Billfactory Opiniões 44

2,7

Billfactory is what is sounds like, too good to be true. With the 4% fee you're paying you're getting absolutely zero responses on your questions, they don't answer calls (called 2 days in a row mul... Ver mais

Det tar för lång tid från att kunden betalar till pengar finns på mitt konto... Ni kunde tex. Använda er av Swish för utbetalningar. Annars är jag nöjd.

Have used Billfactory for years. But recently they take to long time to transfer the money to my account. Not delivering what they promise and not trustworthy.

A empresa respondeu

Varje gång jag har en fråga eller en situation där jag behöver stöd från Billfactory har de ställt upp för mig. De är snabba, vänliga, kommunikationen fungerar jättebra och jag kan inte nog rekommende... Ver mais

A empresa respondeu

1. Consultor
  2. Serviço de folhas de pagamento

Escrito pela empresa

Fakturera utan företag enkelt, tryggt och med låga avgifter. Skapa ett konto gratis med BankID, du är igång på 5 minuter. Börja frilansa idag!

2,7

Mau

Proffsigt

Otroligt hjälpsamma, proffsiga och enormt tålmodiga.

30 de março de 2020

Resposta da Billfactory

Vad roligt att du är nöjd 🙏🏼 Tack!

Jag trodde inte att det var såhär…

Jag trodde inte att det var såhär smidigt att använda den här typen av tjänst.
Bra bemötande och bra support!
Jämförde priser innan jag valde och billfactory hade bäst pris. Toppen! 👍

27 de fevereiro de 2020

Resposta da Billfactory

Kul att du gillar tjänsten 🙏🏼

Kan rekommendera tjänsten

Väldigt enkelt att registrera sig och att fakturera. Har bara 4% i avgift vilket är mycket lägre än andra

9 de novembro de 2019

Resposta da Billfactory

Vi jobbar vidare med fler bra funktioner för våra användare. Tack för ditt omdöme

Snabbt och enkelt

Snabbt och enkelt! Bra kundservice

Resposta da Billfactory

Vi försöker vara snabbast på marknaden. Tack för ditt omdöme

Fungerar riktigt smidigt.

Resposta da Billfactory

Vi har våra användare i centrum när vi utvecklar vår tjänst. Tack för omdömet

Trustworthy, easy, and very responsive

Incredibly simple to use!
There were plenty of other invoicing companies I tried to use, but this one was much faster and much more efficient!
It feels like a small, local company, that is able to do it all.
Whenever I had issues with my employer, I would contact BillFactory and within no time it would be solved. Whomever they have working the instant chats, theyre doing it amazingly.

Resposta da Billfactory

We always work to meet our users need and to be flexible. Many thanks for your review