We kregen een zeer duidelijke uitleg en 2 verschillende e-bike's mee (incl. opladers) om een aantal dagen uit te proberen. Dit was fijn, omdat we daardoor een heel duidelijk beeld kregen van beid... Ver mais
Ik heb bij vlassak een easy ryde driewieler gekocht, vanaf dag 1 ben ik ontzettend goed en vriendelijk geholpen. Ik heb rijlessen gehad om de fiets te leren kennen en om vertrouwd te raken met de... Ver mais
Fabrieksstraat, 25, 6021 RC, Budel, Limburg, Holanda
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Zeer vakkundige uitleg.
Zeker geen aandringen om je in een bepaalde richting te laten beslissen.

Resposta da Bike Totaal - Vlassak
Onderhoud aan mijn ebike laten doen. Als gewoonlijk netjes geholpen, volgens afspraak en snel klaar

Resposta da Bike Totaal - Vlassak
alle vragen die we hadden zijn goed afgehandeld; en goede service.

Resposta da Bike Totaal - Vlassak
Mooie winkel. Veel keus. Goede voorlichting. Deskundig en aardig personeel. Kon een proefrit maken. Levering van de fiets was heel snel. Bij aflevering van de fiets een uitvoerige uitleg over de werking en mogelijkheden en hulp bij het installeren van de App. Bike Totaal kan ik zeker aan een ieder aanbevelen.

Resposta da Bike Totaal - Vlassak
Het onderhoud is correct verlopen.
Maar op de vraag om de handvatten die afgaven op mijn handen werd negatief gereageerd ttz ik diende die te betalen terwijl mijn fiets nog onder garantie valt.

Resposta da Bike Totaal - Vlassak
Zeer goed advies voor mijn racefiets door Roel. Alles opgemeten en ingesteld. Zeer tevreden

Resposta da Bike Totaal - Vlassak
deskundige en zeer uitgebreide info bij zowel verkooptraject als uiteindelijke levering

Resposta da Bike Totaal - Vlassak
Perfect geholpen door de verkopers . Nemen de tijd . Weten waar ze het over hebben en geven over alles uitleg . Zeker een aanrader om hier een fiets te kopen !!!

vriendelijkheid.
vakkundigheid.
de tijd voor je genomen.
goede adviezen gegeven.

Resposta da Bike Totaal - Vlassak
Ze nemen ruim de tijd om alles goed uit te leggen zowel bij aankoop als afhaal.
Geweldige service!

Resposta da Bike Totaal - Vlassak
Uitstekende ervaring bij Bike Totaal Vlassak. Vanaf het eerste moment kreeg ik eerlijk en deskundig advies, zonder enige druk om een keuze te maken. De levering was snel en bij het ophalen van de fiets werd alles rustig en duidelijk uitgelegd. Er werd echt de tijd genomen om alle functies door te nemen en eventuele vragen te beantwoorden.
Ik ben ontzettend tevreden met de service en kan Bike Totaal Vlassak van harte aanbevelen!

Resposta da Bike Totaal - Vlassak
Bike Totaal Fietswereld Vlassak in Budel geeft geweldig persoonlijk advies met veel geduld en zowel voordelen als nadelen aan. Totaal niet opdringerig en op maat gemaakt advies.
Een voorbeeld voor alle Bike Totaal winkels.

Resposta da Bike Totaal - Vlassak
Ik heb rijlessen gehad om de fiets te leren kennen en om vertrouwd te raken met de driewieler.
Al met al een prettige en goede ervaring.
Dank jullie wel hiervoor ! mn peter-paul.

Resposta da Bike Totaal - Vlassak
Dit was fijn, omdat we daardoor een heel duidelijk beeld kregen van beide fietsen en hun mogelijkheden.
Hierdoor konden we een verantwoorde bestelling plaatsen, het is per slot van rekening veel geld wat je ervoor uitgeeft.
Ook tijdens de bestelling werd alles zorgvuldig met ons doorgelopen.
Bij het ophalen van de e-bike's werd opnieuw de tijd genomen om alles goed uit te leggen. Dit geeft ons het gevoel dat we op dit team kunnen rekenen en dat de service hier goed is.

Resposta da Bike Totaal - Vlassak
De oplader van mijn fiets deed het niet meer dus werd hij opgestuurd en ondanks dat de garantie was verlopen heb ik toch een nieuwe gekregen dank voor de snelle service