Kort geleden bij jullie een armbandje bestelt als klein cadeautje voor iemand anders. Het is ontzettend goed ontvangen, ze waren enthousiast over de unieke verpakking and het armbandje zelf natuurlijk... Ver mais
Wat een origineel concept! Mijn vriendin in Utrecht, die ik niet vaak zie, een birambi flessenpost opgestuurd voor haar verjaardag. Ontzettend veel mogelijkheden voor de inhoud, maar uiteindelijk gek... Ver mais
Mooi verzorgde website met leuke producten om te sturen naar vrienden of familie. Ondanks dat het erg professioneel oogt, is het op onder andere social media ook leuk om de persoonlijke touch te zien.... Ver mais
Een unieke en originele manier om een kleinigheidje cadeau te doen! Zelf heb ik een flessenpost van Birambi cadeau gedaan aan mijn moeder, gewoon als aardigheidje. Ik vind dat je vaker lief mag zijn v... Ver mais
In dit digitale tijdperk versturen we berichten vooral via e-mail en chats, hierdoor zijn cadeautjes steeds minder persoonlijk. Birambi gaat terug naar de basis: een simpele flessenpost in een nieuw jasje. Vul je flesje met je favoriete product, schrijf een persoonlijk berichtje en verstuur! Wie wordt er nou niet vrolijk van zulke originele ouderwetse post?
4635BC, Huijbergen, Holanda
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Verrassend leuk aanbod en klantvriendelijke service.
Prima service!
Prettig en duidelijk contact via de app
Zeker aan te bevelen👌🏻
De bestelling kwam netjes en veilig toe. Omdat er proefbuisjes van glas bij waren, was de beveiliging voorzien tegen het breken.
Leuke spullen, snelle levering en bijzonder leuk ingepakt, een plezier om te krijgen!!
1 item dat ik betaald had was kapot bij ontvangst. Nadat ik een mail + foto gestuurd had kreeg ik savonds laat nog een e-mail dat het de volgende dag opnieuw verstuurd zou worden. En dat was ook zo, want nog een dag later had ik het al in huis. Super service!
Levering telaat ook al had ik extra betaald voor Express levering.
Product zelf teleurstellend klein flesje voor zijn geld en niet mooi geleverd; kaartje rond flesje was geplooid verpakt

Resposta da Birambi
Een heel mooie armband op originele wijze verpakt met een persoonlijke toets.
Er was veel keuze op de website. Ook leuk dat je telkens kan kiezen tussen goud en zilver.
Erg leuk om te geven! Keurig verpakt en snel geleverd! Een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een origineel cadeau!
Snelle levering, goede kwaliteit (etiket) sticker én een extra cadeautje: een kaart.
Leuke website, snelle levering en mooi verzorgd cadeau!
Goed en snel contact. Vragen en mogelijkheden bespreken is goed gegaan. Verzenden is heel vlot gegaan. Kort om een hele positieve ervaring
We kregen een bestelling binnen wat defect was. Nadat we dit hadden door gegeven werd er direct gereageerd en een nieuwe bestelling werd kosteloos opgestuurd.
Super leuke manier om mijn zwangerschap aan te kondigen via een buisje met muisjes! De bestellingen werden snel geleverd en zelf een aangepast address was geen probleem. Heel blij met de service en kan Birambi zeker aanraden.