Bloesemremedieopmaat Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,7

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Omdat ik bang ben op "smalle" bergpaadjes, als bijrijder in de auto op bergwegen en omdat ik hoogtevrees heb, besloot ik Mariska te mailen. Heb mijn siutatie uitgebreid gemaild en Mariska heeft een b... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Is mijn eerste ervaring met de bloesemremedie....werd zeer snel geholpen...vlotte levering van de flesjes....top service De bloesemremedie gestart voor mijn 3 jarige sheltie reu....zijn focus tijde... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Afgelopen zomer is onze Oudduistse herder hevig geschrokken van vuurwerk dat vlak achter ons huis werd afgestoken en was zo bang dat hij de eerst dagen niet meer naar buiten durfde. Aangezien oudjaa... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Fijn contact met Mariska gehad. Na de verhuizing was mijn paard van slag, onzeker met alles en had “liefdesverdriet” De samengestelde bloesems hebben hem icm grondwerk en ontspanningsoefeningen mee... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Ervanário

Wij van bloesemremedie op maat onderscheiden ons van andere bloesemadviseurs door de bloesemremedie zodanig aan de hulpvraag samen te stellen zodat de bloesemremedie direct tot de kern komt. Niemand is hetzelfde en waar de ene bloesemremedie wel werkt zal het voor de ander weinig kunnen betekenen omdat de samenstelling nauwelijks of niet voldoet aan de hulpvraag. Daarom is het erg belangrijk dat de bloesemadviseur aan de hand van de hulpvraag de juiste samentelling maakt.

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

46 opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Todas as opiniões

6 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

aanrader!!

Voor mens en paard allebei super fijn!
Ik gebruik de bloesemremedie zelf voor een ouder trauma en sinds ik de bloesem remedie inneem zijn de scherpe randen er van af.
Mijn paard krijgt de bloesemremedie voor de verhuizing, nadat het eerste flesje op was merkte ik een kleine terug val dus toen direct een nieuwe besteld en na het tweede flesje is zij totaal op haar gemak en kan ze zelfs rustig in de paddock staan. Echt een aanrader!!!

14 de abril de 2024

Resposta da Bloesemremedieopmaat

Hi Samantha, Bedankt voor het delen van jullie ervaring met de Bloesemremedie op maat voor zowel mens als dier. Wat fijn dat het jullie zo goed ondersteunt :)

Classificada 5 em 5 estrelas

Mijn paard ervaart snel stress

Mijn paard ervaart snel stress, bouwt snel spanning op en schrikt snel. Ik zag bloesemremedie op maat voorbij komen op social media en besloot het eens te proberen ook omdat er een verhuizing aan kwam. Ik ben begonnen met de druppels een maand voor dat we gingen verhuizen en hij heeft bijna geen spanning of stress laten zien en stond eigenlijk gelijk al op zijn gemak wat eerder zeker niet zo was. Daardoor heb ik echt gemerkt dat de bloesemremedie hem extra ondersteuning heeft gegeven.
Zeker een aanrader!

3 de abril de 2024

Resposta da Bloesemremedieopmaat

Beste Lynn, wat fijn om te lezen dat de bloesemremedie jouw paard zo goed heeft kunnen ondersteunen met de verhuizing. Daar doen we het voor :)

Een aanrader!

Bloesemremedie aangevraagd omdat ik voornamelijk last had van onzekerheid, slapeloosheid en moeilijk mijn werk kon loslaten. Bloesemremedie helpt mij hier enorm bij! Er wordt goed naar jouw specifieke klachten geluisterd waardoor de remedie echt op maat gemaakt is. Nu ook de Help! Remedie besteld!

2 de abril de 2024

Resposta da Bloesemremedieopmaat

Beste anoniem, bedankt voor het delen van jouw ervaring met Bloesemremedie op maat. Wat fijn dat de bloesemremedie jou zo goed kan ondersteunen. We zijn inmiddels bezig met je volgende bestelling, deze komt zo snel als mogelijk jouw kant op :)

Classificada 5 em 5 estrelas

Zeer effectief! Heeft mij goed geholpen

Voordat ik bij bloesemremedie op maat kwam, had ik er voor mensen nog geen ervaring mee. Wel kende ik de bach druppels die soms hielpen. Voor paarden kende ik wel de homeopatsiche druppels.

