Bike Totaal - van den Brink Opiniões

TrustScore: 5 em 5

Meerstraat, 14, 2181 BR Hillegom, Zuid-Holland, NL

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Biketotaal van den Brink is een prachtige fietsenwinkel waar je vriendelijk en deskundig geholpen wordt. We hebben hier 2 E-bikes aangeschaft. Ook voor onderhoud ben je hier aan het juiste adres.... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Voor ik een e- bike kocht heb ik mij eerst goed geïnformeerd o.a via internet. Wat is van belang. Waar moet ik rekening mee houden. Uiteindelijk waren mijn vragen in de winkel nooit te veel voor de... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Onderhoudsbeurt aan mijn e bike gehad. Gedegen geholpen en fijn meegedacht met de planning. Technische uitvoering ook helemaal o.k. en zonder dar ik er zelf om vroeg bepaalde delen onder garantie ve... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de bicicletas
  2. Loja de reparação de bicicletas
  3. Loja de acessórios para bicicletas
  4. Loja de bicicletas usadas

Sobre Bike Totaal - van den Brink

Bike Totaal wil dat iedereen de fiets pakt. Inderdaad, héél Nederland. We hebben daarvoor ook alles in huis: de expertise, de service en het mooiste assortiment. Met modellen van topmerken als Gazelle, Dutch ID, Cube, Cortina, Sparta, Batavus en Urban Arrow. We helpen, coachen en adviseren je. Van oriëntatie tot aanschaf, van onderhoud tot onderweg. Bike Totaal is er voor jou. Letterlijk, want met het grootste aantal vestigingen is er altijd wel eentje bij jou in de buurt. Je wordt met veel liefde geholpen, door je eigen vertrouwde vakman.

Standaard superveel extra service bij aankoop van een nieuwe fiets
Het klopt: alleen bij Bike Totaal krijg je standaard superveel extra's bij een nieuwe fiets. En ook daarna blijf je altijd welkom. Voor hulp, service en een glimlach. We zijn er echt voor je. Zo krijg je standaard 5 jaar dealergarantie bij je nieuwe elektrische fiets, zijn er altijd omruilmogelijkheden voor je oude fiets en is de eerste servicebeurt altijd inbegrepen.

Zien we je snel?
Je kan bij Bike Totaal terecht voor fietsen, elektrische fietsen, elektrische bakfietsen, fietsaccessoires, fietskleding en nog veel meer. Online, en in één van de meer dan 160 winkels. Ja, Bike Totaal is dé fietsenwinkel van Nederland. Kom je snel eens langs?

Bekijk elektrische fietsen

Bekijk winkels

Informações de contacto

• Meerstraat, 14, 2181 BR, Hillegom, Zuid-Holland, Holanda

• +31 25 2522387

Excelente

TrustScore: 5 em 5

113 opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Todas as opiniões

11 736 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 5 em 5 estrelas

Snel en vakkundig geholpen.

Snel en vakkundig geholpen.

24 de julho de 2026

Beste,

Fijn dat je er snel weer op kon. Bedankt voor de reactie.

Classificada 5 em 5 estrelas

Biketotaal van den Brink is een hele fijne fietsenwinkel!

Ook voor onderhoud ben je hier aan het juiste adres. We kregen een duidelijk overzicht van de uitgevoerde werkzaamheden en vooraf werden we duidelijk geïnformeerd wat de hiermee samengaande kosten zouden zijn. Ook als er onverwachts extra werkzaamheden moeten worden uitgevoerd wordt je van tevoren op de hoogte gesteld van de extra kosten.
Wij zijn helemaal tevreden.

11 de julho de 2026

Beste,

Wat een fijne review om te lezen, dank je wel. Twee e-bikes, én al terug voor het onderhoud, dat zegt genoeg.

Goed om te horen dat de communicatie over de kosten duidelijk was. Zeker als er tijdens een onderhoudsbeurt iets extra's naar boven komt, vinden we het belangrijk dat je daar nooit voor verrast staat.

Eerlijk

Waar moet ik rekening mee houden. Uiteindelijk waren mijn vragen in de winkel nooit te veel voor de verkoper. Er werd mij neutraal (meerdere merken) de voor/nadelen gemeld.

22 de julho de 2026

Beste,

Goed om te lezen dat je zo goed bent voorbereid op zo'n aankoop. Een e-bike is best een keuze, dus het is fijn dat de vragen de ruimte kregen die ze verdienden. Dat er eerlijk naar meerdere merken is gekeken, helpt natuurlijk ook om uiteindelijk de juiste fiets te vinden.

Top tent!!

Super fijn personeel, heel relaxed, behulpzaam, goed advies en 0,0 push gedrag. Als je een fiets wilt gaan kopen ga er langs, ik weet zeker dat ze je goed kunnen helpen!

19 de julho de 2026

Beste,

Wat een leuke review om te lezen. Goed advies zonder druk, dat is precies hoe een bezoek aan de winkel voor jou moet voelen. Blij dat het zo bevallen is, en bedankt dat je anderen aanraadt om ook langs te komen.

