Bio Lash & Cosmetics Opiniões 484

TrustScore: 4 em 5

4,1

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

top! delivered quickly. I have been using it for a few days now and am extremely allergic to many products, this product does not sting and does not cause an allergic reaction. After using it for a we... Ver mais

Classificada 3 em 5 estrelas

Ze zijn goed in reclame maken, maar mijn ondervinding is niet zo positief helaas🥴 De zoveelste die beloven mooie lange wimpers, maar ze kleuren wel niet de wimper lengten mee 🤨 Bij de aanzet mooi... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Wimperverf zwart werkt goed en is makkelijk aan te brengen. De verf even mengen en even wachten daarna opbrengen en laten inwerken, kleurt de wimpers mooi zwart.

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik kreeg steeds een mail van de status van mijn pakketje, wat mij erg geruststelde. Het kwam ook helemaal veilig en volledig aangevuld aan. Het product zelf is ook top en makkelijk te gebruiken. Heb h... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de cosmética

Ontdek de magie van verleidelijke wimpers met Bio Lash. Wij bieden hoogwaardige doe-het-zelf wimperlift pakketten die zijn samengesteld met biologische ingrediënten. Bij Bio Lash geloven we in de kracht van natuurlijke schoonheid en duurzaamheid. Transformeer je wimpers op een milieuvriendelijke manier en geniet van een oogverblindende look.

Informações de contacto

4,1

Bom

TrustScore: 4 em 5

484 opiniões

Respondeu a 12% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de duas semanas

Classificada 4 em 5 estrelas

Snelle levering, fijn product.

Snelle levering.
Het was de eerste keer even wennen maar m'n wimpers zien er prachtig uit na gebruik. Een extra ster zou te verdienen zijn als de instructie wat duidelijker was. Een filmpje of foto's op de site zou helpen.
Gelukkig ook veel youtubers die het voor doen.

7 de setembro de 2025
Classificada 4 em 5 estrelas

Prachtige wimpers & makkelijk in gebruik

Ik was sceptisch, want ik ben professionele salonbehandelingen gewend waarbij de lashlift vaak niet goed 'pakte' of waarbij het resultaat snel weer verdween. Tot nu toe ben ik heel tevreden over Bio Lash, het resultaat maakt echt verschil en ziet er net zo professioneel uit, voor een fractie van de prijs. De enige kanttekening is dat je even moet oefenen met het aanbrengen van de pads, gel en vloeistof voor het beste resultaat. Maar dat komt de volgende keer goed! Over het algemeen heel tevreden.

1 de setembro de 2025

Verrassend goede ervaring

Verrassend goede ervaring. In het begin was het even wennen en lastig met de uitvoering, maar bij het 2e oog ging het al stukken beter. Blij met het resultaat (tot zover - 1 week)!

8 de setembro de 2025

Heel blij mee!

Hele fijne set! Ik durfde voor mijn bruiloft niet een lashlift te laten doen en kon het zo toch heel laagdrempelig proberen. Het was heel makkelijk. Het kost wel een uur, maar dat uur bestaat vooral uit wachten, dus lekker serie kijken😄 ook verzending was mega snel. Zondagavond 23u besteld en het was er maandagmiddag al!

2 de setembro de 2025

Super fijne wimpers

Super fijne wimpers. Ik heb de mix natuurlijk. En verbaasde me erover hoe makkelijk het in gebruik is. Het is echt zo makkelijk als te zien is op alle filmpjes. Volg de instructies. Plak je wimpers, druk ze aan en hoppa ze zitten. Ook makkelijk weer te verwijderen, zonder je eigen wimpers te schaden

29 de agosto de 2025

Verrassend resultaat!

Ik was erg benieuwd of het resultaat van de set een lashlift in een beautysalon zou benaderen. Het eerste gebruik is zeker niet makkelijk. De pads zijn wat te groot voor mijn oogleden en blijven niet zo goed zitten in de ooghoeken. Maar het resultaat mag er zeker zijn, zeker in combinatie met de wimperverf!

25 de agosto de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Eerste keer, maar ben enthousiast!

Ik was sceptisch, maar het de lift set werkt echt! Zelfs bij de schoonheidssalon krijgen ze niet zulke mooie krul in mn wimpers. Het is makkelijk te gebruiken, hele duidelijke stappen. Ben benieuwd hoe lang ze zo mooi gekruld blijven, na slapen en douchen staan ze in ieder geval nog mooi omhoog.

30 de agosto de 2025

Prima!

Handige set, alle onderdelen ruim bijgeleverd. Instructies zijn duidelijk, niet super makkelijk om de wimpers vlot op de pad te plakken maar doenbaar. Je bent er wel even mee bezig. Ik was sceptisch en durfde niet goed maar geen spijt van aankoop noch gebruik.
Met de verf heel mooi effect dat tot nu al goed heeft gehouden. Zeer tevreden!

20 de agosto de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Snelle levering, maar ook uitstekend product! Werkt zoals beschreven! En ook gemakkelijk uitgelegd super tevreden mijn wimpers zijn precies professioneel gedaan geweest bij een salon 😊

22 de agosto de 2025

Prachtig!

Mijn wimpers staan echt prachtig overeind!! raad het zeker aan, scheelt me elke ochtend tijd omdat ik geen mascara meer op hoef te doen!

21 de agosto de 2025
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.