Très professionnel a l écoute explique plusieurs fois si il faut réponse directe franchement rien a dire je conseille vraiment personne au top ce qui est rare de nos jours encore merci pour votre... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Na twijfel gezien die niet al te beste reviews toch bij Bimmerproducts besteld. En inderdaad de reviews kloppen vaak. De communicatie is roestig, de leverstatus onduidelijk, de email update een door... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informação fornecida por diversas fontes externas
Het adres voor uw BMW onderdelen en accessoires!
Informações de contacto
Holanda
- bimmerproducts.nl
Respondeu a 27% das suas opiniões negativas
Geralmente leva mais de um mês para responder
Très professionnel a l écoute explique…
Très professionnel a l écoute explique plusieurs fois si il faut réponse directe franchement rien a dire je conseille vraiment personne au top ce qui est rare de nos jours encore merci pour votre patience
To co zamówiłem w BimmerProducts.nl…
To co zamówiłem w BimmerProducts.nl było dobrze zapakowane oraz dostawa szybka oraz informacje na e-mail więc moja opinia pozytywna pozdrawiam i jeszcze się pewnie odezwę aby coś zamówić 🙂

Resposta da BimmerProducts.nl
Ik bestelde een diffuser bij Bimmer…
Ik bestelde een diffuser bij Bimmer Products en moest door leveringsproblemen een maand wachten. Toen het pakket eindelijk aankwam, bleek het product beschadigd. Ondanks dat dit duidelijk een gebrek bij levering was, weigert Bimmer Products garantie te geven omdat ik het niet binnen 48 uur uitpakte. Deze voorwaarde is onredelijk en in strijd met consumentenrechten, maar toch laten ze mij met lege handen achter. Zeer teleurstellende service.
Product besteld bij Bimmer Product
Product besteld bij Bimmer Product. Na één maand was het defect. Vervolgens een nieuw product aangeschaft, dat na 13 dagen al gescheurd bleek. Ondanks dat dit binnen het 14‑dagen herroepingsrecht valt en het product aantoonbaar defect is geleverd, weigert het bedrijf service of garantie te verlenen. Mijn ervaring is zeer teleurstellend. Denk goed na voordat je met dit bedrijf in zee gaat.
Ontevreden
Ik ben helaas niet tevreden over de service van Bimmerproducts.
Ik heb onderdelen besteld maar kreeg geen enkele duidelijke informatie over wanneer deze geleverd zouden worden. Na een week nog niets gehoord te hebben, moest ik zelf contact opnemen via mail om te vragen wat de status van mijn bestelling was.
Er werd mij vervolgens meegedeeld dat de levering tegen het einde van de week zou gebeuren, maar uiteindelijk heb ik niets ontvangen. Daarna kreeg ik een mail dat het pakket verzonden was via DPD, maar de trackinglink werkte niet waardoor ik opnieuw geen idee had waar mijn bestelling zich bevond.
Dit is bovendien niet de eerste keer dat ik dit meemaak. Vorig jaar had ik een gelijkaardige ervaring. Toen ik telefonisch contact opnam, kreeg ik iemand aan de lijn die erg onbeleefd en weinig behulpzaam was, wat de situatie alleen maar frustrerender maakte.
Door deze herhaalde slechte ervaring zal ik in de toekomst op zoek gaan naar een alternatief voor BMW-onderdelen in plaats van opnieuw bij Bimmerproducts te bestellen.
Zwarte grill besteld voor mijn Z4 e89
Zwarte grill besteld voor mijn Z4 e89. Binnen twee dagen in huis en het past perfect. Ook een goede prijs/kwaliteit verhouding.
Top bedrijf met aantrekkelijke prijzen!!
Wij bestellen regelmatig onderdelen voor onze auto's en zijn zeer tevreden over de snelheid en kwaliteit.
Prima product en alles correct…
Prima product en alles correct afgehandeld
Probleem snel opgelost
In juni een schroefset besteld, nu een half jaar later 1 veerpoot kapot. Filmpjes en foto's heen gestuurd als bewijs en binnen 1 dag reactie dat dit absoluut niet mag en dat het onder garantie valt. Een week na de klacht al de nieuwe veerpoot binnen gekregen. Erg blij met deze snelle actie !
Product binnen een jaar geheel verroest
Ik heb hier een onderdeel voor mij E34 gekocht. Maar binnen een jaar helemaal verroest en kapot. Klantenservice is mega slecht. Het is dat ik geen 0 sterren kan geven maar anders had ik dit gedaan. Steeds werden er beloftes gemaakt maar niet nagekomen. Na een jaar mailen en bellen met de klantenservice eindelijk en gelukkig mijn geld terug. De meeste van klantenservice zijn onbehulpzaam en onaardig. Ik heb mijn les geleerd en zal hier ook niet meer bestellen.
Ik heb een zwarte BMW nieren besteld…
Ik heb een zwarte BMW nieren besteld uit 1 stuk, Perfect passende product, qua prijs kwaliteit verhouding prima, en snel geleverd zonder schade. Compliment

