Bkm Biler Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,7

Leia as opiniões dos outros

Classificada 4 em 5 estrelas

Har nu været fast kunde i mere end 6 år og mine biler har altid været tip-top når de har forladt værkstedet. Altid en god og behagelig service og selv om de er billigere en hos forhandleren er de mi... Ver mais

A empresa respondeu

Classificada 5 em 5 estrelas

Hos BKM-biler har vi oplevet en virkelig super service. Vi blev mødt af en utrolig imødekommende - og reel sælger, der lægger stor vægt på, at alle dele af bilens historie kommer frem i lyset. H... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Købte en brugt bil privat. Efter 1 km opgav 1 cyl. ånden og bilen måtte på værksted. Tidligere ejer sendte mig til BKM biler der sidst havde repareret den. 24 timer, 4 tændrør og en ny tændspole sen... Ver mais

A empresa respondeu

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Todas as opiniões

0 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Fedeste service

Fedeste service
kommer bare lige ind da jeg har problemer med el i bilen. sætter tester på bilen skal ha nyt batteri. Det bliver skaffet hurtigt. og er kørene igen efter ca 45 min.
Der er varm og frisk kaffe mens man venter.
Helt klart en kæmpe anbefaling herfra..

8 de dezembro de 2022

Hej Kenneth

Tusind tak for den fine anmeldelse,

Professionelt og trygt

Jeg har brugt BKM Biler i flere år efterhånden og har altid oplevet god og professionel service.

8 de dezembro de 2022

Hej Nicolai

Mange tak for den fine anmeldelse 🙏

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi kan kun varmt anbefale Bkm

Vi kan kun varmt anbefale Bkm. Biler, aldrig nogen problemer og hvis man oplever misforståelser o.lign, ( vi er jo kun mennesker) bliver det udrettet, det er jeg slet ikke i tvivl om. Dårlig stil at køre andre steder hen, uden at ha snakket med værkstedet. De er så søde og hjælpsomme ❤ Ulla og Denis

4 de dezembro de 2022

Resposta da Bkm Biler

Tusind tak for en god anmeldelse, det er altid det vi stræber efter

Bedste anbefalinger herfra

Jeg købte en BMW hos BKM Biler efter at have set den tilsalg på nettet.
Snakkede med dem og lavede en aftale inden jeg tog turen hele vejen fra Silkeborg. Jeg kommer over til en bil der er fuldstændig som beskrevet og fik den bedste service til trods for at det var uden for butikkens normale åbningstid
BKM biler kan varmt anbefales at handle med ! Yderst troværdig forretning

19 de fevereiro de 2022

Resposta da Bkm Biler

Mange tak for de fine ord, og selv tak for handlen 👍

Classificada 5 em 5 estrelas

Tusind tak for prima emergency service…

Tusind tak for prima emergency service - Flinke, kompetente og servicemindede folk - Fin og rimelig pris

11 de outubro de 2021

Resposta da Bkm Biler

Hej Charlotte mange tak for den fine anmeldelse. Håber i kom godt hjem.

Dbh BKM biler

Classificada 5 em 5 estrelas

Super service helt klart 5 stjerner.

Fantastisk service kørte ind fra gaden da jeg så service tilbudet med olie og filter fik en tid en time efter og da bilen kom ind til service eftersynet var der nogle små ting der skulle skiftes. Dem fik jeg selvfølgelig en fast og god pris til, super flinke og gode drenge der arbejder der ude, kan trygt anbefales.

21 de maio de 2021

Hej Peter

Det er vi glade for at høre, mange tak for den fine anmeldelse.

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg får konsekvent verdens bedste…

Jeg får konsekvent verdens bedste behandling ved BKM biler.
Når jeg kommer, ofte uandmeldt, får de mig til at tro jeg er deres eneste kunde på trods af at de har travlt.
Det er immervæk en sjælden disciplin at mestre!!
Der føler jeg mig aldrig "overfaktureret" eller lignende som jeg har ved andre værksteder fordi jeg ikke aner hvad der er galt, skal til, eller tingene vil koste. Dem kan jeg ikke anbefale nok.
Jimmie Ree.

28 de março de 2021

Classificada 5 em 5 estrelas

god service og de giver aldrig op!

De skal have den ros at de er rigtig gode mekanikere. Har brugt dem et stykke tid nu og har været meget tilfreds med deres service. Klart anbefale!

17 de novembro de 2020

Resposta da Bkm Biler

Mange tak for din fine anmeldelse

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi er så glade for bkm biler

Vi er så glade for bkm biler, vi har brugt dem nogle gange nu. Og der har aldrig været problemer. Bkm biler kan sagtens anbefales herfra. Fine værksteds priser og god service.

