Fik desværre klikket på en forkert pakkeshop. Opdagede det lige inden varen forlod BilligStyling. Mads svarede sent om aften, at den klarede han. Super service.
Leia as opiniões dos outros
Hurtig levering.. emballeret perfekt.. info undervejs ( pakken er pakket.. pakken er afhentet af transportør osv..osv..) Var lidt i vildrede ang. et produkt.. kontaktet Mads som kom med en meget ud... Ver mais
5 ud af 5 stjerner! Sublim kundeservice - Mads fra BilligStyling guidede mig igennem køb af første vaskesæt til bilen. Mads er hurtig til at svare personligt og hjælper en nybegynder god... Ver mais
Jeg bestilte Lørdag formiddag, inden for 30 min var ordren registreret hos GLS, og den blev sendt Mandag og leveret Tirsdag, Alt i alt en god oplevelse.
Informações sobre a empresa
- Loja de acessórios para automóveis
- Loja de peças automóveis
- Loja de acessórios e equipamento para carros
- Loja de acessórios para telemóveis
Escrito pela empresa
Hos BilligStyling går vi hele vejen – for dig og din bil. Vi er en 100% danskejet virksomhed med base på Sydhavsøerne, og siden opstarten i 2021 har vi haft ét klart mål: at gøre det nemt, sjovt og overkommeligt at style og pleje din bil med kvalitetsprodukter – uanset om du er entusiast, nybegynder eller noget midt imellem. Vi leverer ikke bare bilpleje og tilbehør – vi leverer også ærlig rådgivning, hurtig service og en webshop, der er skabt med fokus på detaljen og din oplevelse. Hos os er det vigtigt, at du får en god oplevelse hver gang. Derfor svarer vi hurtigt, hjælper dig med at finde det rette produkt, og sender som regel samme dag. Du får endda ofte en lille ekstra overraskelse med i pakken 😉 Vores sortiment vokser hele tiden og dækker i dag både stylingdele og bilpleje til blandt andet BMW, Mercedes, Audi, VW, Tesla, Skoda og flere på vej. Vi fører også nogle af de bedste brands på markedet – som Autoglym, Auto Glanz, Koch Chemie, CarPro, og mange flere. Vi lytter altid til vores kunder, og både ris og ros hjælper os med at gøre BilligStyling endnu bedre. Tak fordi du kiggede forbi – vi ses på landevejene! Vh Mads, ejer af BilligStyling.dk
Informações de contacto
Bakkevej 16, 4800, Nykøbing Falster, Dinamarca
- info@billigstyling.dk
- billigstyling.dk
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Super god service
Bestilling leveret hurtigt og alt var…
Bestilling leveret hurtigt og alt var ok.
Jeg køber alt mit autogym ved jer…
Jeg køber alt mit autogym ved jer hurtig betjening levering hjemme let at betale
Gode priser og hurtig levering 👍
God levering
Lynhurtigt levering kom dagen efter at…
Lynhurtigt levering kom dagen efter at jeg lager bestillingen
Fantastisk god service 🙏🙌
At du sendte besked at produktet som jeg købte var på lager👍👏
Hurtig og effektiv
God service og god anbefaling vil helt klar vende tilbage når der skal fyldes op igen.
Hurtig og god service
God hjemmeside med de bedste priser
God hjemmeside med de bedste priser. Kommer snart igen.
Leveret dagen efter. 💪🏻
Det spiller bare fra bestilling til…
Det spiller bare fra bestilling til levering.
Vanvittig hurtig levering🔥
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.