A empresa respondeu
Gode produkter til god pris. Jeg har nettopp hatt en reklamasjonssak fra forrige leveranse hvor et LED panel var pakket i bunn av en palle med mange tunge ting oppå. Derfor var denne helt knust(inge... Ver mais
Jeg googlet og fant det jeg lette etter hod BilligVVS; en gardintrapp i tre. Fint utvalg i forskjellige høyder. Det jeg ikke kunne se, naturligvis, var hvordan kvaliteten var - men jeg tråkka til. Gar... Ver mais
A empresa respondeu
Det lange sagbladet, som også er merket Bosch, passet ikke helt ny Bosch multisag PMF 220 CE. For trangt hull. Trengte den, så måtte bore opp hullet litt. Dette er for dårlig. Kun de tre korte passet.... Ver mais
A empresa respondeu
♥️ Vi elsker lamper ♥️ Hos LampeGuru.no har vi nøye plukket ut et eksklusivt utvalg av lamper fra populære designere og merker. Ta turen til vår nettbutikk og 👉🏻 utforsk det brede spekteret av kunstig lys, taklamper, vegglamper og bordlamper 💡 Vi forstår at det kan være utfordrende å velge riktig belysning, og vi besitter betydelig kunnskap om hvordan både vanlig og smart belysning kan forbedre ditt interiør – denne kunnskapen deler vi gjerne med deg. Har du spørsmål før, under eller etter kjøpet, er vår kundeservice e-post for å gi deg veiledning om alt fra lysstyrke, fargetemperatur og lysfordeling. ✔+21 000 produkter ✔Rask levering ✔Gunstig frakt ✔Enkel retur ✔Norges beste service. Vi ser frem til å ønske deg velkommen på LampeGuru.no.
Smalvollveien 58, 0667, Oslo, Noruega
Respondeu a 90% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana
Kanskje noe av det dummeste av kundeservice jeg har vært borti! Om du ikke vet hva du skal ha, styr unna!

Greie produkter
MEN
Ei uke levering, bestilling søndag levert neste mandag er ikke bra nok😥

Resposta da BilligVVS.no
Varen kom raskt og alle deler som bestilt var bra

Resposta da BilligVVS.no
veldig god og rask levering er veldig fornøyd, supert.

Resposta da BilligVVS.no
God service, raske levering og god service.

Resposta da BilligVVS.no
Det var lett å finne frem til og bestille reservedeler, som min lokale rørlegger ikke lenger fører i sin butikk. Riktignok, oppdaget jeg ikke at jeg skulle hatt en annen bunnventil, men dette var ikke en kritisk feil. Bestillingen ble levert raskt.

Resposta da BilligVVS.no
Kjapp levering og god info. Tok litt tid før leveringstidspunkt ble oppdatert

Resposta da BilligVVS.no
Rask levering, bra service og bra pris. Anbefales virkelig

Resposta da BilligVVS.no
Litt lengre leveringstid enn opplyst, men det gikk bra, da rørleggeren hadde en del annet arbeid her også.

Resposta da BilligVVS.no
Ok priser på mye, visse varer er dem dyre på. Ellers Kjapp pakking og sending.

Resposta da BilligVVS.no
Bestilte en ladeplate til oppladbare lys. Det står ikke noe om at ladekabel ikke følger med. Det er ikke en vanlig usb eller usbc, men en type kabel folk flest ikke har liggende.
Sendte henvendelse til kundeservice om ikke ladekabel skulle følge med, da denne er avgjørende for å kunne bruke ladeplaten.
Fikk da til svar at de ikke "tror" at kabel følger med. Jeg skrev tilbake at jeg ikke var ute etter et "tror-svar", men et "helt sikkert-svar". Har ikke fått svar på det, nå 10 dager etter andre henvendelse.
Det tok litt tid før varene ble levert, men det gjør ingenting når de opplyser om det før man legger inn bestilling. Og den kom innen tidspunktet som sto. Så jeg var veldig fornøyd med bestillingen, leveringen og varene jeg fikk.

Resposta da BilligVVS.no
Bildet viser flere deler. Beskrivelsen sier ingenting om antall derfor går jeg ut fra at bildet er riktig.Det er det ikke. Det må være samsvar mellom bilde og varen som leves.

Resposta da BilligVVS.no
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.