Mijn oog was gevallen op de Kathmandu pro 800 van Cube. Deze fiets heeft werkelijk alles wat een man kan wensen. Lage instap-half-automatische versnelling-handmatig-een zeer krachtige motor die echt l... Ver mais
Gewoon hele mooie fietsen zaak met mensen met verstand die er werken. Ben goed geholpen met mijn nieuwe fiets bestellen en die was al snel binnen gekomen, Echt een top ervaring zal dit bedrijf zeke... Ver mais
Wij hebben hier 2 mooie E-bikes aangeschaft. Reden hiervoor is o.a. de goede service welke wij vaak hoorden van mensen om ons heen. Bij onze zoektocht overal geweest echter beste gevoel bij dez... Ver mais
Hele goede service ook door hun is het probleem opgelost van m’n ketting waar ik al eerder mee naar een andere fietsenmaker was geweest en die zagen nooit wat. En meteen de zelfde dag weer m’n fiets... Ver mais
Julianaweg, 149, 1131 DH, Volendam, Noord-Holland, Holanda
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Het gaat over de Cube elektrische fiets. Al jaren vind ik m’n stuur tegenover het zadel niet goed. Iemand die hier werkt, vond het wel goed.. maar als ik het niet prettig vind, dan klopt het niet! Maar afgelopen zaterdag heeft iemand de stand aan het stuur anders gezet. Maar helaas nu heb ik stress op m’n nek en schouders dus nu is het helaas nóg slechter.
Ik wilde in ieder geval een ander zadel kopen, dat is nu wel prettiger, maar nogmaals de stand van het stuur aan de zadel niet goed dus ik kom morgen weer naar de werkplaats en hoop dat het goed wordt!

Resposta da Bike Totaal - Ton Koning
Op zaterdag middag laat door aanrijding remschijf voorzijde krom.
Meteen vervangen.....top!
Goede service binnen garantie termijn.
Beschadigde onderdelen vervangen
Top service! Snel en een goede prijs/kwaliteit verhouding.
In een woord: fantastisch. De fiets is opgehaald bij ons thuis en de volgende dag weer gerepareerd teruggebracht. Het was snel geregeld via de telefoon met vriendelijk personeel. Absolute aanrader.
Goede service vriendelijke mensen. Hebben altijd een oplossing voor je fietsproblemen. En staan altijd klaar als je vragen hebt.
En meteen de zelfde dag weer m’n fiets terug gebracht

Resposta da Bike Totaal - Ton Koning