2 rechte kropnaalden besteld
2 rechte kropnaalden besteld, 2,2mm en 3mm. Op 17 oktober werden een rechte en een kromme naald geleverd beide maat 2,2. Direct gemaild en foto's gestuurd, geen reactie. 10 dagen later na een slechte review een mail gehad, ze zouden een nieuwe naald opsturen. Vandaag een gescheurde, lege envelop ontvangen, wat niet gek is als je een naald in een gewone envelop verstuurd. Direct weer gemaild, nu wachten op het vervolg in deze soapserie. UPDATE: 2 dagen later werd eindelijk de juiste naald bezorgd en vroeg Birdsupply me om deze review te verwijderen, dus heb ik beloofd om hem bij te werken. Als je de tijd hebt kun je hier rustig bestellen, maar als het haast heeft omdat je jonge vogels moet voeden, zou ik ergens anders bestellen. UPDATE 2: Ik krijg zojuist weer een mail, ronduit een bedreiging. Meneer heeft me blijkbaar opgezocht op fb, gezien dat ik bij de dierenambulance werk, en beweert nu geen materialen meer te doneren aan de dierenbescherming. Bij navraag aan mijn coördinator blijken ze nooit iets te doneren, dus dat is verder geen probleem, maar zijn aanpak is ronduit schofterig. Update 11-11: Meneer heeft excuses aangeboden, gezegd dat hij slecht in zijn vel zat, maar pas nadat ik had gezegd alle mails openbaar op fb te zetten. Ook nu kletst hij er weer op los, ik heb niemand opgestookt, hij zal meer ontevreden klanten hebben door zijn gedrag. Feit blijft dat het ruim 2 weken heeft geduurd voor het was opgelost, waar je niet op zit te wachten als je jonge vogels moet voeren. Update2 11-11: Bijzonder, aangezien dit mijn enige review is en ik verder niemand heb gesproken. Maar als je de soap nog langer wilt maken, zet ik met liefde en plezier alsnog al je mails openbaar en zal ik er zelfs een youtube video aan wijden. Dan kunnen mensen zelf beslissen. Fijne avond nog :)
17 de outubro de 2025
Opinião espontânea