Maden var perfekt.
Omgivelserne var okay.
Maden om aftenen var det bedste..
Tjeneren var en gammel mand og en ung mand man ikke forstod?
Baren var meget kedelig og ingen musik..
Priserne var virkelig skudt i vejret..
Kommer ikke igen..
Omgivelserne var okay.
Maden om aftenen var det bedste..
Tjeneren var en gammel mand og en ung mand man ikke forstod?
Baren var meget kedelig og ingen musik..
Priserne var virkelig skudt i vejret..
Kommer ikke igen..
Vi har netop nydt en overnatning på Birksø Hotel i Ry, og det var en gennemført god oplevelse. Middagen var i særklasse, og servicen var helt i top; personalet er utroligt imødekommende, og vi følte os i den grad velinformerede af vores dygtige tjener. Kombineret med et pænt og indbydende værelse var det det perfekte afbræk."
Fantastisk ophold god mad og rigtig dejlig betjening mange roser herfra
Sød og venlig tjek ind, fint værelse,lækker 3 retters menu og med super vinmenu.
Rigtig søde og venlige unge mennesker. Meget servicemindede.
Alt i alt en rigtig positivt oplevelse.
Vi kommer gerne igen
Dejligt ophold den 20.10 til 21.10.25
Fra tjek ind til tjek ud fungerede alt ved opholdet fuldt tilfredsstillende.
Skønt værelse. Dejlig aftensmad/morgenmad.
Hyggelig atmosfære overalt.
Service minded personale.
Glæder os til at komme en anden gang.
Fantastisk ophold med mine forældre. Super god service fra start til slut - vi skulle køre tidligt, så vi ikke kunne nå morgenmad, men kunne hente en lækker madpakke, som vi kunne tage med. Alt i alt var personalet og servicen helt i top. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Vi var 6 venner på en deal den 9.-10. September. Maden var langt under middel. Vi bestilte vinmenu til 199 kr pr. næse, altså 1194 kr i alt. Det udløste i 1 flaske hvidvin til forretten, 1 flaske rødvin til hovedret, 1 flaske dessertvin, hvor der blev skænket i de 6 glas og resten af flasken tog tjeneren ud. Vi købte en ekstra flaske rødvin, som kostede 250 kr., så vi fik vin for i alt 750 kr( minus den halve dessertvin, som tjeneren tog ud.) Da vi gav udtryk for undren over, at en vinmenu kostede mere end hvis vi havde købt enkelt flasker, fik vi et meget lidt venligt svar. Det var en oplevelse, som vi ikke anbefaler til andre.
Vi fik udleveret en forkert nøgle og kunne derfor ikke komme ind på vores værelse. Ingen nødtelefon eller hjælp uden for åbningstid – vi måtte køre hele vejen til Aarhus midt om natten for at finde et andet hotel.
Hotellet erkendte fejlen, men ville kun give 50 % kompensation, selvom vi slet ikke kunne bruge værelset den første nat. Vi kommer aldrig tilbage, og kan ikke anbefale Hotel Birksø til nogen.
Havde glædet os til frokost på gastrobaren. Bestilte en salatbowle, som blev serveret uden dressing. På forespørgsel om lidt olie med citron, kom en luftig forklaring om andre gæster, som havde klaget over dressingen.- Nu havde man så bestemt at der ikke blev serveret dressing til salaten!- Lækker salat, men svær at spise uden olie, og min mave brokker sig stadig. Det er en ommer, Hotel Birksø.
Elendig mad! Bøf stegt til døde grå og kedelig. Bruschetta hsr intet med bruschetta at gøre! Kommer aldrig igen. Hov glemte elendig service.
Skuffende oplevelse – lang ventetid, dårlig mad og ringe kvalitet for pengene
Vi havde desværre en rigtig dårlig oplevelse på denne restaurant. Allerede da vi ankom, ventede vi alt for længe på maden – vi fik senere at vide, at der kun var én kok på arbejde, hvilket selvfølgelig er uheldigt, men det burde man som gæst blive informeret om fra starten.
Da maden endelig kom, var den langt under middel og levede slet ikke op til prisen. Bøffen i burgeren var skamstegt og tør, og pomfritterne var kolde. Jeg fik selv en ret med laks, hvor der ifølge menuen skulle være “årstidens grønt” til – i stedet fik jeg en skålsalat bestående af slatten kål, tomater og en stor mængde købe-dressing, toppet med dåsemajs(!).
Alt i alt en meget skuffende oplevelse. Maden virkede uinspireret og sjusket, og servicen bar præg af, at køkkenet var overbelastet. Det her var desværre ikke pengene værd, og jeg kommer ikke igen.
Havde købt en deal. Var 2 par på ophold
Værelset var ok. Men også kun det
Maden som bestod af 3 retter var nogenlunde, men vi fik en fornemmelse af at det skulle spises hurtigt så de kunne få os ud af døren. Tjeneren var stresset
Drinks var med i prisen og det nød vi i gastrobar. Mens vi sad og hyggede blev vi bedt om at gå. Fik at vide at de lukkede kl 23. På døren stod der at der var åbent til kl 24. Ikke ok
Morgenmaden var ikke prangende. Men der trængte til opfyldning men jeg fik af vide af en sur personale {TAG DET ROLIGT}
Ikke særlig serviceminded
Vi kommer IKKE igen
Ok hotel. Værelser var dog ikke rengjort med spindelsvæv i krogene, dårlig udsugning på badeværelse og ingen lys i lampe eller stik fungerede i ene side af seng.
Restaurenten bød på den mest tarvelige menu jeg længe har set. Jammerlig forret med hvid asparges der kunne have været dekoreret af et lille barn, Helt grå vildsvine kød! Desserten slog alle rekorder. En chokolade mouse der lignede en omgang brun sauce med frugt smidt i. Der er godt nok plads til forbedring, selvom jeg nu ikke har tænkt mig at sætte mine ben ser igen. Øv!
Skønt hotel. Comfort værelse rigtig fine og med alt man har brug for. Hotellet fremstår i flot stand. Opholdet var med 3 retters menu begge dage og af høj kvalitet. God morgen buffet. 1 fri drink begge dage. Naturen omkring Ry er meget flot med skov og mange søer.1200 kr pr person er meget fordelagtigt, men desværre stiger prisen meget fra maj mdr til ca kr 1800.
Birksø Gastropub har som en ny ret på kortet, efter nye ejere har taget over, det der lyder som en indbydende “Mørbrad gryde” … en klassiker som typisk består af store lækre stykker svinemørbrad, cocktailpølser, løgstykker, champignoner og andre gode sager. Da jeg fik serveret denne klassiker, så fik jeg et chok. Den “gryde” de sælger, serveres som en suppe, som har været opvarmet flere gange. Der var ingen pølser eller svampe i, og jeg fandt kun 2 små stykker kød i suppen, som blev serveret i dyb tallerken og med ske. Hvis i tror i får en mørbradgryde, så forvent en lille gullashsuppe i stedet. Det er absolut ikke pengene værd !!
Fantastisk skønt by-Hotel.. tæt på naturen, sø og det enestående Himmelbjerg... Masser af muligheder for at opleve søhøjlandet fra vand og land..
Vi boede på et comfort værelse, som levede fuldt ud op til dets beskrivelse, dejligt lyst med masser af plads, super gode senge og et flot badeværelse.
Personalet er smilende, informative og imødekomme...
Vi fik en 3-retters menu med vin menu i hotellets restaurant, en helt og aldeles uovertruffen gastronomisk oplevelse og udsøgte vine..
"Et besøg værd"
Vores tjener som var af Norsk afstamning formåede at gøre aftenen, unik og uforglemmelig..
Tak for en dejlig dag I Ry
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.