A empresa respondeu
Hurtig hjælp i sidste øjeblik – fantastisk service. Fik desværre en revne i forruden dagen før vi skulle på kør-selv-ferie, og vidste det ikke ville gå i udlandet pga. reglerne. Ringede torsd... Ver mais
A empresa respondeu
Fantastisk Service Fik skiftet min bagrude dag-til-dag, hvor jeg fik en tid kl 1945 en tirsdag aften. Det synes jeg er udover det sædvanlige for god service. Super sød kundeservice, arbejdet udfør... Ver mais
Har fået lavet min bil flere gange ved Bilglasgruppen Silkeborg og jeg har været fuld tilfreds. De har både udskiftet forrude og repareret stenslag på ingen tid. Mens jeg sad i deres hyggelige ventevæ... Ver mais
A empresa respondeu
Hos Bilglasgruppen er vi specialister i udskiftning, kalibrering og reparation af alt autoglas. Vi kan skifte dine bilruder eller udføre reparation af forrude på vores værksted, din bopæl eller din arbejdsplads. Vi er ikke kun Danmarks bedste til reparation og udskiftning af forrude m.m., vi er også dem med den bedste pris. Husk at du har frit værkstedsvalg!
Priorsvej 24, 8600, Silkeborg, Dinamarca
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Virkelig god service kan stærkt anbefale

Resposta da Bilglasgruppen
Best price, fast service, super friendly. 6 stars !

Resposta da Bilglasgruppen
God faciliteter for at vente imens bilen bliver lavet.
De lavet bilen færdig inden det tid der blev afsat.
Jeg blev overrasket med en gave ind i bilen 😍👍

Resposta da Bilglasgruppen
Får skiftet en rude, som forsikringen skulle varetage. Efterfølgende synes jeg så det var en helt ublu pris jeg skulle betale til min forsikring, og jeg kontakter Bilglas gruppen og spørger om mulighederne for at jeg betaler direkte til dem. De er meget imødekommende og siger at det må jeg gerne, så vil de sørge for at trække sagen tilbage fra forsikringsselskabet. Jeg betaler pengene med det samme. Et stykke tid efter får jeg en rykker fra mit forsikringsselskab omkring at jeg skal betale for udskiftning. Jeg skriver til Bilglasgruppen at jeg er uforstående overfor dette, da de jo ville trække sagen tilbage. Hun lover igen at kontakte dem. I dag har jeg så haft telefonisk kontakt med forsikringsselskabet for at fortælle at jeg har betalt for ruden direkte til værkstedet, de har ikke modtaget nogen anmodning om at få sagen trukket tilbage og kan desværre ikke gøre noget. Så nu kan jeg betale for ruden 1 gang til.

Resposta da Bilglasgruppen
Havde aftalt at rude montøren kom hjem til min adresse og skiftede frontruden. Det er virkelig god service og alt gik som planlagt. Kan absolut anbefales.

Fik skiftet min forrude.
Fuld tilfreds både med arbejdet og kundeservice.

Resposta da Bilglasgruppen
Flinke folk. Hurtig betjening. Veludført arbejde. Billige priser. Klart anbefalelsesværdigt!

Resposta da Bilglasgruppen
Super service; hurtigt, billigt, venligt, professionelt og serviceminded. De tog sig af kontakten til forsikringen vedr. økonomi i at skifte en forrude. Ny gratis P-skive fulgte med. Fint venterum med gratis kaffe og wifi.
Klar anbefaling herfra

Resposta da Bilglasgruppen
Altid søde og hurtige og kort ventetid. Fik en dag hjælp til polering af en ridse i ruden uden beregning. Har brugt dem siden.

Resposta da Bilglasgruppen
Ualmindelig god, hurtig og billig service! Købte en bil på Sjælland med en revnet forrude, og dagen inden fik jeg booket tid til at få den skiftet. Nu kan jeg tage tilbage til Bornholm med en hel ny rude og en besparelse på godt 3000kr i forhold til hvis jeg skulle havet den lavet på Bornholm. Kæmpe anbefaling herfra 🙏

Resposta da Bilglasgruppen
God og hurtig service, venlige og professionelle medarbejdere

Bilglasgruppen kan IKKE anbefales
De reklamerer med en pris på 300 kroner for stenslagsreparation. Når man ringer ind til bilglasgruppenslagelse.dk er prisen minimum 450 kroner, da de ikke har værksted i nærheden af Slagelse. Meget vildledende!
De får to stjener, da de har sød personale I deres centrale kundeservice! :)

Resposta da Bilglasgruppen
Har fået skiftet forrude og nu er listerne gået op i limningen for 3 gang. Er blevet så træt af undvære min bil at jeg bare får et andet firma til at ordne det…
Dårlig håndværk

Resposta da Bilglasgruppen
Hurtig hjælp i sidste øjeblik – fantastisk service.
Fik desværre en revne i forruden dagen før vi skulle på kør-selv-ferie, og vidste det ikke ville gå i udlandet pga. reglerne. Ringede torsdag middag og fik en tid fredag morgen kl. 6.
Catarine i telefonen var super sød og hjælpsom, og en venlig medarbejder mødte tidligt ind og skiftede ruden.
Det er kun jer jeg bruger fremover. Tak!
De bedste hilsner,
Robert

Vanvittig hurtig service!
Den sødeste telefon-pige ringede os op 📞 eftersom vi havde forsøgt at ringe til dem søndag (uden for åbningstid) og mandag morgen ringede de retur (uden opfordring) og ville høre om de kunne hjælpe. Vi havde allerede ringet efter andet værksted 1 minut forinden - men søde var de hos Bilglasgruppen og svarede yderst høfligt “hvis de andre ikke kan hjælpe, vil vi gerne hjælpe Jer - I siger bare til” og de andre vendte tilbage med en tid til rudeskift senere på ugen, mens Bilglasgruppen fiksede ruden samme dag 🫶🏻❤️
NU sidder vi i bilen, direkte fra værkstedet og kan køre videre på ferie uden flere dages forsinkelse 🙌🏻🤩
Kæmpe TAK ! / Id.Buzz

Resposta da Bilglasgruppen
En helt suveræn service og kæmpe imødekommenhed hos Bilglasgruppen, Sydsjælland. I aftes udviklede et stenslag sig til en lang revne, og panikken var ved at brede sig, da bilen skal bruges i morgen ifm en tur til Norge. Jeg sendte Bilglasgruppen en mail og blev ganske kort efter ringet op af en medarbejder (som endda havde holdt fyraften), som havde brug for lidt flere oplysninger og dernæst bookede en tid for rudeskift i dag.
Tusind tak til jer for at rykke ud så hurtigt og for et super flot stykke arbejde.

Resposta da Bilglasgruppen
Super venlig betjening, leveringstid og pris
Kan kun anbefales

Resposta da Bilglasgruppen
Super faciliteter, faglig dygtige, kaffe, god betjening og højt service niveau. Kommer absolut igen

Resposta da Bilglasgruppen
Har op til flere gange skulle bruge jer. Og kan kun sige at man får en super betjening og hurtig og professionel udførelse af deres arbejde til en skarp pris. Kan varmt anbefale jer til andre som skal have ny rude i bilen.

Resposta da Bilglasgruppen
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.