Blimo Opiniões

TrustScore: 4 em 5

4,1

Leia as opiniões dos outros

Classificada 4 em 5 estrelas

Det gick hyfsat fort att få Permobilen fast det var semester tider. Den är lite tyngre än vad jag trodde, man börjar bli gammal, å 6 km/h är inte fort. Sen undrar jag varför den inte visar på ba... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Fint packeterat! Saknar en enkel start/instruktion.Stadig och bra. Lätt att förstå. Borde vara lite mer motstånd i gas handtaget. Lättkörd. Borde instruerat att huvudbrytaren sitter under stolen. Nä... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Det var bra att jag fick tala med er på telefon till slut . Sen så har vi inte hunnit montera på hållarna på våra Permobiler ännu. Jag tror att det kommer att bli bra. MVH EIVOR KARLSSON

Classificada 1 em 5 estrelas

Jag tycker det var jobbigt att man inte kan få någon telefonkontakt. Via mail bad jag om detta men icke. Och varje gång man mailade fick man ett automatiskt svar, där det stod att de skulle höra av si... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Fornecedor de equipamento para deficientes

Informação fornecida por diversas fontes externas

Hjälpfordon för privatpersoner, företag & industri Vår målsättning är att erbjuda ett brett sortiment av hjälpfordon till Sveriges lägsta priser. Detta utan att tumma på kvalitet och service. Våra låga priser möjliggörs av att vi gör våra inköp direkt hos tillverkaren och säljer direkt till slutkund via Internet. Med låga omkostnader kan vi hålla betydligt lägre priser. Vi har funnits på den svenska marknaden sedan 2005. Vi har lång erfarenhet av inköp i Asien och har byggt upp goda relationer till våra leverantörer. Vi kan således garantera produkter av högsta kvalitet. Våra relationer till tillverkaren innebär även att vi har tillgång till reservdelar och teknisk support på alla våra produkter. Detta är en trygghet inför framtiden. Vi finns i Norrtälje, 45 minuters bilväg från Stockholm. Boka gärna en tid för demonstration av våra produkter! Adressen till vårt varulager är: Nordbutiker i Sverige AB Gösvägen 28 761 41 NORRTÄLJE

Informações de contacto

Bom

TrustScore: 4 em 5

716 opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Respondeu a 94% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

Todas as opiniões

103 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Köpt en lyftfåtölj Gräskö

Köpt en lyftfåtölj Gräskö. Passar alldeles perfekt för mina behov. Bra bemötande och snabb leverans. Kan starkt rekommenderas.
Håkan

5 de maio de 2026

Hej Håkan,

Tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att lyftfåtöljen Gräskö passar perfekt för dina behov och att du är nöjd med både bemötandet och den snabba leveransen.

Tack också för din rekommendation, det uppskattas verkligen!

Scootern är perfekt

Scootern är perfekt. Däremotär det, för mig , besvärligt att ta sig fram och hitta på era webplatser. Jag skulle försöka köpa tillbehör men hittar inte. Jag saknar möjlighet att prata med någ om person.

3 de junho de 2026

Resposta da Blimo

Tack för ditt omdöme och vad roligt att höra att du är nöjd med scootern.
Samtidigt beklagar vi att det varit svårt att hitta på hemsidan och att komma fram till rätt tillbehör. Vi förstår att det kan bli frustrerande när man inte hittar det man söker direkt. Vår kundservice hjälper gärna till att hitta rätt tillbehör till din modell och svara på frågor kring produkterna. Kontakta oss på info@blimo.se så hjälper vi er.

Återkom gärna med vilken Blimo-modell du har samt vilka tillbehör du söker, så hjälper vi dig vidare.

Önskar dig en fortsatt fin dag!

Mycket nöjd!

13 de maio de 2026

Hej! 😊

Tack för ditt fina omdöme och för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.
Det gläder oss att höra att du är mycket nöjd med ditt köp från Blimo!