Vriendelijke

Vriendelijke, denken met je mee en nemen echt nog de tijd voor je

12 de julho de 2026

Beste,

Fijn om te lezen dat je je zo goed geholpen hebt gevoeld. Daar zijn we blij mee.

Classificada 5 em 5 estrelas

Vriendelijk en behulpzaam personeel.

Er wordt door het vriendelijke personeel alle tijd voor je genomen om een keuze te maken, maar ook om te denken in oplossingen. Blij met mijn nieuwe fiets!!

19 de junho de 2026

Beste,

Wat leuk om te lezen, Miranda! Dat je de tijd hebt gekregen om rustig een keuze te maken én dat er meegedacht is in oplossingen, dat maakt het voor jou hopelijk een stuk makkelijker. En nu lekker op die nieuwe fiets, daar gaat het natuurlijk om.

Classificada 5 em 5 estrelas

2 Fietsen (ebikes) servicebeurt .

2 Fietsen (ebikes) servicebeurt gehad.
Alles werkt weer perfect, fietsen zien er weer als nieuw uit. Gereed voor weer vele kilometers.

18 de julho de 2026

Beste,

Wat fijn om te lezen dat beide fietsen weer helemaal in orde zijn. Veel rijplezier de komende kilometers.

Perfect professioneel advies

Perfect professioneel advies, denkend in mogelijkheden en oplossingen, zonder commerciële dwang. Zeer klantgericht, vriendelijk met humor. Kortom: Bike Totaal Van den Brink is een aanrader.

17 de julho de 2026

Beste,

Wat een leuke review om te lezen. Fijn dat het advies zo goed gevoeld heeft, en dat er ook nog ruimte was voor een lach. Bedankt dat je ons aanbeveelt.

Prima service

Ik kwam vanuit Noordwijkerhout naar Hillegom omdat ik bij mijn vorige fiets goede ervaring had met dit bedrijf qua service. Nu kwam ik voor mijn eerste gratis servicebeurt va mijn nieuwe daar gekochte fiets. Ik vroeg of ik erop kon wachten omdat ik uit Noordwijkerhout kwam. Was oke en m'n buitenspiegel werd er ook gratis opgezet. Top mensen!! Vriendelijk personeel

7 de julho de 2026
Opinião espontânea

Beste,

Leuk dat je de reis vanuit Noordwijkerhout hebt gemaakt, en fijn dat het wachten geen probleem was. En dat de spiegel er meteen op kon, dat scheelt weer een extra ritje.

Tot de volgende keer.

Classificada 5 em 5 estrelas

Bedankt mannen van Bike Totaal!!

Bedankt mannen van Bike Totaal!!
Was met m'n partner gevallen met de elektrische fiets.
Is zeer netjes gemaakt en begrip en aandacht voor ons. hierdoor wil je klant zijn!

3 de julho de 2026

Beste,

Wat vervelend om te horen dat jullie gevallen zijn, hopelijk zijn jullie er zelf goed van afgekomen. Blij dat de fiets weer in orde is en dat jullie je goed geholpen hebben gevoeld.

Classificada 5 em 5 estrelas

Kan alleen maar positief zijn…

Kan alleen maar positief zijn betreffende opvang, uitleg , telefonisch prijsbespreking en ophalen van fiets met opgepompte banden.

5 de julho de 2026

Beste,

Wat fijn om te lezen dat alles zo soepel is verlopen, van het eerste telefoontje tot het ophalen van je fiets. Dat je gelijk met opgepompte banden op weg kon, is een mooi detail om te horen.

Perfecte service

Perfecte service
Behulpzaam personeel

24 de junho de 2026

Beste,

Bedankt voor je mooie woorden. Fijn dat je goed geholpen bent.

Een fijne / goede zaak

Een fijne winkel, met vriendelijk en behulpzaam personeel. Ze nemen de tijd voor je, om alles tot in de puntjes te regelen.
Wij zijn erg tevreden met Bike Totaal - van den Brink en onze mooie nieuwe e-bikes.

21 de junho de 2026

Beste,

Wat leuk om te lezen dat jullie zo tevreden zijn met de nieuwe e-bikes. Dat de tijd is genomen om alles goed te regelen, dat is precies hoe het hoort te gaan.

Veel fietsplezier!

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik heb hier een nieuwe fiets gekocht

Ik heb hier een nieuwe fiets gekocht. Ze namen goed de tijd. Ik kon ook heel makkelijk een proefrit maken. Ik kreeg die fiets zo mee . Ze wisten niet wie ik was maar ze gaven me zo die fiets mee. Goede uitleg bij aflevering.

26 de junho de 2026

Beste,

Leuk om te lezen dat je zo makkelijk een proefrit kon maken en de fiets meteen mee naar huis mocht nemen. Dat vertrouwen is wederzijds. Fijn dat de uitleg bij aflevering ook duidelijk was, dan start je goed.

Goed geholpen!

Goed geholpen!
Fiets kon een dag later al op halen!🤩

18 de junho de 2026

Beste,

Fijn dat de fiets er zo snel al was. Dan kun je er meteen op uit.