Bilhusetitaberg Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,4

Leia as opiniões dos outros

Classificada 3 em 5 estrelas

Gick lätt att beställa. Men vi skickade tillbaka den ihopvikbara permobilen, den fungerade inte ergonomiskt. Normalstor herre satt med knäna halvvägs till hakan. Vid returen fick vi även betala frakt... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Med tanke på vad man kan stöta för företag på nätet så är jag glad att det finns helt seriösa företag som dom i Taberg. All heder åt dom. Jag har bara positiva saker att säga och kan utan minsta tvek... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Tydlig hemsida,kunnig personal (Tilda),som svarat på alla frågor,visade oss skillnaderna på de olika modellerna och bra att kunna provköra på plats i varierad miljö. Dagen efter vi beställde kund... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

köpte en T-408-2 för 2 år sen---Inga problem än med den...enda som Taberg skulle utveckla är ju laddaren...följer ju med en smartladdare.men skulle utvecklas och tillverka en underhållsladdare också... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Fornecedor de equipamento para mobilidade
  2. Concessionário de ciclomotores
  3. Concessionário de scooters

Välkommen till Bilhuset i Taberg! Vi säljer hjälpmedel som drivs på 100% el. Vi har många olika modeller och prisklasser för att du ska hittar rätt hjälpmedel för just dig. Kontakta oss gärna så kan vi hjälpa dig att hitta rätt hjälpmedel.

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

120 opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

Todas as opiniões

25 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

5 av 5 för bra affärsupplevelse

Bra respons vid frågor på telefon i samband med intresse av promenadscooter.
Bra mottagning vid besök o provning av scooter i Taberg. Snabbt hanterat efter beslut av köp modell
DDT077-3.
//BG Ramlöw

19 de agosto de 2024

Resposta da Bilhusetitaberg

Tack för ditt väldigt fina omdöme! Vi hoppas du får mycket glädje av din nya promenadscooter!

Promenadskoter

Köpt en promenadskoter, ej fysiskt besök utan kontakt via mail och telefon. Allt fungerat ua, mycket bra och trevligt bemötande. Bästa rekommendationer!

7 de agosto de 2024

Resposta da Bilhusetitaberg

Tack för ditt mycket fina omdöme Sven!

Classificada 1 em 5 estrelas

Oseriöst företag!!!!

Jätte trevligt bemötande när man skulle köpa promenad scooter för över 30.000kr, el fel alltså ej självförvållat, då blir det genast ett otrevligt bemötande! Deras text ang garantin är rena skitsnacket, var beredd på att du kommer få betala en självrisk på flera tusen samt bekosta frakten av scootern till taberg vilket också går på några tusen till... så jäkla oseriösa! Köp aldrig något därifrån!!!! Bedragare!!

4 de março de 2024

Hej Harmonia,

Så tråkigt att höra! Våra köpvillkor finns tillgängliga på vår hemsida för att alla ska kunna läsa dem innan ett köp genomförs.

Angående ditt ärende verkar det ha skett ett missförstånd. Du behöver inte betala någon självrisk eller fraktkostnad, om du inte väljer att skicka promenadscooter till oss.

Hör av dig till oss igen så vi kan reda ut missförstånden och åtgärda problemet!

Classificada 4 em 5 estrelas

Köpte en promenad scouter till min Far…

Hej Tilda !
Måste trots allt som uppkomm under försäljningen ändra mitt omdöme om Taberg , snabb återkoppling, förstående, serviceminded Pappa är Super nöjd 👍
MVh Isaak Tsachidis

15 de julho de 2024

Resposta da Bilhusetitaberg

Hej Isaak, tack så mycket för ditt fina omdöme!
Önskar din pappa mycket glädje med sin scooter.
Med vänlig hälsning, Tilda på Bilhuset i Taberg

Classificada 5 em 5 estrelas

Good product, good service !

I especially appreciated the help I got via email to get information and advice. The product was delivered in a few days, in excellent condition. It is good looking, super easy to assemble, confortable and easy to use. Well done !