Resposta da BimmerProducts.nl
Grille-klacht niet behandeld ondanks voor retour mail-bespreking
Grille-kwaliteit slecht en niet behandeld ondanks voor retour mail-bespreking
Nieuw type (B9346) Diamond grille glans zwart met LED-verlichting besteld voor de G20/G21.
Zag er op de website netjes uit en zou perfect passen en op de foto’s netjes egaal zwart en geen vermelding typegoedkeuring. Eerder regelmatig wel eens wat bij ze besteld en dat was ok.
Maarrrrr:
1) Deze grille past niet goed, steekt te ver uit en netjes gemaild met foto’s.
Antwoord is dat het meer aangedrukt moest worden (staat IN de mail) en dat gedaan. Gevolg: 1 lipje binnenzijde breekt af….. op hun eigen advies!
2) Bovenop de grill staat de typegoedkeuring(!), dat is dus constant zichtbaar óp je grille.
Ook in de mail gemaild, antwoord: ja dat heeft de leverancier gedaan ivm de Europese Typegoedkeuring ivm verlichting. Maar is dus geen gezicht!
Op de site wordt dit verdoezeld door niets erover te melden, niet tekstueel en niet op de foto’s op de website want dan kóóp je het sowieso niet. Lijkt ook op Ali-spul eerlijk gezegd.
De Grille netjes teruggestuurd met verhaal erbij en ze sturen het knetterhard terug met de melding: “Grille is beschadigd dus nemen we niet retour”.
Op hún mailantwoord het harder aan te drukken juist omdát ik zei dat het niét goed paste wat extra druk gezet en dan knapt iets en dan alle mail-communicatie spontaan vergeten en terugsturen omdat ze vertikken € 169,- terug te betalen (en had zelfs gezegd een andere grille wel te willen hebben zonder de verlichting en het restbedrag retour).
Dus bij deze een slechte review verdiend én een klant kwijt die vaker besteld.
Dit is een zeer kwalijke wijze van omgaan met vooraf uitgebreid gemelde problemen, alleen om wat te verdienen.
Zeer slechte ervaring, mail-conversatie beschikbaar + foto’s hie het eruit zag.

Super snelle levering .
Super snelle levering .
Past precies wat ze leveren.

Oplichter
Oplichter!
Grill besteld, hier bijna drie weken op moeten wachten. hele ander model binnengekomen. Slechte communicatie en meneer is bijdehand aan de telefoon.
Service met een grote S
Naast wat anders, had ik een set nieren besteld voor mijn auto. Had pas 10 dagen na levering de tijd om deze in te bouwen. Helaas kwam een verkeerd setje uit de doos tevoorschijn.
Heb er één mailtje over gestuurd, de andere dag is het direct opgelost en na weer één dag werd een goeie set geleverd.
Hulde voor de service en de snelle reacties van de servicedesk!!!

Resposta da BimmerProducts.nl
Heb voor mijn BMW F40 een grill besteld…
Heb voor mijn BMW F40 een grill besteld passend voor mijn model (met de active grill) nu zit hij erin en blijft de active grill schrapen tegen de bimmerproducts grill. Hij past dus niet zoals de originele grill
Niet aan beginnen.
Had ik eerder alle revieuws gelezen. Dan had ik nooit in zee gegaan met dit bedrijf.
Niet aan beginnen dus !!!
Absolute nachtmerrie qua service
Absolute nachtmerrie qua service – volledig onbetrouwbaar en misleidend.
Ik kocht een diffuser voor €100 die niet paste, ondanks herhaalde pogingen en ingewonnen advies van de verkoper. Toen ik het product wilde retourneren, deden ze moeilijk omdat de 14-dagen retourtermijn verstreken was. Uiteindelijk heb ik de diffuser op eigen kosten teruggestuurd, met extreem hoge verzendkosten. Bijna geen enkele koerier accepteert dergelijk grote pakketten van particulieren, en degene die dat wél doet, rekent 4x hogere kosten dan de originele verzending.
Drie maanden later heb ik nog steeds niks ontvangen: geen geld, geen shoptegoed, geen vervangend product, helemaal niks. De verkoper weigert elke oplossing en probeert het probleem te rechtvaardigen met argumenten die feitelijk niet kloppen, zoals vingerafdrukken op de diffusor en dat mijn aanpassingen (bevestiging kentekenplaathouder) de oorzaak zouden zijn. Klinkklare onzin, want de diffuser paste al niet bij levering. Maar de verkoper is voor geen enkele rede vatbaar.
Het resultaat: ik ben €100 kwijt, heb daar bovenop enorme verzendkosten betaald en heb er totaal niks voor teruggekregen. Het bedrijf toont geen enkele vorm van begrip, klantgerichtheid of verantwoordelijkheid.
Waarschuwing aan iedereen: gelikte website met goede prijzen, maar dit bedrijf lijkt erop te draaien om klanten te laten betalen, vervolgens alles te weigeren en de schuld bij de consument te leggen. Absoluut vermijden. Goedkoop = duurkoop.
Drie maanden aan frustratie, tijdverlies en kosten verder, en je krijgt letterlijk niets terug. Dit voelt niet alleen als slechte service – het voelt als oplichting.
3 maanden, en wacht nog steeds
Ik bestelde 2 bumpers voor mijn bmw f20, m achterbumper en een evo look voorbumper. De achterbumper was vertraagd maar niet heftig, duurde ongeveer een week(prima dus) de voor bumper daarin tegen werd in backorder geplaatst (ondanks dat op de site stond “op voorraad”, het zou ongeveer een maand gaan duren. Na een maand heb ik ze gemaild en gevraagd of dat nog klopte, toen werd mij helaas weer verteld dat het vertraagd was en dat het nog een maand duurde, ondertussen is dit 3 keer gebeurd en wacht ik al 3 maanden. Nu wordt mij verteld dat hij eind augustus komt. Maar daar heb ik geen vertrouwen meer in. Heb het geannuleerd en krijg als goed is mijn geld terug, voor de rest hebben ze niks van compensatie of excuses aangeboden. Waardeloze klantvriendelijkheid. De achterbumper lijkt wel van goede kwaliteit. Maar ik raad aan eerst een mailtje te sturen en te vragen of het product dat je wilt, echt op voorraad is voordat je besteld. Om dit te verkopen

Goede site
Heb al meerdere producten hier besteld.
En ben altijd al wel tevreden geweest over de kwaliteit en levering.

Resposta da BimmerProducts.nl
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.