Birkelsehotelogkro Opiniões

1. Hotel
  2. Bar
  3. Restaurante

Escrito pela empresa

HOTEL & KRO MED ALT HVAD DU HAR BRUG FOR Birkelse Hotel og Kro består af 13 helt nye og moderniserede værelser, heraf 2 store suiter, og 2 store familie-/håndværkerværelser. Den ene med med jacuzzi, sauna, hele 2 badeværelser, stort køkken og 6 sengepladser. Den anden med stor udendørs terrasse med tilhørende privat udendørs jacuzzi, stort badeværelse, køkken og hele 6 sengeplader. Vores familie- og håndværkerværelser består af en stor lejlighed med opholdsrum, sofa, stort tv og et fuldt udstyret køkken. Hvert værelse er indrettet med dobbeltseng, eget toilet og lås – som et privat værelse. Lejligheden rummer i alt to sådanne værelser med eget toilet og har derfor plads til i alt fire overnattende gæster. Vores overnattende gæster har altid muligheden for at bestille morgenmad under opholdet. I vores restaurant kan du få både klassiske danske og thailandske retter. Vi har en skiftende menu, og kører forskellige tilbud i weekenderne. Hold øje med vores Facebook-side, for at holde øje med ugens menu. Vi tilbyder både Take-Away, catering og større selskabsmenuer i og ud af huset. Vi har et stort selskabslokale med plads til 60–65 personer. Derudover råder vi over en restaurant med kapacitet til 30 gæster. Selskabslokale, krostue og restaurant kan tilsammen rumme op til 100 personer, hvis man vælger at leje hele kroen til et arrangement.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Todas as opiniões

5 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Realizamos verificações das opiniões

Classificada 2 em 5 estrelas

Havde booket fra Tirsdag til Fredag og…

Havde booket fra Tirsdag til Fredag og vi ankom tirsdag kl 14.00 og kom ind i lejligheden vi havde booket. Lejligheden var nydelig, og vi kørte derefter til Blokhus for at spise inden vi skulle benytte lejligheden. Da vi kom retur var det virkelig varmt i lejligheden, men det var sent så vi ville kontakte stedet næste dag. Onsdag sidst eftermiddag efter vi havde været på tur og kommet retur igen var der 27.2 grader varmt i værelset, og kontaktede stedet for at høre om man kunne skrue ned eller om der var noget aircondition man kunne benytte, men manden jeg snakkede med sagde at det er bygget sådan at huset ikke kan ånde, så det bliver varmt om sommeren. Fortalte ham at man ikke kan sove i 27,2 graders varme, og hvis ikke man kunne få aircondition op at køre, så blev vi nød til at køre og finde et andet sted. Og det blev vi så nød til, selvom vi manglede 2 overnatninger mere, så var det så varmt indenfor, at sveden havlede ned af en.

Utroligt at sådan et “nybyg” ikke har aircondition eller ikke har gjordt noget ved problemet førhen. Kan umuligt være den eneste der ikke kan sove i sådan en varme.

De tilbød ikke engang en blæser, eller i det mindste at kunne få vores penge retur for de sidste 2 dage.

Mvh en utilfreds kunde.

28 de julho de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Skønt overnatningssted

Dejlige lyse værelser med gode senge. Thai buffet i restauranten var virkelig velsmagende og portionerne er store.
Alt i alt endnu en god oplevelse med det sødeste personale.

10 de julho de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Birkelse hotel og kro dannede rammerne…

Birkelse hotel og kro dannede rammerne om en skøn familiefest i dejlige lokaler, alt er lyst og smukt sat i stand. Vi fik den skønneste mad, lækre råvarer i meget høj kvalitet. Der var en virkelig god service fra alt personalet under hele festen. Det har været en super oplevelse fra bestilling til afholdelse af festen. Vi giver de varmeste anbefalinger til steder.

23 de outubro de 2025
Classificada 4 em 5 estrelas

👌🏼👍

Go pris , pæne værelser og venlig betjening - fin morgenmad.
Det matcher fint andre dyrere steder.

8 de julho de 2022
Opinião espontânea

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais