Bestellen ging prima via de website. Aangegeven levertermijn was realistisch en werd ook aangehouden. Bezorging en uitleg bij de fiets door van Wijk uit Veenendaal was zeer plezierig. Er werd rustig d... Ver mais
Heb weer een nieuwe fiets uitgezocht bij van Wijk omdat ik weet dat de service goed is en het personeel aardig is
Onlangs kocht ik een Merida Speeder, die ik liet afleveren bij Bike Totaal Van Wijk. Vanaf het eerste contact verliep alles prettig en duidelijk. Ik werd netjes gebeld zodra de fiets was gearriv... Ver mais
Ik was op zoek naar een elektrische fiets. De winkel was verrassend groot met veel keus. Goed advies gekregen en had mijn oog laten vallen op echt een pracht exemplaar. Proef rit gemaakt en de keuze... Ver mais
Achterkerkstraat, 14, 3901 DS, Veenendaal, Utrecht, Holanda
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Je wordt er leuk en goed geholpen. Vriendelijke mensen. Denken mee met je wensen.
Goed advies gekregen. Medewerkers weten waarover ze ‘t hebben.
Vriendelijk geholpen.
Vriendelijke en duidelijke antwoorden op mijn vragen!
Ruime keuze E-bikes, goede adviezen/aanbevelingen, duidelijke uitleg bij vergelijk E-bikes en hun technische verschillen i.c.m. snelle service en gelijk de fiets mee.
Goede service en hulp voor reparaties onderweg aangeboden in de vorm van uitleg in de werkplaats
Gewoon goed gemaakt en keuzes gemaakt in de reparatie waar ik
blij van werd!
Korte uitleg over fietsen. Noet echt spraakzaam moest zelf alle vragen stellen en kort antwoord. Ik zou ook graag nog een gebruiksaanwijzing bij de fiets hebben gekregen. Is totaal vergeten.

Resposta da Bike Totaal - van Wijk
Vriendelijke en deskundige hulp.
Fantastische gemaakt mijn fiets is weer als nieuw
Keurige aflevering van de fiets en een uitstekende klantvriendelijkheid.

Resposta da Bike Totaal - van Wijk
We zijn super goed geholpen, het zitje wat we hebben gekocht is er gelijk opgezet en natuurlijk even de banden op pompen super

Resposta da Bike Totaal - van Wijk
De werkzaamheden zijn naar volle tevredenheid verholpen en netjes binnen de afgesproken tijd klaar