Blivved Opiniões

TrustScore: 3.5 em 5

Informações sobre a empresa

1. Sex shop

Escrito pela empresa

Blivved.dk Servietten – Danmarks mest solgte løsning mod tidlig sædafgang Blivved.dk servietten er et populært og diskret produkt, udviklet til mænd, der ønsker bedre kontrol og længere varighed under samleje. Produktet er i dag kendt som Danmarks mest solgte løsning mod tidlig sædafgang og bruges af mange mænd, der ønsker at forbedre deres seksuelle oplevelse uden brug af medicin eller recept. Servietten er designet til at være både nem og effektiv at anvende. Den indeholder en særlig sammensætning af naturlige urteekstrakter, som virker lokalt på huden og hjælper med at reducere overfølsomhed. Dette giver øget kontrol og gør det muligt at holde længere i sengen. En af de største fordele ved Blivved servietten er dens diskrete format. Hver serviet er individuelt pakket og kan nemt medbringes i lommen – ligesom et kondom. Produktet kræver ingen lægekonsultation og er udviklet til at være sikkert for intimområdet samt klinisk testet. Anvendelsen er enkel: Servietten bruges cirka 15–20 minutter før samleje, hvor den påføres på penishovedet og undersiden. Efter kort tid skylles området, og effekten kan herefter bidrage til at forlænge samlejet betydeligt – i nogle tilfælde op til flere gange længere end normalt. Blivved.dk servietten er derfor et oplagt valg for mænd, der ønsker en hurtig, effektiv og diskret løsning på et udbredt problem. Med fokus på både funktionalitet og tryghed giver produktet mulighed for øget selvtillid og en mere tilfredsstillende oplevelse i soveværelset.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Todas as opiniões

12 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Realizamos verificações das opiniões

Classificada 1 em 5 estrelas

Modtog vare med kort dato og de er ikke til at få fat i

Sender vare med maget kort dato, og Bliver ikke svaret på mails og ikke til at få fat i

Bestilte to pakker, da jeg fik dem kunne jeg se på dem at de udløber her i ottende måned. Skrev en mail til dem og fik hurtigt svar og aftalte at de selvfølgelig vil sende to pakker fra ny med frisk dato på de tre år. Har aldrig hørt mere og kan ikke få fat i dem…. Rigtig træls

10 de maio de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Fremragende produkt!

Jeg laver aldrig kommentarer til trustpilot men det her produkt har reddet vores sexliv. Er i stand til at klø på i længere tid og har fået min hustru til at lave lyde jeg ikke har hørt før. Det har samtidig gjort jeg kan holde længere end før uden at bruge blivved men fra tid til anden bruger jeg det stadig når det skal vare ekstra længe.

Tak!

22 de maio de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Bedste produkt på markedet

Bedste produkt på markedet. Før kunne jeg holde max 2 minutter, nu en time eller mere. Har prøvet andre præparater uden succes. Husk blot at lade penis lufttørre ca 15 min inden man kommer koldt vand på. Og opbevar dem ikke for varmt.

16 de abril de 2026
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais