Bilnet Opiniões

Mau

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Todas as opiniões

4 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Realizamos verificações das opiniões

Oseriös fordonssäljare dagens hästhandel

Bil affären, började dåligt redan från första början. Jag var ute efter en 4x4 bil. När jag upptäckte att bilen inte var det jag sökte och ville bryta avtalet, hotades jag med, att jag skulle betala 6000, i avtalsbrott.
Skitbilen jag nu har, är behäftad med åtskilliga elektronik problem. Bakluckan lever sitt eget liv och sänker ned sig vid urlastning, så den måste stagas upp med en trädgren.

8 de janeiro de 2026

Rekommenderas inte

Började med att bilen läckte kylarvatten, ringer och mailar utan svar.
Lämnar in och åtgärdar felet.
Ett tag senare upplever jag avgas lukt i kupén, ringer flera gånger och blir hänvisad att höra av mig via mail.
Mailar men utan svar, ringer flera gånger och till slut får jag svar.
Lämnat in bilen på två verkstäder för felsökning och det lät som dom va otroligt hjälpsamma först. Men kompensationen jag kommer få är mindre än totala felsöknings kostnaderna.
Jag har fått driva allt själv och deras support är otroligt dålig.

4 de maio de 2026

Köpte en Tesla model Y

Köpte en Tesla model Y av bilnet men jag påpeka att det inte fanns nåt spolar lock. De lova att det skulle fixas, de lova 1 månad gratis försäkring via länsförsäkringar men har inte fått nåt av det.
Försökt att kontakta dom men inget svar. :(

Så jag är inte så nöjd med Bilnet tyvärr.

2 de maio de 2026

Bluff-företag!!

Köpte en bil för 130.000kr som de uppgav hade INGA FEL. Inom två veckor var växellådan trasig och bilen fick inte köras. Även värmen i bilen fungerade inte. När detta väl lagats (med hjälp av MIN köpta garanti) uppstod fler problem - denna gång kamkedjan och ytterligare ett litet fel. Företaget har haft ett fruktansvärt bemötande och jag vill varna ALLA från att köpa bil hos detta företag! Önskar ni bevis - kontakta mig!

15 de outubro de 2025