Men nam voor mij voldoende tijd om een beslissing te nemen ondanks de drukte
Fijn contact, vriendelijk en alle aandacht voor mijn vraag. Ook snelle reparatie en zonder dat ik dit had gevraagd ook nog even iets anders aangedraaid terwijl het alleen om vervangen van een band gin... Ver mais
Achterkerkstraat, 14, 3901 DS, Veenendaal, Utrecht, Holanda
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Bestellen ging prima via de website. Aangegeven levertermijn was realistisch en werd ook aangehouden. Bezorging en uitleg bij de fiets door van Wijk uit Veenendaal was zeer plezierig. Er werd rustig de tijd genomen om alles te demonstreren en de fiets op juiste hoogte af te stellen. Ook goede aanwijzingen voor de beveiliging van de fiets, al dan niet met de Bosch app. Er werd ook nog verwezen naar de eerste servicebeurt. Kortom, alles erg klantvriendelijk en deskundig!

Resposta da Bike Totaal - van Wijk
Uitstekende service en toelichting bij de aankoop.

Men nam voor mij voldoende tijd om een beslissing te nemen ondanks de drukte

Resposta da Bike Totaal - van Wijk
Zeer vriendelijke medewerkers. Goed geholpen, en de fiets was snel geleverd.

Volgens afspraak heeft van Wijk BikeTotaal het probleem opgelost

Resposta da Bike Totaal - van Wijk
Aardig personeel, en je word er goed geholpen.

Resposta da Bike Totaal - van Wijk
Gewoon goed werk gedaan en ondanks de hitte, ruim op tijd klaar

Resposta da Bike Totaal - van Wijk
Goed en netjes geholpen door vriendelijk personeel.
Goede uitleg over mijn nieuwe fiets gehad.
Fiets weer picobello afgeleverd na de servicebeurt. Ook bij telefonische vragen keurig te woord gestaan en duidelijke uitleg gekregen. Top!
Goed voor gelicht door medewerker en direct gemonteerd klasse
Onlangs kocht ik een Merida Speeder, die ik liet afleveren bij Bike Totaal Van Wijk. Vanaf het eerste contact verliep alles prettig en duidelijk. Ik werd netjes gebeld zodra de fiets was gearriveerd en kon hem daarna op afspraak ophalen.
Omdat ik nog een paar aanvullende wensen had waarvoor onderdelen besteld moesten worden, bleef de fiets nog even bij de winkel staan. Ik werd eerder dan aangekondigd opnieuw gebeld dat alles klaar was.
Bij het ophalen werd de tijd genomen. De fiets werd zorgvuldig afgesteld, extra accessoires werden direct gemonteerd en ik kreeg duidelijke uitleg mee. Je merkt aan alles dat service hier geen bijzaak is.
Ik voelde me volledig ontzorgd en kan deze vestiging van Bike Totaal Van Wijk dan ook van harte aanbevelen.
Klantvriendelijk en menselijk!!
Ze nemen de tijd voor je!
Ze nemen de tijd om je te helpen, denken mee in oplossingen en zijn vriendelijk.