4 de novembro de 2020

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har købt to biler hos BKM biler de…

Jeg har købt to biler hos BKM biler de seneste ½ år - der var lidt problemer og de blev rette uden bøvl. Super service og jeg kan godt anbefale et køb der.

3 de junho de 2020

Hej Michael

Mange tak det er vi glade for at hører.

Mvh BKM Biler

Classificada 5 em 5 estrelas

Godt værksted og flinke gutter....

Gode, dygtige og kompetente mekanikere.

Jeg har været her en del gange efterhånden og hvergang får jeg god service. De laver ikke mere end det de får besked på, og giver god rådgivning.
Min motorkontrol lampe lyste, og kørte uanmeldt ind forbi. De satte computeren på med det samme og fandt 3 errors. Han lavede en reset og sagde jeg skulle komme igen så hurtigt som muligt hvis den begyndte at lyse igen. Den har ikke lyst siden og prisen er mellem mig og BKM Biler :) Men fantastisk oplevelse.
De laver service for under 1000 kr hvor automester skulle have min. 2500 for et lille service.
Rigtig god service. Min faste mekaniker nu.

28 de abril de 2020

Hej Katja

Classificada 1 em 5 estrelas

BKM biler er utroværdige

BKM biler ved Iskender er meget charmerede at snakke med og gode til at overbevise om div. fejl der må være.
De har bla. skiftet turbo på min bil, der efter lidt over et år er i stykker igen og skal udskiftes. Normal er der 3 års garanti på nye turboer. BKM påstår et halvt år samt den er købt i Fårevejle hvor der ”kun” ligger en skrothandler. Dvs. jeg har betalt fuld pris for en ny turbo der i virkeligheden er brugt og stort set uden garanti og jeg nu igen står med omkostningen (8500 kr.). Dette nærmer sig bedrageri! Desuden har BKM haft skiftet bærekugler på min bil, der efter en uge faldt af hvilket, er livsfarligt.
Pas på de ”snyder” eller i værste fald er det farligt at lade dem arbejde på din bil! Men, de er meget charmerede at besøge og tale med.
Ved reklamationer og når Iskender (ejeren) bliver lidt trængt ”tænder” han fuldstændig af, skælder ud og bliver nærmest lige så ubehagelig som han er charmerende inde der repareres og betales.
Jeg har selvfølgeligt dokumentation for ovenstående.

26 de março de 2020

Hej Mads,

Er da ked af at du har haft denne oplevelse,
Turboen er købt som ny, gennem fårevejle autoophug og igennem deres leverandøre, da det var den billigste løsning i dit tilfælde. Kvitteringen haves til turboen som er købt gennem det firma som har leveret til fårevejle .
desuden har jeg selv informeret dig om at den er købt igennem fårvejle auto ophug så er lidt ked af du for det til at lyde som om du selv har fundet ud af dette.
Det er sandt at det er en brugtvogns ophugger , men de handler også med nye reservedele. dokumentation haves på dette.

men du har selvf. ret til have dine meninger, vi er her for at hjælpe og yde et godt service.
skal det være en anden gang er vi klar som værksted til at tage godt hånd om dig igen.

MVH BKM BILER .

Flot service

24 timer, 4 tændrør og en ny tændspole senere fik jeg den tilbage - uden beregning.
Den slags service fortjener stjerner.

14 de dezembro de 2018

Hej Patrick

Mvh BKM biler

Super service!

Super service.
Kørte galt og smadrede fronten på bilen. Kørte ind fra gaden, og 5 minutter efter var reservedele bestilt, og reparation påbegyndt næste morgen.
Nå ja, og en af husets venner gav da lige et lift hjem også.
Tak for BKM Biler og kan varmt anbefales :-)

16 de janeiro de 2018

Fantastisk

Hurtig og rigtig fin service. Og så til gode priser. Er helt sikkert et besøg værd, hvis der skal handles dæk eller bil.

23 de março de 2017

Service

Fik sat nye sommerdæk på min bil - værkstedet tog sig ovenikøbet tid til at polere ridser væk fra alu fælge samt skruet nummerpladerne fast iflg ny lov. Det hele udført med stor venlighed og professionelt engagement.
Kan helt sikkert anbefale dette værksted .

1 de abril de 2015

A+ Service

I bought a Peugeot 307 from BKM Biller. I couldnt be more happy. I have been searching for a car for more than 6 months and I found it there in the right condition for the right money. Thanks again and keep doing what you are doing... cause you do it RIGHT!!!

17 de março de 2015

Super fin handel!

Hos BKM-biler har vi oplevet en virkelig super service.
Hurtig klargøring af bilen. Skønt.

Vi vil helt klart anbefale at tage en tur til BKM-Biler, Vipperød, hvis man overvejer at anskaffe sig en anden bil.

13 de outubro de 2014
Opinião espontânea

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais