Fijne fietswinkel, kom er al zeker 20 jaar! Heel prettige eigenaar en personeel zowel winkel als werkplaats Zeer klant vriendelijk! Denken fijn mee en zijn oplossingsgericht. Nieuwe fiets gekocht e... Ver mais
Klarenbeekseweg, 102, 7381 BG Klarenbeek, Gelderland, NL
Dit keer mijn Cube Kathmandu ebike voor reparatie achterlicht naar Wolters Klarenbeek gebracht. Wat een aardige professionele mannen zijn het. Heb aan tafel nog in alle rust nog wat aan mijn werk ged... Ver mais
De remmen van mn mtb waren versleten en af en toe sloeg de versnelling over. Na een kort telefoontje kon ik dezelfde week nog terrecht voor onderhoud. Remblokken vervangen, bleek een kabeltje van... Ver mais
Ik woon in de VS en had onderdelen nodig voor mijn Gazelle fietsen die ik geimporteerd had vanuit NL. Wolters (Jos). Binnen korte tijd kreeg ik de onderdelen in huis, de factuur kwam korte tijd later... Ver mais
Klarenbeekseweg, 102, 7381 BG, Klarenbeek, Gelderland, Holanda
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Ik kwam de fiets brengen …..zonder afspraak en in vakantie periode dus druk druk druk.
Maar ze hebben toch mijn fiets gemaakt het is SUPER.
Alleen maar lof over deze zaak TOPPY.

Resposta da Bike Totaal - Wolters Klarenbeek
Eerlijke communicatie goede inruil van de oude fiets en lekkere koffie

Resposta da Bike Totaal - Wolters Klarenbeek
Service en onderhoud zoals altijd weer perfect.

Resposta da Bike Totaal - Wolters Klarenbeek
Goede service en komt goed de afspraken na zeer vriendelijke mensen in Klarenbeek.

Resposta da Bike Totaal - Wolters Klarenbeek
Ik ben al jaren klant bij Wolters en altijd goede service gehad.
Snel geholpen en goed advies
Ook door het personeel is heel behulpzaam

Resposta da Bike Totaal - Wolters Klarenbeek
Vriendelijk personeel, geven snel een diagnose en oplossing. Werkplaats maakt opgeruimde en nette indruk. Fijne winkel

Resposta da Bike Totaal - Wolters Klarenbeek
de eerste keer zadels werdt gelijk gemonteerd prima service tweede keer tassen ook fijn geholpen beide jongemannen verdienen een pluim

Resposta da Bike Totaal - Wolters Klarenbeek
zeer slechten fietsen maken mensen ga niet naar deze fietsen maker toe hij maakt fietsen kapot en hij teld de prijs gewoon door dus mensen ga daar neit naar toe zeer slecht ne het personeel is ook niet klantvriendelijk dus mensen niet gaan want hij maakt jou fiets kapot en is ene slecht bedrijf
personeel is erg vriendelijk en in goede informatie gegeven

Resposta da Bike Totaal - Wolters Klarenbeek
Wij zijn heel goed geadviseerd, wij kregen een duidelijke uitleg over een electrische fiets. Een hele vriendelijke jongeman heeft ons geholpen. Niets was teveel en de fiets is prima afgeleverd. Tyas, bedankt!

Resposta da Bike Totaal - Wolters Klarenbeek
Het heeft me zeer goed geholpen geadviseerd voor een fiets. Ze hebben veel kennis en kunde en dit maakt het ook de beste in de buurt. Ik heb een e-mtb gekocht en ben zeer tevreden.

Resposta da Bike Totaal - Wolters Klarenbeek
Wij worden altijd heel goed geholpen door medewerkers die echt oprecht zijn en dat geeft ons een goed gevoel zodat wij elke 3 á 4 jaar terug komen om weer nieuwe fietsen te kopen.

Resposta da Bike Totaal - Wolters Klarenbeek
Goede service want je krijgt een mail als je fiets weer voor een servicebeurt moet( best handig als je zelf er niet altijd op let). Ze vragen als ze iets moeten vervangen wat je van tevoren niet weet en wat het gaat kosten. Aardig personeel en vriendelijk allemaal.

Resposta da Bike Totaal - Wolters Klarenbeek
Gisteren mijn nieuw Merida silex 400 gravelbike opgehaald bij bike totaal Wolters in Klarenbeek. Bijzonder prettig geholpen door Lars. Verwacht nog lange tijd veel plezier te hebben van deze in slate grey uitgevoerde gravelbike.

Resposta da Bike Totaal - Wolters Klarenbeek
Ronduit goed. Goed advies, scherpe prijsstelling, vriendelijk personeel, vlotte correcte levering.