Aanrader
Goede en duidelijke communicatie. Zeer nette prijs voor maatwerk. Keurig en op tijd geleverd!
Blackk Interiors produceert en verkoop eiken fineer meubelen. We zijn gespecialiseerd in zwarte eiken fineer meubels zoals Eettafels, Sidetables, Salontafels en Zuilen. Alle afmetingen en kleuren zijn mogelijk. Mocht je een andere maat of kleur wensen neem gerust contact met ons op.
Vleetstraat 14J, 1446 AP, Purmerend, Holanda
Gezien de huidige tijd, waarin oplichters vaak hun slag slaan, waren mijn partner en ik in eerste instantie wat terughoudend om een bestelling te plaatsen bij Blackk Interiors. Na telefonisch contact met Dennis, mede-eigenaar van het bedrijf, kregen we echter meteen een goed gevoel. Hij nam de tijd om ons alles uit te leggen en dat gaf ons vertrouwen om een Side Table bij hen te bestellen.
Na de bestelling bleef het contact uitstekend verlopen via WhatsApp. We werden steeds netjes op de hoogte gehouden en de afgesproken leverdatum werd perfect nageleefd. De tafel werd zelfs persoonlijk door Dennis geleverd, en wat zijn we blij met het resultaat! Het meubel is met de hand gemaakt door Dennis zelf en de afwerking is werkelijk prachtig. Complimenten voor dit vakmanschap.
Als we in de toekomst weer iets nodig hebben in deze stijl, weten we zeker dat we opnieuw bij Blackk Interiors zullen aankloppen. Dennis (en Blackk Interiors), bedankt voor de geweldige service en het mooie product!
Groetjes uit Ulestraten :)
Ik heb onlangs twee salontafels besteld bij Blackk Interiors en ik ben ontzettend tevreden! De tafels zijn werkelijk prachtig — strak design, hoogwaardige afwerking en precies zoals afgebeeld op de website. Ze geven mijn woonkamer meteen een stijlvolle en warme uitstraling.
Wat me daarnaast echt positief verraste was de service. Vanaf het moment van bestellen tot de levering verliep alles soepel en professioneel. Ik kreeg duidelijke updates over de bezorging en de tafels waren zorgvuldig verpakt. Klantenservice reageerde snel en vriendelijk op mijn vragen.
Kortom: mooie producten, uitstekende kwaliteit en topservice. Een aanrader voor iedereen die op zoek is naar stijlvolle meubels met een persoonlijke touch!
Super mooi dienblad geleverd! Na het doen van de bestelling is mijn item op maat gemaakt en goed verpakt bij bezorging. Mooie prijs-product kwaliteit. Heel blij mee.
De Sidetable geleverd gekregen in zwart eiken 1.80 lang. De afwerking is werkelijk prachtig en wat er goed is bij dit bedrijf is dat hij op de gewenste maat wordt gemaakt.
De communicatie met Dennis is erg goed en afspraken worden nagekomen.
Heel tevreden met onze nieuwe salontafel!
Strak en mooi gemaakt.
Goede en nette service, een aanrader!
Prachtige meubels en een top service!
Ziet er super mooi en strak uit, goede service, alle afspraken zijn nagekomen.
Hele fijne service en de tafel is super mooi ! Zo blij mee ! Echt een aanrader !
zeer tevreden over de geleverde meubels!! ziet er keurig uit. contact verliep soepel en een snelle levering! een aanrader om hier wat te kopen. greetz fam de wit.
Onlangs bezocht ik deze webshop op zoek naar eikenfineer meubels om mijn woonkamer nieuw leven in te blazen. Ik was blij verrast door de uitgebreide selectie aan meubels en de kwaliteit van hun collectie. Ze bieden echt een indrukwekkende reeks aan eikenfineer meubels aan, variërend van prachtige salontafels tot elegante zuilen.
Blackk Interiors was zeer behulpzaam en goed geïnformeerd over de producten. Ze hielpen me om de perfecte salontafel te kiezen die past bij mijn interieurstijl en behoeften. Ook gaven ze mij goed advies over het onderhouden van eikenfineer meubels, wat ik enorm waardeerde.
De salontafel die ik heb gekocht is een echt pronkstuk in mijn woonkamer. Het eikenfineer geeft de tafel een rijke, warme uitstraling, en de afwerking is gewoon perfect. Ook de zuil die ik heb gekozen heeft een prachtige uitstraling en is van hoge kwaliteit. Beide meubels zijn absoluut het geld waard.
Ik kan deze winkel aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar hoogwaardige, stijlvolle en duurzame eikenfineer meubels. Ik zal zeker terugkomen voor toekomstige interieurvernieuwingen!
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.