BittenCPH Opiniões

Informações sobre a empresa

1. Loja de artigos domésticos
  2. Serviços de higiene

Escrito pela empresa

Bitten CpH er en dansk online butik med et nøje udvalgt sortiment af premium hverdagsprodukter til hjemmet og kroppen. Vi forener nordisk enkelhed med europæisk håndværk – fra franske og engelske håndlavede sæber til luksuriøse badeprodukter, naturlige hudplejeprodukter og udvalgte modetekstiler. Sortimentet spænder bredt: klassiske Marseille-sæber, engelske flydende sæber, badesalte og -sæber, hudpleje med aktive ingredienser samt tøj fra mærker som Tim & Simonsen. Til hjemmet finder du skåle, krukker, bordduge og dekorative accessories fra brands som Bamar Lifestyle og Høns i Haven. Hos Bitten CpH handler det om kvalitet frem for kvantitet – produkter der holder, dufter godt og gør hverdagen lidt smukkere. Vi pakker omhyggeligt og sender med GLS over hele Danmark.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 48 horas

Todas as opiniões

5 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Realizamos verificações das opiniões

Classificada 2 em 5 estrelas

Jeg bestilte lidt julepynt

Jeg bestilte lidt julekugler og julepynt og der var super hurtig levering. Jeg var dog ikke imponeret over produkterne - de ser lidt "billige" ud i forhold til billederne.
Desværre var to af varene i stykker ved modtagelsen og jeg skrev en mail om, hvordan jeg skulle forholde mig.
Intet svar.....
En uge senere skrev jeg endnu en mail og endelig fik jeg svar. Dog ikke som forventet, da der skulle sendes billeder af både: varer, indpakning, forsendelses kassen og label på kassen - eller var der ingen dækning.
Så her handler jeg ikke lige igen ........

1 de agosto de 2026

Hej Kirsten

Du skrev til os den 23. juli, og den mail endte desværre i vores spamfilter. Da du kontaktede os igen den 30. juli, svarede vi med det samme og bad om billeder af varen, indpakningen og kassen. Det er den dokumentation, vi skal bruge for at oprette en reklamation hos transportøren – og det betyder samtidig, at du ikke behøver at sende varen retur.

I forhold til kvaliteten: Julekuglerne fra Chic Antique er et anerkendt mærke, som mange af vores kunder er glade for, men vi tager naturligvis din oplevelse til efterretning.

Vi tilbød at refundere beløbet, så snart vi modtog billederne, men har endnu ikke modtaget dem eller svar på vores seneste mail.

Du er altid velkommen til at kontakte os både på chat og telefon, hvis der er noget, der ikke fungerer som forventet – så hjælper vi gerne med det samme.

Hvis du stadig ønsker refundering, skal du blot sende billederne, så sørger vi for resten.

Flemming

God service!

Jeg kom ved en fejl til at bestille den forkerte vare men kundeservice svarede hurtigt og var super flinke til at få rettet min ordre. Rigtig god service, og jeg handler gerne her igen.

5 de agosto de 2026

Hej Jonas

Tusind tak for din fine anmeldelse. Det glæder os virkelig at høre, at vi hurtigt kunne hjælpe med at få rettet din ordre, og at du havde en god oplevelse med vores kundeservice.

Vi sætter stor pris på, at du handler hos os – og du er altid velkommen igen.

Flemming

Classificada 1 em 5 estrelas

Wish lignede produkt og t-shirt så tynd…

Wish lignede produkt og t-shirt så tynd så tynd og med dårlig kvalitets print. Størrelsen er one size, man svarer til en størrelse M.
Leveringentiden kunne være bedre.
Svare ikke på ens første mail.
Køber ikke noget her igen.

31 de julho de 2026

Hej Isolde

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af, at T‑shirten ikke har levet op til dine forventninger.

Vi har tilbudt reklamation og gratis retur, så du kan få det fulde beløb tilbage. Det tilbud står stadig åbent, hvis du ønsker at benytte det.

Vedrørende leveringstiden: Din ordre blev lagt 28. juli kl. 15.34 og afsendt den 30. juli, hvilket ligger inden for vores normale behandlingstid.

Størrelsen og mål på T‑shirten fremgår af varebeskrivelsen, så man kan vurdere pasformen før køb.

T‑shirten blev taget i brug og vasket, efter du allerede havde udtrykt utilfredshed med kvaliteten. Det gør en normal reklamationsbehandling vanskelig, men vi har alligevel tilbudt gratis retur.

Korrespondancen har fra første henvendelse været præget af en hård tone, og vi har gjort vores bedste for at hjælpe og tilbyde en fair løsning.

Vh Flemming
BITTEN CPH

Classificada 5 em 5 estrelas

Bestilte vare der ikke passede og måtte…

Bestilte vare der ikke passede og måtte returnere.
Intet problem og har fået det betalte retur.
Handler helt sikkert gerne hos Bitten Cph igen.

18 de setembro de 2025

Hej A.BAhner

Mange tak for anmeldelsen — og for at du valgte at handle hos os igen. Det er præcis sådan en returproces skal fungere, og vi er glade for at det gik smertefrit. Vi glæder os til at se dig igen!

Rigtig god hjemmeside

Rigtig god hjemmeside med spændene og flotte ting til hjemmet vi ledte efter Skum håndsæbe fra Michel design Works og de skuffede ikke de har mange + hurtig fragt jeg bestilte den 7 september og valgte fragt med GLS til en pakkeshop og fik den allerede den 10 september og pakken var fin og ikke ødelagt + pakke er mega godt pakket så intet går i stykker så det er nok ikke sidste gang vi handler der.

10 de setembro de 2025

Hej Vivi

Mange tak for den fine anmeldelse! Vi er glade for at høre at både levering og emballage levede op til forventningerne. Vi håber at se dig igen.

Classificada 1 em 5 estrelas

Butik sjusker, sender forkert vare og nægter at sende den der er betalt for

Jeg havde bestilt nogen sæber og duftpinde af et særligt mærke. De trækker pengene og sender de rigtige sæber men de duftpinde de sender er et helt andet mærke. De nægter at sende mig den vare de har trukket pengene fra før jeg har haft besvær med at returnere den forkerte vare de har sendt mig. Ekstrem grov tone i korrespondencen og det er ikke lovligt for butikken at trække betaling før de har sendt den vare der er købt. Handler aldrig mere her og vil stærkt fraråde alle andre at handle med dem.

10 de dezembro de 2024

Hej Marie

Vi beklager at du oplevede forløbet som frustrerende. Der skete en fejl i plukningen, og vi sendte den forkerte vare — det tager vi ansvar for.

Vi sendte en returlabel og sørgede for at den korrekte vare blev leveret. Vi tilbageholder aldrig varer der er betalt for, og vi bestræber os altid på en ordentlig og respektfuld tone i al kommunikation.

Har du stadig uafklarede spørgsmål, er du velkommen på info@bittencph.dk.

Meget fin service

Meget fin service. Hurtig levering og hurtigt svar på kundehenvendelse/reklamation. Lækkert sortiment

30 de março de 2022

Hej Henriette

Mange tak for de pæne ord! Det er dejligt at høre at både levering og reklamationsforløbet gik godt — det er præcis den oplevelse vi ønsker for alle vores kunder. Vi håber at se dig igen!

Classificada 5 em 5 estrelas

Hurtig forsendelse alt i orden

Hurtig forsendelse alt i orden. Absolut ikke noget dårlig at sige kun godt. Fuld hus i stjerner her fra. Det er bestemt ikke sidste gang jeg handler her.

21 de setembro de 2021

Hej Vinnie

Mange tak — det er dejligt at høre! Vi glæder os til at byde dig velkommen igen.

Classificada 1 em 5 estrelas

Modtog en brugt og skadet vare

Jeg bestilte en termo lunxhbox til børn. Emballagen var meget nusset og varen indeni så også brugt ud, eller har stået udenfor indpakningen længe. Den lyserøde madkasse havde ridser, brune pletter og skader. Jeg er shockeret over at man kan finde på at sende den slags af sted. Har aldrig prøvet lignende.

22 de abril de 2021

Hej Kat

Det er selvfølgelig ikke godt nok, og vi forstår din skuffelse. Vi sælger udelukkende nye varer, så det du beskriver lever absolut ikke op til vores standard.

Vi ville meget gerne have hjulpet dig hvis du havde kontaktet os —Man kan altid skrive til os på info@bittencph.dk, så finder vi altid en løsning.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais