Mijn fiets ging voor een servicebeurt, en werd geconstateerd dat er een scheur in mijn velg zat, en deze werd vervangen, zat nog in de garantie. Altijd goede communicatie
Leia as opiniões dos outros
Een hele goede uitgebreide uitleg gehad van Paul Willemsen. Hij heeft ons goed geholpen. Wat een rustige, ervaren man is hij. En die rust straalt hij ook uit over de klanten en zijn personeel. De... Ver mais
Informações sobre a empresa
- Loja de bicicletas
- Loja de reparação de bicicletas
- Loja de acessórios para bicicletas
- Loja de bicicletas usadas
Sobre Bike Totaal - Paul Willemsen
Standaard superveel extra service bij aankoop van een nieuwe fiets
Het klopt: alleen bij Bike Totaal krijg je standaard superveel extra's bij een nieuwe fiets. En ook daarna blijf je altijd welkom. Voor hulp, service en een glimlach. We zijn er echt voor je. Zo krijg je standaard 5 jaar dealergarantie bij je nieuwe elektrische fiets, zijn er altijd omruilmogelijkheden voor je oude fiets en is de eerste servicebeurt altijd inbegrepen.
Zien we je snel?
Je kan bij Bike Totaal terecht voor fietsen, elektrische fietsen, elektrische bakfietsen, fietsaccessoires, fietskleding en nog veel meer. Online, en in één van de meer dan 160 winkels. Ja, Bike Totaal is dé fietsenwinkel van Nederland. Kom je snel eens langs?
Bekijk elektrische fietsen
Bekijk winkels
Informações de contacto
Woudseweg, 6, 2635 CC, Den Hoorn, Zuid-Holland, Holanda
- +31 15 2614976
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Goede communicatie en betrouwbaar onderhoud
Altijd goede communicatie
Reparatie Batavus
Bij het brengen van de fiets voor de reparatie was het ontvangst en het conotact met de medewerkster goed, goed advies en duidelijk geluisterd wat het probleem was
Prettig geholpen door medewerkers.
Prima in orde …
Prima in orde van tevoren even gebeld om te overleggen klantvriendelijkheid ook prima in orde tot de volgende keer
Dik tevreden!
Ik ben goed geholpen. Eerst werd er goed geluisterd naar mijn wensen. Vervolgens kreeg ik goede informatie over de keuze van de juiste fiets. Ik mocht een proefrit maken. Hiervoor werd de fiets eerst goed ingesteld. Daarna werd de fiets besteld om de juiste maat eerst te passen. Bij de aanschaf volgde een duidelijke instructie over het gebruik van de fiets. Dik tevreden!
TOP service!!
Goede service. Fijn personeel,altijd vriendelijk en behulpzaam . Zeer goede ervaring.TOP!!!!
Goede service en betrouwbaar adres!
Goede service en betrouwbaar adres. Nu voor de tweede maal een fiets hier gekocht.
Poderá usar IA para responderLer mais
Praktische oplossing voor veel fietsplezier
Mijn speciale verzoek was een oplossing om bij het stoplicht en dergelijke met mijn voeten bij de grond te kunnen en met fietsen hoger te zitten! Met een zadelpen drop de ideale oplossing gekregen✅. Topservice weer door dit kundige personeel! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Vriendelijk personeel.
Vriendelijk personeel.
Vakkundig advies, met name van het personeel in de werkplaats.

Resposta da Bike Totaal - Paul Willemsen
Prima service,klant wordt vriendelijk…
Prima service,klant wordt vriendelijk behandeld

Resposta da Bike Totaal - Paul Willemsen
Mooie zaak met veel keus.
Mooie zaak met veel keus.
Er werken echt vakmensen,
Je kan altijd langs komen met problemen en lossen het probleem snel op.

prima geholpen
Afspraak maken per telefoon ging soepel, kon op eerste werkdag na weekend al terecht. Prima gerepareerd en service beurt fiets
Een hele goede uitgebreide uitleg gehad…
De fiets is fantastisch. Een degelijke, robuuste fiets.
Bike Totaal in den Hoorn is dan ook een echte aanrader!