Vi hoppas att du får stor glädje av produkten framöver och önskar dig en fortsatt fin dag.

bra bra bra bra

13 de maio de 2026

Hejsan Kjell,

Hej! Tack för ditt omdöme och för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse med Blimo. Kul att höra att du är nöjd! 😊

Classificada 4 em 5 estrelas

Polite and friendly customer service

Fast delivery. Unfortunately my scooter had a few small scratchmarks even though it was purchased as brand new. I contacted the company, had a few friendly and polite mailcontacts and got compensated regarding the price without any problems. I bought the scooter Blimo Moto Sport 950 and is very satisfied with the product.

6 de maio de 2026

Hi Jaana,

Thank you very much for your kind review and for taking the time to share your experience. We apologize that the scooter had a few minor scratch marks upon delivery, but we are happy to hear that you were satisfied with how the matter was handled and that you are enjoying your Blimo Moto Sport 950.

It means a lot to us that you appreciate our customer service, and we hope you will have many great rides ahead. 😊

Classificada 3 em 5 estrelas

Usel bruksanvisning på tillbehör

Usel bruksanvisning på tillbehör: backspeglar, rollatorhållare (hur man hänger rollatorn).
Har ringt Blimo för att få ett svar men de jag talat med vet ingenting! Kan inte visa några bilder eller förklara hur jag skall göra.

5 de maio de 2026

Tack för ditt omdöme.

Vi beklagar att informationen kring tillbehören upplevdes som otydlig. Det finns information via vår hemsida om våra tillbehör, men vi hjälper självklart gärna till med tydligare instruktioner vid behov.
Du är alltid välkommen att kontakta oss på info@blimo.se så kan vi se över detta vidare och skicka tydligare instruktioner samt bilder via mejl för exempelvis backspeglar och rollatorhållare.

Positivt och negativt.

Lätt att beställa.
Snabb leverans.
Priset på rullstolen skiljer sig mellan internet och fakturan.

29 de abril de 2026

Resposta da Blimo

Tack för ditt omdöme och vad roligt att höra att du upplevde beställningen smidig samt att leveransen gick snabbt 😊

Vi kan däremot inte se någon prisskillnad mellan priset på hemsidan och fakturan i detta ärende. Återkom gärna med mer information om vad som upplevts felaktigt så kan vi se över det närmare.
Vi hoppas att du blir nöjd med din rullstol framöver!

Wrong color

Ordered a grey kabin scooter, receiver a red….havent got an answer on my complaints yet!

12 de maio de 2026

Hi,

We’re sorry to hear that you initially received the wrong color on your cabin scooter.

We can see that the matter has now been resolved, and we hope you are satisfied with the solution provided. Should you need any further assistance, you are always welcome to contact us at info@blimo.se.

Classificada 5 em 5 estrelas

Snabb och bra leverans från Blimo

Snabb och bra leverans från Blimo. DHL skickade däremot paketet till fel utlämningsställe.

4 de maio de 2026

Hejsan!

Tack för ditt omdöme och vad roligt att höra att du är nöjd med den snabba leveransen från Blimo.
DHL levererar alltid våra paket till det postombudet som är närmast angiven adress, men vi tar självklart med oss feedback och ser över bättre framtida lösningar.

Vi hoppas att transporten fungerar smidigare nästa gång och att du blir fortsatt nöjd med ditt köp hos oss.

Jättesnabb leverans!

22 de abril de 2026

Hejsan Sven!

Tack för ditt omdöme!
Vad roligt att höra att du är nöjd med den snabba leveransen. Vi hoppas att du blir minst lika nöjd med produkten och får stor nytta av den framöver.
Varmt välkommen tillbaka!

Snabb o bra leverans

24 de abril de 2026

Hejsan Annicka,

Tack för ditt omdöme!
Vad roligt att höra att du är nöjd med leveransen. Vi hoppas att du blir minst lika nöjd med produkten och att den kommer till stor nytta framöver.
Varmt välkommen tillbaka!

Godt køb god service

Glimrende sammenklaplig kørestol,godt køb til under 10 000 kr Første klasse service , hvis det behøves.

30 de abril de 2026

Hej Leif,

Tak for din anmeldelse!

Det glæder os at høre, at du er tilfreds med både den sammenklappelige kørestol og den service, du har fået. Vi håber, at produktet fortsat lever op til dine forventninger.

Velkommen tilbage!

Batteriet sönder efter 1,5 år

Batteriet sönder efter 1,5 år. Inget som täcks på garantin.

27 de abril de 2026

Tack för ditt omdöme.

Garantitiden på batterier är 12 månader, och efter 1,5 år ligger det därför utanför vad som täcks av garantin. Bedömningen som gjorts i ditt ärende är en samlad sådan baserat på användning och tidsperiod.
Vi hoppas att du ändå kan få fortsatt nytta av din produkt framöver.

Du är alltid välkommen att kontakta oss på info@blimo.se om du har fler frågor kring ditt ärende.
Tack!

Trehjulingcyklar beskrivs överdrivet…

Trehjulingcyklar beskrivs överdrivet positivt. De är svåra att vänja sig vid om man är van vid tvåhjulingar. Jag provade själv och min 85-åriga mamma lärde sig aldrig.

25 de abril de 2026

Hej Ola,

tack för ditt omdöme!

Vi har förståelse för att det kan vara svårt att yta från tvåhjuling till trehjuling eftersom det är ett helt annat sätt att cykla på.
Vi har en guide på hemsidan som instruerar hur man kan göra och tänka kring när det kommer till trehjulingar.

Vi hoppas att ni ska återkomma till oss som kund!

Mycket nöjd kund

Borde instruerat att huvudbrytaren sitter under stolen. När stolen är framdragen vid uppack syns den ej.
Nackstödet låg osynligt under hela scootern, kunde blivit krossad när vi körde av den från lastpallen. Helhetsintrycket toppen. Mycket nöjd och glad. Leverans och allt var bra och snabbt🌸

15 de abril de 2026

Hejsan Sylvia,

Tack för ditt omdöme och för att du delar med dig av din feedback!
Vad roligt att höra att du är nöjd med både leveransen och helhetsintrycket av produkten. Vi uppskattar verkligen dina synpunkter kring instruktioner, placering av huvudbrytaren och hur tillbehör som nackstödet packas – det är värdefull information som hjälper oss att bli bättre.
Vi hoppas att du får stor glädje av din scooter framöver! 🌸

OBS! Gällande nackstödet, kontakta oss på info@blimo.se så hjälper vi er lösa det problemet.
Tack!

Bra kvalitet

Bra kvalitet

16 de abril de 2026

Resposta da Blimo

Stort tack för ditt omdöme!
Kul att höra att du är nöjd med kvaliteten.

Vi hoppas att du får fortsatt glädje av din produkt!

Classificada 3 em 5 estrelas

Jag gillade själva leveransen som var…

Jag gillade själva leveransen som var smidig, men ogillade att ingen strömkabel, till laddaren låg med. Fick den hemsänd efter ett par veckor.

24 de março de 2026

Tack för ditt omdöme!
Vad bra att leveransen fungerade smidigt. Samtidigt beklagar vi att strömkabeln till laddaren saknades vid leverans och att det tog lite tid innan den kom fram.

Skönt att höra att det löste sig till slut med laddaren.
Vi hoppas att du blir nöjd med din produkt framöver!

Good service

Clear and promt answer to my problem. And also fast delivery.

10 de abril de 2026

Hi Roland,
Thank you for your review!

Great to hear that you received a clear and prompt response, and that the delivery was fast. We always aim to provide smooth and efficient service.

We hope everything continues to work well for you going forward!