De løste problemet hurtigt, men virkelig dyr!
De løste problemet hurtigt. Men de tog også 2000 kr. og 1,5 time om at rense et rør fra en opvaskemaskine. Der var ikke engang udskiftning af dele.
VVS, blikkenslager og varmepumper
H P Christensensvej 1, 3000, Helsingør, Dinamarca
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
We have a very old house and we needed some plumbing repairs done on a few things. These few things ended up being more things. Old toilets, old water pipe valves, pipes and fixing issues from previous plumbing companies doing very poor quality work before we moved into the house. We contacted Bjærre VVS initially for some plumbing work which they did exceptionally well. We then used Bjærre VVS again for all the other plumbing work that needed to be done. The plumber from Bjærre VVS did an exceptional job. Great communication. Professional service, excellent quality work and good quality products and materials used. Not all the work was easy to do and the employee from Bjærre VVS who did the work made it look easy and did it effortlessly. 5/5 for the communication, professionalism and quality of service. Overall a great experience and we will for sure use Bjærre VVS again for future work. A big thank you to Kasper & Doraid.
Stort 5 tal..
Fik akut problem.
Ringer op, og får det løst inden for en time.
Yderst kompetent og venlig gut kommer og giver mig ro på, og får løst det.
Valgte Bjærre VVS til også installation af luft/vand varmepumpe. Installation netop afsluttet.
Det er en kæmpeudskrivning og man skal se sig for (indhent tilbud).
Bjærre VVS er meget skarp på pris/tilbud og man bliver mødt af behagelige/imødekommende medarbejdere -det er faktisk i sig selv en fornøjelse.
Det udstråler næsten i sig selv en vished for kvalitet.
Alle aftaler overholdt, og kan kun anbefale at tage en snak med Bjærre VVS i allehånde sammenhænge hvor der er behov for VVS arbejde.
Jeg fik hjælp af Bjærre VVS til at diagnosticere og udbedre nogle fejl som gav lugtgener på to badeværelser i vores hus.
Jeg kontaktede virksomheden gennem deres online kontaktformular, og blev kontaktet på telefon af en medarbejder inden for en time. Medarbejderen spurgte ind til opgaven så de relevante forhold kunne tages, og gav et overslag på tid og pris.
Opgaven blev løst ca. 2 uger efter. Medarbejderen som mødte op kom til tiden, var rar og virkede kompetent, og løste opgaven inden for tids- og prisoverslaget.
Alt i alt har jeg jeg ikke en finger at sætte på den behandling jeg har fået hos Bjærre VVS. Det er den slags service man håber at få når man kontakter en håndværker, men som man desværre sjældent får. Jeg kommer helt sikkert til at bruge Bjærre VVS til mine fremtidige VVS opgaver.
Alt i alt en god oplevelse. En virksomhed, der tager deres kunder seriøst. Dygtige og imødekommende medarbejdere, der efter endt arbejder, efterlader det pænt og ryddet. Højt serviceniveau.
Kan kun varmt anbefale Bjærre VVS.

Resposta da Bjaerrevvs
Useriøst firma. Trods gentagende rykkere vender de ikke tilbage ifm. privat vvs opgave. Kan ikke anbefale.

Bjærrevvs.dk
God og rar medarbejder
Hurtig, dygtig og venlig, fjernede vores våde ting og satte dem til tørre efter skift af vandvarmer.
Ryddede op efter sig selv, fair pris
Kan varmt anbefales

Resposta da Bjaerrevvs
Jeg har haft den store fornøjelse af at få VVS arbejde udført af Martin Bjærre VVS. Godt arbejde, flinke folk og god service… Jeg kan varmt anbefale virksomheden.

Resposta da Bjaerrevvs
Useriøst og dårlig virksomhed.. var ved at blive kørt ned af Martin bjærre selv den anden dag fordi han ikke overholdte sin vigepligt, hvor efter han stoppede og råbte grimme ting efter mig…

Resposta da Bjaerrevvs
Jeg havde forleden den tvivlsomme fornøjelse at møde Martin Bjærre i Retten i Lyngby, hvor han var indkaldt til at afgive forklaring vedrørende et VVS-arbejde, som hans firma har udført som en del af en totalentreprise i forbindelse med renovering og istandsættelse af min bolig.
Totalentreprenøren (Martin Schultz Tømrer- og Snedkerfirma, Køge) blev dømt til at betale erstatning for blandt andet VVS-arbejdet, der er så tarveligt og ringe, at det trodser enhver beskrivelse.
Martin Bjærre lever på ingen måde op til de fine ord på sin hjemmeside, og han har været et særdeles dyrt bekendtskab, så mit bedste råd er: Pas på...!
God, venlig og kompetent service på vores vand til vand varmepumpe anlæg.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.