Snelle levering, nadat ik toch een vraag had, telefonisch contact gezocht, werd niet op genomen. Werd binnen 5 minuten teruggebeld en werd mijn vraag alsnog beantwoord.
Leia as opiniões dos outros
We werden leuk en ontspannen geholpen door enthousiaste verkopers die weten waarover ze praten. De de door ons uitgezochte kachel voldoet prima. Ze helpen fijn bij het plaatsen ervan. Belangrij... Ver mais
Zoals belooft werd mijn bestelling de eerstvolgende werkdag verstuurd, echter bleef de pakketdienst in gebreken met het aanmaken van een track and trace. Contact opgenomen met BlinqKachels en zij reag... Ver mais
Wij zijn ontzettend tevreden over de installatie van onze tuinkachel ‘Floris Lika Small’ door BlinqKachels! Vanaf het eerste contact verliep alles soepel en professioneel. Er werd goed meegedach... Ver mais
Informações sobre a empresa
Dé kachelspecialist. Groot assortiment aan kachels, rookkanalen en toebehoren, gemakkelijk online te bestellen en snel bezorgd. Online besteld en toch niet helemaal tevreden? Geen probleem, bij BlinqKachels geniet je van een ruime bedenktermijn van 60 dagen. Naast onze webshop hebben we ook een eigen installatieteam, zodat je nooit met meerdere partijen te maken hebt. Van producten tot uitvoering, je vindt het bij BlinqKachels. Bezoek onze showroom (ma–vr 09:00–17:00, za op afspraak) of neem contact met ons op voor vrijblijvend advies. Meer informatie: www.blinqkachels.nl/showroom
Informações de contacto
Warmtekrachtstraat 45, 8094 SE, Hattemerbroek, Holanda
- 038 376 9331
- info@blinqkachels.nl
- blinqkachels.nl
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Goede communicatie
Goede communicatie en alternatieven aangeboden bij langere wachttijd, vriendelijk en coöperatief. Eco-fan functioneert als gewenst.
goed service
Prima producten
De bestelling was snel een het productie voldoet prima zoals beschrevenen stond.
Voor service naar Binq
Duidelijk contact, duidelijke afspraken, prima advies.
Zeer goede verhouding prijs kwaliteit, dwz de reparatie aan onze kachel snel en deskundig uitgevoerd zonder een hoge prijs ervoor te rekenen.
Glazen halfronde vloerplaat gekocht
Glazen halfronde vloerplaat gekocht. Snel geleverd, mooi product. Precies wat we nodig hadden
Goede ondersteuning onderdelen kachel
Duidelijke voorwaarden en levertijd
Duidelijke voorwaarden en levertijd. Uiteindelijk was de vloerplaat nog op tijd voor de verhuizing en sneller dan de aangegeven levertijd. Vooraf duidelijk advies over waar een vloerplaat aan moet voldoen.
Super tevreden over service
Super tevreden over service , bestelling werd zeer snel afgehandeld, kachelventilator is gewoon een kwaliteitsvol product
Super snelle levering en materiaal…
Super snelle levering en materiaal voldoet aan de verwachting
Helemaal prima...snel geleverd en mooie…
Helemaal prima...snel geleverd en mooie kachelplaat....Je moet wel zelf de gaten nog boren want er zijn er maar twee voorgeboord...
Beste model verspreiding warme lucht
Dit type ventilator geeft mij de beste warmte verspreiding in mijn kamer. Levering netjes en stevig verpakt.
Goede snelle service
Goede snelle service, vriendelijk aan telefoon. Kachel moet nog geplaatst worden. Ik kijk uit naar de gezelligheid en warmte.
Duidelijke site en perfecte levering
Besteld via hún webshop en die was goed…
Besteld via hún webshop en die was goed overzichtelijk en duidelijk waarbij de bestelling ook vrij vlot en snel ging. Ook met de betaling ging het mooi snel via mijn bankgegevens was het dan zo overgemaakt.
Snelle correcte levering
Goede uitleg en hulp in het beslistraject
We wilde een houtkachel met een ovenfunctie voor in ons tuinhuis. Telefonisch informatie ingewonnen en zeer goed en kundig geholpen. Nadat we er goed over nagedacht hadden besloten om hier te gaan bestellen vanwege het goede gevoel. Een dag later werd de kachel al geleverd met een duidelijke instructie.
Mooi product, fijn persoonlijk bedrijf.
Mooi product, persoonlijke benadering, snelle reactie op vraag. Heel prettig.
Voldoet aan verwachting
Voldoet aan verwachting. Snelle levering
Top ervaring voor aankoop kachel en service bij (zelf) installatie
Samen met hen de juiste spullen uitgezocht om de kachel zelf te kunnen installeren (inclusief gat door dak te maken). Antwoorden snel en compleet op mijn vragen, waardoor ik het helemaal zelf heb kunnen doen. Echt een top service, waardoor ik hen bij iedereen aanraad.