Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg køber altid t-shirts til mit firma her og er glad for det. Det er en dansk virksomhed med ægte flinke mennesker - jeg har engang hentet mine t-shirts hos dem i Helsingør, fordi jeg havde fået bes... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

BilligTshirt.dk har været min faste leverandør af t-shirts og trøjer til flere forskellige foreninger igennem mange år. Samarbejdet fungererer perfekt - altid hurtigt svar, ekspedition og levering. Pr... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Faktisk en ægte dansk butik med lynhurtig kundeservice - og hurtig produktion og levering. God kvalitet også. Desværre var der en fejl i trykket til den T-shirt jeg bestilte. Jeg skrev til kundese... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

I needed an original and personalized t-shirt for a Christmas party -no better place to create one that billigtshirt.dk. I got exactly what I wanted, and the print is very good quality. Thanks guys!... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de estampagem de roupa

Escrito pela empresa

Det er ikke tilfældigt at vi hedder billigtshirt. Vi sælger Danmarks billigste t-shirts med eller uden dit tryk, men vi leverer også meget andet. F.eks. Sweatshirts, hættetrøjer, sportstøj til foreningen, dig selv eller firmaet. Derudover leverer BilligTshirt.dk Danmarks laveste priser på arbejdstøj på et meget bredt udvalg. Vi søger altid at holde en høj standard i service og responsetid. Vi svarer normalt frem til kl. 22.00 på alle dage, så du roligt kan sidde derhjemme i sofaen og få svar på de spørgsmål du måtte have til din bestilling.

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Super god service

Super god service. Bestilte en drikke dunk med spray som var defekt. Skrev til dem om problemet og indenfor kort tid, skrev de tilbage at de vil sende en ny.
Venter på den nye kommer og håber den så virker.

29 de julho de 2022

Min varmeste anbefaling!

Min varmeste anbefaling af BilligTshirt.dk!
Jeg bestilte i sidste øjeblik hættetrøje til en konfirmationsgave.
Da jeg frygtede at den ikke ville nå frem inden den store dag kontaktede jeg BilligTshirt.dk pr. mail.
De svarede straks, ændrede levering til pakkeshop til afhentning på en lørdag - og gave nåede frem i tide.
Samtidig er hættetrøje med tryk den fineste kvalitet!
Denne service har jeg sjældent oplevet når jeg handler på nettet.
Tusind tak!

7 de maio de 2022

Kan KUN anbefales 👍

Kan KUN anbefales 👍
Hurtig levering 👌
God kvalitet samt rigtig flot tryk på alle trøjer.
Kæmpe tak her fra og det er absolut ikke sidste gang vi bruger jer.

13 de setembro de 2021
Classificada 2 em 5 estrelas

For dårligt...

Jeg bestilte 2 hættetrøjer, en med lynlås og en uden. Bestilte dem selvfølgelig i samme str. men da jeg endelig modtager dem, kommer de i 2 forskellige størrelser. Men egentlig ikke det store problem, da den begge passede mig fint. Problemet er bare at det ikke har været muligt at komme i kontakt med dem..

10 de setembro de 2021
Classificada 4 em 5 estrelas

HJÆLPPP!!!!

Hej billigtshirt
Min klasse og jeg skal til Bornholm er den 13. september og vi har bestilt 16 hættetrøjer med print. Tror i at de kan nå frem inden den 10.september? Hilsen 8.B ps fed hjemmeside:)

25 de agosto de 2021
Classificada 5 em 5 estrelas

Meget tilfreds med denne webshop 💐🌺

Har modtaget min bestilling for et par dage siden.

Transport var hurtigt. 👍.
Print er smukt og tydeligt 👍.
God vaskeanvisningen med👍.
Er så glad for den t-shirt.
Vil have den på hele tiden 👍.
Hjemmelevering perfekt. 👍.
Kan varmt anbefale denne
webshop til alle. 👍
🌹🌤️

28 de junho de 2021
Classificada 5 em 5 estrelas

Tak for den gode service :)

Tak for den gode service :)
Pakken er modtaget i dag og vi er klat til at lave billeder i morgen, sådan!!!
Tak fordi i lige kunne hjælpe så vi fik vores flotte nye trøjer på rekord tid, tak.

4 de maio de 2021
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais