4,3

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico de convites para avaliação

4,3

Todas as opiniões

6 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Realizamos verificações das opiniões

Defekt wattmåler

Jeg købte et kranksæt med wattmåler, som desværre efter kort tid var defekt.
Jeg kontaktede butikken som straks vendte tilbage, og hvor aftalen var at jeg skulle returnere varen for en ombytning.
Selvfølgelig ærgerligt, men ikke butikkens skyld.
Det rigtig gode var, at jeg løbende blev opdateret på mail ifm hvad der skete.

Super god service og kæmpe anbefaling fra mig til at handle der.

1 de junho de 2026

Kæmpe anbefaling.

Kontaktede dem telefonisk med et par spørgsmål om et sæt hjul.
Bestilte dem med det samme på webshoppen og næste formiddag modtog jeg hjulene.
Super service og hurtig levering.
Kæmpe anbefaling.

6 de março de 2026

Hurtig og god service.

Bestilte to stykker cykeltøj, der desværre ikke passede i størrelsen. Skrev e-mail og fik svar på dagen. Sendte retur og fik pengene retur med det samme det var kommet frem.
Elsker no bullsh•t-forretninger.

12 de janeiro de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Super service og hurtig levering!

Jeg har bestilt cykler hos Bikevænget flere gange, og hver gang har processen forløbet helt problemfrit. Servicen er virkelig god, og jeg har fået kompetent vejledning og sparring. Leveringstiden er kort, og jeg er meget tilfreds. Kan varmt anbefale Bikevænget til andre.

23 de julho de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastisk service og høj kvalitet!

Jeg var virkelig blevet betaget af, hvor godt alt bare gik fra begyndelse til slutning. Servicen var på top – venligt, lyn hurtigt og meget professionelt. Produktet leverte ækkeligt hvad man kunne forvente og endda lidt mere. Det sker sjeldent, man har så god kundeservice til dages lys. Jeg kan varm anbefale dem til alle uden reserveddel omkring, at de søger kvalitet og en god oplevelse gennem hele forløbet.

5 de maio de 2025

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais