Leia as opiniões dos outros

Classificada 3 em 5 estrelas

Vaak nog wel de goedkoopste, maar het zijn kleine verschillen geworden. Jammer dat de producten nu soms pas na vier dagen worden geleverd.

Classificada 3 em 5 estrelas

Hoi ik ben Monique, ik ben het baasje van Lady en Kiki 2 beagletjes. Na meerdere mandjes te hebben geprobeerd hebben wij ook gekozen voor de Ferplast honden mand. Kunststof, wasbare hoes en... Ver mais

Informações sobre a empresa

Informações de contacto

3,0

Aceitável

TrustScore: 3 em 5

1 mil opiniões

Respondeu a 88% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de um mês

Constante foutmeldingen!

Ik moet ontiegelijk veel moeite doen een bestelling erdoorheen te jagen. Op het laatst telkens een error en nu problemen met de betaling erdoorheen te krijgen. Ik ben inmiddels al 3 kwartier verder en ergens in het proces gaat er wel weer iets fout met een probleemmelding. Volgende dag, zelfde probleem. Ik kap ermee

16 de abril de 2026

Beste Lisa,

Bedankt voor je review 💛

Wat ontzettend vervelend om te lezen dat je telkens foutmeldingen krijgt tijdens het bestellen en betalen 😔💻 Als je al 45 minuten bezig bent en het proces blijft vastlopen — en de volgende dag opnieuw hetzelfde — dan begrijpen we helemaal dat je er klaar mee bent.

Dat is niet de ervaring die we je willen geven.

Dit soort errors kunnen bijvoorbeeld te maken hebben met cookies/cache, een verouderde browser, adblockers of een storing in het betaalproces, maar wat de oorzaak ook is: jij hoort gewoon normaal te kunnen bestellen zonder gedoe 🙏📦

Als je het nog een laatste kans wilt geven, helpen deze snelle stappen vaak:

-Probeer een andere browser of incognito/privévenster 🔄
-Wis cookies en cache van bitiba.nl 🧹
-Zet adblocker/trackers tijdelijk uit ⚙️
-Probeer een andere betaalmethode (bijv. iDEAL/creditcard) 💳

Gelieve contact op te nemen met service@bitiba.nl o.v.v. je klantnummer om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

We nemen je melding serieus en vinden het jammer dat dit je vertrouwen zo heeft aangetast. Dank je dat je dit deelt — hiermee kunnen we onze webshop verbeteren 💛✨

Classificada 3 em 5 estrelas

Goed, maar wordt helaas wel minder

16 de abril de 2026

Beste Nico,

Bedankt voor je eerlijke feedback 💛

Fijn om te horen dat je Bitiba nog steeds als een van de goedkoopste ervaart, ook al zijn de prijsverschillen tegenwoordig kleiner geworden 🙂

Tegelijkertijd begrijpen we heel goed je teleurstelling over de langere levertijd. Wanneer je gewend bent aan snellere leveringen, is wachten tot vier dagen natuurlijk jammer en voelt dat als een achteruitgang 😔📦

Je opmerking hierover nemen we serieus, want snelheid en betrouwbaarheid blijven voor ons belangrijke aandachtspunten.
Dank je wel dat je dit met ons deelt — zulke feedback helpt ons om kritisch te blijven kijken waar het beter kan ✨

Hoi ik ben Monique

Hoi ik ben Monique, ik ben het baasje van Lady en Kiki 2 beagletjes.
Kunststof, wasbare hoes en pootjes om de mand te verhogen.
Wij wilde een verhoogde mand voor op de camping zodat de hondjes van de koude vloer af waren.

De manden zijn fantastisch.
Alleen ik zou de pootjes er niet meer bijkopen. Dit is geen aanrader en weggegooid geld.

Als de hondjes in de mand willen lopen kantelt de mand waar door de hond schrikt en niet meer in de mand wil gaan liggen.
Dus pootjes eraf gehaald en nu is alles goed. Helaas dus geen verhoogde mand op de camping, en € 20,00 weggegooid.
Verder is het een top mand.

31 de março de 2026

Beste Monique,

Bedankt voor je uitgebreide en eerlijke review, Monique 💛
Wat leuk om kennis te maken met Lady en Kiki, jullie twee beagletjes 🐶🐶😊

Fijn om te lezen dat jullie zo tevreden zijn over de Ferplast hondenmand zelf — de kunststof mand, wasbare hoes en het comfort klinken inderdaad als een fijne combinatie, zeker voor gebruik op de camping ⛺✨

Tegelijkertijd begrijpen we heel goed je teleurstelling over de pootjes. Dat de mand daardoor kantelt en de hondjes ervan schrikken, is natuurlijk absoluut niet de bedoeling 😔🐾 Jammer ook dat dit voor jullie heeft geleid tot een extra kostenpost zonder het gewenste resultaat.

We waarderen het enorm dat je dit zo duidelijk deelt. Deze feedback is niet alleen waardevol voor ons, maar ook voor andere klanten die overwegen om de pootjes mee te bestellen 🙏
Gelukkig is de mand zonder pootjes nu wel helemaal naar wens en kunnen Lady en Kiki er weer heerlijk in liggen 💛

Dank je wel voor het delen van je ervaring en je positieve woorden over de mand zelf — hopelijk mogen we je in de toekomst weer verwelkomen bij Bitiba! 😊🐾

DPD!

Mijn bestelling op 4 april gedaan. Nu op 9 april nog niets ontvangen. Zelfs nog geen bericht van DPD. Heb van bitiba op 7 april te horen gekregen dat het klaar staat om opgehaald te worden. Hoe lang kan dat nou duren. Heb dus nog geen idee wanneer ik mijn bestelling kan verwachten.
Ik vind dit erg vervelend, terwijl de spullen en service van bitiba en zooplus zijn goed.

9 de abril de 2026

Beste Ellie,

Bedankt dat je jouw ervaring met ons deelt 💛

We begrijpen heel goed hoe vervelend dit voor je is 😔📦 Zeker wanneer je op 4 april hebt besteld, op 7 april te horen kreeg dat de zending klaarstaat en je op 9 april nog steeds geen bericht of update van DPD hebt ontvangen. Dat zorgt voor onduidelijkheid en frustratie, en dat is absoluut niet prettig.

Het spijt ons dat de verzending via DPD in dit geval niet soepel verloopt en dat je nog geen duidelijkheid hebt over het moment van levering. We waarderen het enorm dat je ondanks deze situatie aangeeft tevreden te zijn over onze producten en service — dat betekent veel voor ons 🙏💛

Gelieve contact met onze klantenservice op te nemen via service@bitiba.nl, o.v.v. je bestelnummer, deze Trustpilot review en referentie "TPBT" zodat we je zo goed mogelijk kunnen assisteren.

We nemen je feedback over de vervoerder zeker mee, want dit is niet de ervaring die we onze klanten willen bieden. Hopelijk wordt je bestelling snel geleverd, zodat dit vervelende gevoel alsnog goed kan worden afgesloten 🤞✨

Classificada 1 em 5 estrelas

Een korte samenvatting van de regels SPAARKAART

Een korte samenvatting van de regels voor het verzamelen van zegels: 2x uitleg gevraagd. Geen antwoord. Ze snappen het waarschijnlijk zelf niet.

Je ontvangt 1 zegel voor elke € 20 van je bestelling. Bijv. voor een bestelling van € 60,- ontvang je 2 zegels. De resterende € 10,- kan niet worden meegenomen naar je volgende bestelling. Dit is de uitleg van bitiba op de website.

Mijn uitleg:
Bestelling € 20- is 1 zegel. Bestelling € 60- is 3 zegels. Heel gemakkelijk. Rekensommetje van de basis school. Ik denk dat de maker van de website meer verstand heeft van IT dan van Rekenen.

Denk nou maar niet dat je een reactie krijgt. Ik kreeg 3x een reactie hierop NuNiet, DanNiet en NooitNiet.

Verder is mijn bestelling van 29 maart ook op 2 april niet gearriveerd. Heb je iets snel nodig dan moet je niet bij Bitiba bestellen. Het komt allemaal uit een magazijn in verweggistan.

HiepHiepHoera geleverd bij Bitiba besteld en geleverd in een ZooPlus doos. DUS beide bedrijvn zijn 1 pot nat.

Bitiba reactie op de uitleg van de spaarzegels. U gaat niet uit van een bestelling van € 50-. In uw uitleg staat €60-. Ik laat me door u niet op het verkeerde been zetten.

Update:
De tekst/uitleg betreffend spaarprogramma is op de website is aangepast door BITIBA.

Verder werkt u niet SAMEN met zooplus maar jullie zijn een 1eiige tweeling. Moeten we bij bitiba wachten dan ook bij zooplus.

EINDE CONTACT.

1 de abril de 2026

Beste Willem,

Bedankt dat je de moeite hebt genomen om zo uitgebreid je ervaring te delen 💛

We begrijpen heel goed dat dit voor jou erg frustrerend is geweest — zeker wanneer regels onduidelijk zijn, vragen onbeantwoord blijven en verwachtingen niet worden waargemaakt 😔

Wat betreft de spaarkaart: het spijt ons oprecht dat de uitleg hierover voor verwarring heeft gezorgd en dat je meerdere keren om toelichting hebt gevraagd zonder een duidelijk en bevredigend antwoord te krijgen. Dat mag niet gebeuren. De communicatie hierover had helderder en consistenter moeten zijn, en we nemen je feedback hierover zeer serieus 🙏

Volgens onze gegevens heb je contact opgenomen met onze klantenservice op 29.03.26 en ook antwoord gekregen op je vraag vanuit onze klantenservice op dezelfde 29.03.26

2.2 Het verkrijgen van zegels

bitiba stempels worden automatisch verdiend op elke bestelling vanaf 20.01.2020 zodra de betaling is ontvangen en de goederen zijn verzonden. Op elke betaalde en verzonden bitiba bestelling van in totaal €20 en meer na retourzendingen, wordt je bitiba stempelkaart gecrediteerd met virtuele stempels. Je ontvangt 1 bitiba stempel voor elke €20 van de orderwaarde. Bijv. voor een bestelling van €50 ontvang je 2 stempels. De resterende €10 worden niet meegenomen naar de volgende bestelling. Voor bepaalde specifieke promoties kunnen extra bitiba Stamps verdiend worden, volgens de regels van de promotie zoals beschreven op de website.

Er zal binnenkort opnieuw contact met je worden opgenomen vanuit onze klantenservice.

Ook de vertraagde levering van je bestelling is natuurlijk erg vervelend, zeker als je je bestelling snel nodig had. Dat dit bijdraagt aan een negatief totaalbeeld, begrijpen we volledig 📦😞

Tot slot willen we aangeven dat Bitiba en Zooplus nauw met elkaar samenwerken, wat kan verklaren waarom verpakkingen soms overeenkomen. Desondanks hoort de ervaring duidelijk en transparant te zijn — en dat is hier niet zo overgekomen.

Dank je wel voor je eerlijkheid. Dit soort feedback helpt ons om onze processen, communicatie en service kritisch te blijven verbeteren 💛✨

Classificada 5 em 5 estrelas

Fast shipping and excellent customer service

Fast shipping (ordered on Wednesday and received on Friday, NL), and very helpful customer service! I put the wrong email address by mistake and had to ask for the update about my order via the help form. I was a bit worried with all the reviews in trustpilot, but then I got an immediate reply within an hour and also follow up emails etc. Really appreciate!

26 de março de 2026

Dear Layla,

Thank you so much for sharing your experience with us! 💛

We’re really happy to hear that your order arrived so quickly and that our customer service was able to help you right away 😊📦

Mistakes can happen, and we’re glad we could quickly sort things out for you and keep you informed with clear follow‑up messages. It’s great to know we could ease your worries — your appreciation truly means a lot to our team! ✨🐾

vlot en correct

Bestelling werd vlot en correct geleverd, tevens zat er nog een extra hondenspeeltje in de doos. Wij zijn zeer tevreden

21 de março de 2026

Beste Daisy,

Bedankt voor je fijne review! 😊💛

Wat leuk om te horen dat je bestelling vlot en correct geleverd werd. En wat een mooie verrassing dat er ook nog een extra hondenspeeltje in de doos zat! 🐶🎁

Fantastisch dat jullie zo tevreden zijn — daar doen we het voor! ✨

Vriendelijke groet,

Snel en netjes

Alles correct en netjes geleverd

19 de março de 2026

Beste Marleen,

Bedankt voor je mooie review! 💛

Wat fijn om te horen dat alles snel, correct en netjes bij je is geleverd 😄📦✨

We hopen je binnenkort weer te mogen verwelkomen!

Classificada 1 em 5 estrelas

Na 10 jaar trouwe klant Mera hondenvoer…

Na 10 jaar trouwe klant Mera hondenvoer besteld plotseling uit de handel genomen Weet niet waarom , geen rede opgegeven, omdat ik niet van voer wil veranderen een andere leverancier moeten zoeken ,Slechte zaak

14 de março de 2026

Beste Frans,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen 💛

We begrijpen heel goed hoe vervelend het is wanneer een product waar je al jaren op vertrouwt – zoals het Mera hondenvoer – plotseling niet meer beschikbaar is. Zeker wanneer je hond gevoelig is voor voerwisselingen, kan dit enorm frustrerend zijn 😔🐾

Het klopt dat sommige producten door de fabrikant uit het assortiment kunnen worden gehaald, en helaas krijgen wij daarbij niet altijd een reden door. Daardoor kunnen we dit helaas ook niet vooraf aan onze klanten melden.

We vinden het erg jammer dat je hierdoor elders moest gaan zoeken. Mocht het product in de toekomst weer terugkomen of er een vergelijkbaar alternatief zijn, dan denken we uiteraard graag met je mee 💛✨

Er zal binnenkort contact met je worden opgenomen vanuit onze klantenservice

Classificada 2 em 5 estrelas

Ik heb voor het eerst wat bij hun…

Ik heb voor het eerst wat bij hun besteld. De prijs is goed.
Maar ik krijg geen enkele mail.en reacties van de klantenservice..ik heb nu al 3x ge probeert maar geen enkele reactie van ze. Slechte klantenservice.

3 de março de 2026

Beste Franciska,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen 🙏. Wat jammer om te horen dat je geen e-mails van ons hebt ontvangen en dat je onze klantenservice nog niet hebt kunnen bereiken – dat is natuurlijk absoluut niet de ervaring die wij willen bieden 😔.

We helpen je graag zo snel mogelijk verder! ✨

Volgens onze gegevens is er zojuist contact met je opgenomen vanuit onze klantenservice (06.03.26)

Classificada 2 em 5 estrelas

Meer dan 10 dagen wachten op een bestelling en nog steeds niet binnen.

Ik heb op 12-02 een bestelling gedaan bij Bitiba en tot op heden heb ik deze nog niet ontvangen. Volgens de verkoper moet ik nog even geduld hebben maar na 10 dagen raakt mijn geduld op.
Ik heb niet eens een verzendbevestiging ontvangen.
Er zijn meer bedrijven die sneller kunnen leveren, dus ik denk dat dit de laatste keer is dat ik hier nog ooit iets ga bestellen.

22 de fevereiro de 2026

Beste Michiel,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen 🙏. Wat ontzettend vervelend om te horen dat je na meer dan 10 dagen nog steeds op je bestelling wacht en geen verzendbevestiging hebt ontvangen 😔. Dat is natuurlijk niet de service die wij willen bieden en we begrijpen heel goed dat je geduld inmiddels op is.

We willen dit graag zo snel mogelijk voor je uitzoeken en oplossen ✨.

Zou je ons een e-mail kunnen sturen via service@bitiba.nl met je bestelnummer en het e-mailadres waarmee je hebt besteld, i.c.m. met deze Trustpilot review en referentie "TPBT" Dan kunnen we direct nagaan wat er mis is gegaan en waar je pakket blijft 📦🔍.

Onze oprechte excuses voor het ongemak — we helpen je graag verder 💛.

Classificada 5 em 5 estrelas

Snelle levering en super producten!

Snelle levering en super producten!

Beste Kelly,

Wat fantastisch om te lezen dat je zo tevreden bent! 😊

We zijn heel blij dat de snelle levering en onze producten zo goed in de smaak vallen 💛🐾.

Dank je wel dat je dit met ons hebt gedeeld — dit motiveert ons enorm om zo door te blijven gaan!

Waardeloze bezorging

Iedere keer dat ik diervoeder laat thuisbezorgen wordt het niet afgeleverd op de aangegeven plek, maar wordt het buiten in de regen neergezet.
Als extra hang ik al een groot bericht aan het tuinhek om het droog in het schuurtje te zetten.
Maar nee: ze kwakken het in de regen.
Als ik aan het eind van de dag thuiskom is de hele verpakking uit elkaar gevallen.
Meerdere malen bellen met Bitiba lost niets op. ("sorry meneer")
De bezorgdienst die zij kiezen is DPD.

11 de fevereiro de 2026

Beste klant,

Hartelijk dank dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen 🙏. Wat ontzettend vervelend om te lezen dat uw bestellingen telkens in de regen worden achtergelaten, ondanks de duidelijke instructies die u aan het tuinhek hangt 😔. Dat is absoluut niet hoe een levering hoort te verlopen, en we begrijpen heel goed hoe frustrerend dit voor u moet zijn — zeker wanneer de verpakking hierdoor beschadigd raakt.

Het spijt ons dat eerdere contactmomenten met onze klantenservice dit probleem nog niet hebben kunnen oplossen. We nemen uw feedback over de levering door DPD zeer serieus en geven dit intern door zodat we dit kunnen bespreken met de betreffende bezorgdienst 📦⚠️.

We willen dit natuurlijk graag netjes en snel voor u oplossen. Zou u ons een e-mail kunnen sturen naar service@bitiba.nl met uw bestelnummer(s) en eventueel een foto van hoe het pakket werd achtergelaten? Dan kunnen we direct meekijken en zorgen voor een passende oplossing 🙏.

Onze excuses voor het ongemak — we hopen uw vertrouwen snel weer terug te winnen 💛.

Uitstekende ervaring

Ondanks het feit dat er een klein probleem was bij de levering van mijn bestelling, is dit uitstekend opgepakt en razendsnel afgehandeld. Hier kunnen veel bedrijven nog iets van leren! Ik ben onder de indruk en ik zal zeker vaker bestellen op deze site.

Beste Balas,

Wat geweldig om te lezen dat u zo’n uitstekende ervaring heeft gehad! 😊✨

Fijn dat het kleine probleem met uw levering snel en goed is opgelost — dat is precies de service waar we elke dag naar streven. Het doet ons enorm goed om te horen dat u onder de indruk bent van onze aanpak 🙌💛.

Dank u wel voor uw vertrouwen, en wat fijn dat u in de toekomst vaker bij ons wilt bestellen — daar zijn we heel blij mee! 🐾

Levering duurt lang.

Duurt erg lang. Pakket klaar gemaakt voor verzenden kost al een aantal dagen. Nu 5 dagen verder en nog geen bericht over levering.

10 de fevereiro de 2026

Beste Marloes,

Bedankt dat u uw ervaring met ons deelt 🙏. Wat vervelend om te horen dat de levering zo lang op zich laat wachten en dat het pakket al meerdere dagen op “klaargemaakt voor verzending” blijft staan 😔. Dat is natuurlijk niet de snelle service die wij willen bieden, en we begrijpen heel goed dat dit frustrerend is.

Classificada 3 em 5 estrelas

Ik heb een abonnement lopen

Ik heb een abonnement lopen, maar merk dat ik de producten van 3 februari nog niet heb ontvangen, nu controleer ik op de website zelf en zie ik een paar producten niet meer op voorraad/beschikbaar, vandaar dat mijn pakket ook niet is verstuurd, nou fijn, waarom moet ik hier zelf achter komen , een email of telefoontje is teveel gevraagd ?

Beste klant,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen 🙏. Wat vervelend om te horen dat uw abonnementzending van 3 februari nog niet is verstuurd en dat u zelf moest ontdekken dat enkele producten niet meer op voorraad waren 😔. Dat had natuurlijk niet zo mogen verlopen.

U hoort altijd tijdig geïnformeerd te worden wanneer een product binnen uw abonnement tijdelijk niet beschikbaar is. Het spijt ons dat dit in uw geval niet is gebeurd — dat begrijpen we dat dit erg frustrerend is, zeker wanneer u op uw levering rekent 🐾📦.
Wij kijken dit graag direct voor u na en zorgen ervoor dat uw abonnement weer correct loopt.

Zou u ons een e‑mail willen sturen naar service@bitiba.nl met uw klantnummer of bestelnummer? Dan pakken we dit zo snel mogelijk voor u op 🙏.

Onze excuses voor het ongemak — we zetten het graag recht voor u 💛.

Goede service na verkoop

Mijn katten bak kwam aan en was stuk heb een mail gestuurd voor dat te melden met foto dadelijk reactie terug. Na 2dagen was de nieuwe kattenbak al thuis en die stuk was is opgehaald. Ik vind de service zeer goed mag ook gezegd worden. Voor de rest is alles goed verlopen is niet de eerste keer dat ik bestelde bij bitiba.

28 de janeiro de 2026

Beste Mady,

Hartelijk dank voor uw lieve woorden! 😊

Wat fijn om te horen dat uw kapotte kattenbak zo snel en netjes is vervangen — en dat u onze service zo waardeert 💛. We vinden het belangrijk dat problemen direct worden opgelost, en het doet ons goed dat dit voor u vlot en zorgeloos is verlopen.

Ook geweldig om te lezen dat u al vaker bij ons heeft besteld en dat alles verder steeds goed verloopt 🐾. Dank u wel voor uw vertrouwen!

Classificada 1 em 5 estrelas

Annuleren de bestelling zonder bericht

Annuleren de bestelling zonder bericht. De klantenservice is nauwelijks bereikbaar en niet behulpzaam.

6 de fevereiro de 2026

Beste Jeff,

Bedankt dat u dit met ons deelt 🙏. Wat vervelend om te horen dat uw bestelling is geannuleerd zonder enige melding — dat mag natuurlijk nooit gebeuren 😔. Ook spijt het ons dat u onze klantenservice moeilijk kon bereiken en niet de hulp kreeg die u nodig had. Dit is absoluut niet de ervaring die wij willen bieden.
Wij helpen u graag zo snel mogelijk verder en willen graag uitzoeken waarom uw bestelling is geannuleerd en waarom u geen bericht heeft ontvangen.

Zou u ons een e‑mail willen sturen via service@bitiba.nl met uw bestelnummer en het e-mailadres waarmee u hebt besteld? Dan kijken we dit direct voor u na 🙏.

Onze oprechte excuses voor het ongemak — we lossen dit graag voor u op 💛.

Classificada 5 em 5 estrelas

Coulant met retourneren na overlijden kat

Erg fijne ervaring met het kunnen retourneren van speciaalvoer na overlijden van onze kat. Ondanks ver na de retourneerdatum, mocht het in de originele verpakking retour en kregen we het restbedrag teruggestort. (In tegenstelling tot een van hun concurrenten dierapotheek.com die moeilijk doen om enkele dagen) Beter koopt u fus via Bitiba. nl.

6 de fevereiro de 2026

Beste klant,

Hartelijk dank dat u dit met ons wilt delen 🙏. Allereerst willen wij ons medeleven betuigen met het verlies van uw kat ❤️🐾. In zo’n verdrietige periode is het wel het minste dat wij kunnen doen om u te helpen met het retourneren van ongebruikt speciaalvoer.
We zijn blij om te horen dat dit soepel voor u is verlopen en dat u onze coulance waardeert. Voor ons is het belangrijk om in zulke situaties mee te denken en het u zo makkelijk mogelijk te maken 💛. Uw vriendelijke woorden betekenen veel voor ons.

Dank u wel voor uw vertrouwen — we staan altijd voor u klaar.

Werken onbetrouwbare bezorger

Werken samen met DPD. Een onbetrouwbare, leugenachtige organisatie die zeggen dat je niet thuis bent ondanks dat we met 7 man thuis waren.

30 de janeiro de 2026

Beste Frans,

Hartelijk dank dat u uw ervaring met ons deelt 🙏. Wat ontzettend vervelend om te horen dat de bezorging via DPD niet goed is verlopen en dat er onterecht wordt aangegeven dat u niet thuis was 😔. Zeker wanneer u duidelijk aangeeft dat er meerdere mensen aanwezig waren, begrijpen we hoe frustrerend dit moet zijn.
Dit is uiteraard niet de bezorgservice die wij voor onze klanten willen. We nemen uw feedback dan ook serieus en geven dit door aan onze logistieke partners, zodat dit verder onderzocht kan worden en herhaling wordt voorkomen 📦🔍.
We helpen u graag direct verder.

Onze excuses voor het ongemak — we zetten dit graag voor u recht 💛.

Team Bitiba 💛

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.