan behalve fietsen.
BT Mossink neemt altijd uitgebreid de tijd om je goed te informeren, en denkt goed met je mee. Deskundig advies, ruime keus - absolute aanrader.
Prettig overleg bij de aanschaf van 2 Koga fietsen. Daarna heb ik verzocht op de riemoverbrenging aan te passen voor de heuvels en dat werd heel coulant aangepast tegen de helft van de prijs.
Zeer prettig en kundig geholpen bij aanschaf nieuwe ebike ( en goede inruil ).
Daarnaast de geboden complete service welke je van een lokale ondernemer kunt verwachten.
goede service, vriendelijke personeel. Aanrader om hier je fiets te kopen!
Jim heeft mij goed geholpen en nam de tijd om mij goed te informeren over welke mogelijkheden er waren voor de wensen die ik had.
goed en vriendelijk geholpen snelle service
Dit is nog een ouderwetse, vernieuwende fietsenwinkel. Mijn fiets was er voor onderhoud. Netjes vooraf aangegeven welke problemen er waren. Tussendoor overleg in verband met de bevindingen en uiteindelijk een nette nota. Top mensen!!!!
De fiets was binnen een uurtje weer klaar, echt top!
Fijn dat mijn fiets het weer goed doet.
Prima service
Goede service. Aandacht en volop tijd voor de klant. Er wordt goed geluisterd naar wat de klant wil.
Vriendelijk.
Bellen omdat kosten hoger uit zouden gaan vallen.
Dus laat klant zelf beslissen of reparatie/vervanging toch plaats moet vinden.