Leia as opiniões dos outros
Gevraagd of men onze Amslod fiets kon nakijken ivm storing trapondersteuning. Mochten de fiets brengen en een paar dagen later had men het probleem gevonden en de fiets gerepareerd. Echt aardige mense... Ver mais
Ik ben super goed geholpen bij Bike Totaal, Schulting in Almere. Heel kundig en vriendelijk personeel, Ze hebben veel geduld, en leggen alles heel goed uit ondanks dat het druk was in de winkel... Ver mais
Zeer tevreden over onze aankoop! Voor onze dochter een mooie fiets gekocht en we zijn uitstekend geholpen. Vriendelijk personeel, goed advies en een scherpe prijs. Onze dochter is er superblij mee. Ab... Ver mais
Informações sobre a empresa
- Loja de bicicletas
- Loja de reparação de bicicletas
- Loja de acessórios para bicicletas
- Loja de bicicletas usadas
Sobre Bike Totaal - Schulting
Standaard superveel extra service bij aankoop van een nieuwe fiets
Het klopt: alleen bij Bike Totaal krijg je standaard superveel extra's bij een nieuwe fiets. En ook daarna blijf je altijd welkom. Voor hulp, service en een glimlach. We zijn er echt voor je. Zo krijg je standaard 5 jaar dealergarantie bij je nieuwe elektrische fiets, zijn er altijd omruilmogelijkheden voor je oude fiets en is de eerste servicebeurt altijd inbegrepen.
Zien we je snel?
Je kan bij Bike Totaal terecht voor fietsen, elektrische fietsen, elektrische bakfietsen, fietsaccessoires, fietskleding en nog veel meer. Online, en in één van de meer dan 160 winkels. Ja, Bike Totaal is dé fietsenwinkel van Nederland. Kom je snel eens langs?
Bekijk elektrische fietsen
Bekijk winkels
Informações de contacto
Markerkant, 10-jan, 1316 AA, Almere, Flevoland, Holanda
- +31 36 5347961
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Aanrader voor goed passend advies
Betrokken, goed en eerlijk advies.
Vakkundig en zeer vriendelijk

Resposta da Bike Totaal - Schulting
Goed geholpen en heel vriendelijk 👍
Top advies!
Geduld... Hoe is de fiets? Zit hij goed?Let op (advies) Dit is net te klein... andere fiets, andere houding. Meer naar voren, meer rechtop. Kleinere fiets, zadel hoger. Zitten opnieuw proberen. Enz... uiteindelijk een fiets met een grotere framemaat dan "zelf gemeten en uitgezocht". Grote keuze uit verschillende fietsen met elk een prijskaart. Niet de duurste fiets gekocht maar heel veel aandacht, service en advies. Misschien via internet goedkoper kunnen krijgen maar: Service, onderhoudsbeurt EN goed advies om een juiste keuze te kunnen maken. Bedankt Bart!
Netjes en vriendelijk geholpen bij…
Netjes en vriendelijk geholpen bij aankoop van de fiets en goed informatie gekregen bij het proefrijden.
Goed advies
Goed advies, prima prijs-kwaliteit verhouding en erg vriendelijk. Erg blij met onze fietsen!
Zeer snel en goed geholpen
Zeer snel en goed geholpen. Ik ben zeer tevreden en kom zeker terug.
Geweldig geholpen!
Ik ben super goed geholpen bij Bike Totaal, Schulting in Almere.
Heel kundig en vriendelijk personeel,
Ik heb op diverse fietsen een proefrit mogen maken.
Ik kan deze winkel aan iedereen aanraden.
we worden altijd goed geholpen er is…
we worden altijd goed geholpen er is veel kennis aan wazig.
Great Service, On the Dot
Great service, professional & friendly staff, on the dot with their time. Had my UA bakfiets maintained there. Came back super smooth. Highly recommend.
Keurig netjes geholpen en fiets was…
Keurig netjes geholpen en fiets was dezelfde dag nog klaar. 2 nieuwe bandjes gemonteerd en wel voor een schappelijke prijs.
Prettige benadering door het personeel!
Ik ben vriendelijk behandeld bij mijn eerste bezoek aan de winkel
Ik ben vriendelijk behandeld bij mijn eerste bezoek aan de winkel en mijn bestelling is supersnel geregeld.
Ik kon mijn fiets binnen één week al ophalen.
Fijne winkel met vriendelijke en kundige specialisten
Super snel en goed geholpen ondanks de drukte in de winkel.
Fiets uitgezocht en de zelfde week nog geleverd, bij telefonisch contact witenen ze gelijk wie ik was , daar hou ik van : nog persoonlijk contact/ geen nummer zijn