4 de junho de 2024

Resposta da Bilhusetitaberg

Thanks for your kind review Xavier!

Classificada 5 em 5 estrelas

Snabb leverans. Bra pris. Kommer hjälpa mig i min vardag denna Promenadscooter.

17 de maio de 2024

Resposta da Bilhusetitaberg

Så kul att höra Carola, tack!

Belåten kund!

Personalen är kunniga har ett trevlig bemötande och är mycket hjälpsamma. Finns inget att klaga på, bra jobbat.

1 de maio de 2024

Resposta da Bilhusetitaberg

Så kul att höra Thorolf, Tack!

Inget

Det var nog en liten flicka som heter Sandra. Hon kände på sig att hon talade med en gammal man.

22 de março de 2024

Resposta da Bilhusetitaberg

Tack för ditt fina omdöme Urban!
Önskar dig mycket glädje med din nya promenadscooter.

Gott förtroende

Lätt att beställa. Snabb och bra leverens. Enkelt att välja betalsätt. Lätta att nå på telefon. Mycket trevligt bemötande. Detta sammanfattat att jag har stort förtroende för Bilhusetitaberg. Mycket nöjd!

1 de março de 2024

Resposta da Bilhusetitaberg

Så roligt att höra! Tack Anne-Charlotte.

Classificada 3 em 5 estrelas

Laddaren är svår att få in i uttaget

Laddaren är svår att få in i uttaget. Locket borde vara genomskinlig. Som handikappad är det svårt att böja sig ned. Det borde finnas en diffspärr eftersom det ena hjulet lätt spinner vid halka. Styret kunde vara bredare. Önskar att sätet kunde skjutas fram mer. Nu måste jag ha raka armar och har då ingen användning för armstöd. Bra belysning. Bra förvaringsfack framtill. Stark, bra. Snygg. Taberg T408-2.

21 de janeiro de 2024

Resposta da Bilhusetitaberg

Tack för ditt omdöme Björn, det hjälper oss att kunna göra förbättringar!

Ett trevligt bemötande från Sandra

Ett trevligt bemötande från Sandra! Lätt att få förståelse för mina önskemål! Helnöjd med skotern som jag har provkört! Kommer att göra reklam för min skoter!!

27 de setembro de 2023

Resposta da Bilhusetitaberg

Tack för ditt fina omdöme Kenneth!
Roligt att höra att du är nöjd.
Allt gott,

Classificada 4 em 5 estrelas

Min Taberg verkar bra och prisvärd men kräver trafikförsäkring.

Jag hade kollat lite olika promenadscootrar på nätet och tyckte Taberg verkade bra och prisvärda. Det enda negativa var att den levererades i en stålbur på en lastpall, vilket var besvärligt att packa upp och bli av med. En scooter med effekt över 250W kräver dock egen trafik- och stöldförsäkring, vilket inte framgår av hemsidan. För övrigt är jag nöjd med scootern och får många positiva kommentarer.

26 de agosto de 2023

Resposta da Bilhusetitaberg

Tack för ditt omdöme Leif!
Enligt transportstyrelsen definieras din promenadscootern som en cykel eftersom den är anpassad till person med fysisk funktionsnedsättning, då spelar inte motoreffekt någon roll utan endast hastighet. Alltså går din promenadscooter på vanliga hemförsäkringen och du behöver inte ha någon trafikförsäkring.

Hör gärna av dig till oss om du önskar mer information kring detta!
Med vänlig hälsning

Frihet!

Så skönt att inte längre vara beroende. Nu kan jag köra ut när jag vill. God kontakt med kundtjänst.

12 de agosto de 2023

Resposta da Bilhusetitaberg

Tack för ditt fina omdöme!

Classificada 5 em 5 estrelas

Mycket snabb leverans och en fin…

Mycket snabb leverans och en fin promenadscooter.

11 de julho de 2023

Resposta da Bilhusetitaberg

Tack för ditt fina omdöme Henriette!
Önskar dig en fin sommar med många turer på din promenadscooter.

Med vänlig hälsning