Via de website vulde ik het formulier in en kwam ik erachter dat ik beoorlijk wat klachten ervaarde. Ik ontving een kuur van 3 maanden voor: 1. Bang om in de steek gelaten te worden, 2. Perfectionisme en 3. Faalangst.

De druppels hebben mij echt door een moeilijke periode geholpen. Nu de kuur is afgelopen gaat het zoveel beter!! Ik heb er echt behoorlijk wat aan gehad. Ik raad mensen zeker een bloesemremedie aan.

Ik ben van mening dat doordat de bloesemremedie echt op maat is en wordt gemaakt op je eigen situatie, de kuur veel effectiever is.

Het contact is persoonlijk en fijn. Dat maakt het nog specialer!

29 de fevereiro de 2024

Beste Anoniem,
Bedankt voor het delen van jouw ervaring met Bloesemremedie op maat. Wat fijn dat de druppels jou zo goed hebben kunnen ondersteunen in het doormaken van een moeilijke periode. Daar doen we het voor :)

Druppels voor puber dochter

Mijn dochter van 13 had veel wisselende emoties, mede door de puber hormonen natuurlijk maar ook door haar autisme. Ik heb samen met mijn dochter de lijst ingevuld en al snel kon ze de druppels proberen. Mariska had al gewaarschuwd dat het even kon duren voor ze er iets van zou merken. Na twee maanden werden de emoties veel beter te reguleren door mijn dochter. Ze werd steeds stabieler en dat vind mijn dochter heel fijn, maar wij als ouder ook! Net weer nieuwe flesjes besteld, heel blij mee!

26 de fevereiro de 2024

Resposta da Bloesemremedieopmaat

Hi Jessica, Heel erg bedankt voor het delen van jullie ervaring met de Bloesemremedie op maat druppels. Wat ontzettend fijn dat het jullie dochter zo goed kan ondersteunen :)

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik ben fan van bloesem remedie

Via mijn instructrice ben ik bij Mariska gekomen, omdat mijn paard nogal explosief kon reageren. De bloesem remedie heeft hier super bij geholpen. Hij is een stuk relaxter geworden. Ook heb ik toen één bloesem remedie besteld voor mijn dochter, omdat ze ‘s nachts altijd wakker werd en dan bij ons kwam slapen, al 8 jaar lang. Sinds de bloesem remedie slaapt ze nu in haar eigen bed en de hele nacht door. Ik ben fan 😊

25 de janeiro de 2024

Resposta da Bloesemremedieopmaat

Hoi Wendy, bedankt voor het delen van jullie positieve ervaring van de bloesemremedie op maat voor zowel mens en dier. We zijn blij dat het jullie zo goed heeft geholpen!

Classificada 5 em 5 estrelas

Mijn soms hysterische merrie kan…

Mijn soms hysterische merrie kan werkelijk overal een drama van maken, met rijden of met trailer laden, wat dan ook, zij zoet krokodillen. Met behulp van de Help remedie krijgen we de scherpe randjes er goed vanaf, ze ontspant sneller en daardoor is ze weer bereikbaar voor mijn stem en vertrouwen. Super fijn middel, en makkelijk te geven. Ik heb er ook altijd 1 in mijn zak 😁

10 de junho de 2023

Resposta da Bloesemremedieopmaat

Beste Amanda, Bedankt voor het delen van jullie ervaring met de Help! remedie. Fijn dat jouw merrie er sneller van ontspant en bereikbaar blijft. Daar doen we het voor :)

Positief!!!

Sinds enige tijd gebruik ik de op maat gemaakte remedie, super fijn.
Ook heb ik zelf gebruik gemaakt van de Help! Remedie tijdens wedstrijd, de scherpe randjes van zenuwen was er echt af. Dus heb ik zeker het idee dat het werkt! Ik ben positief :)

3 de janeiro de 2024

Resposta da Bloesemremedieopmaat

Hoi Anna, Bedankt voor het delen van je positieve ervaring over zowel de bloesemremedie op maat als de Help!remedie. Wat fijn dat dit jou goed heeft kunnen ondersteunen tijdens je zenuwen!

Classificada 5 em 5 estrelas

Wij hebben een hele goede en positieve…

Wij hebben een hele goede en positieve ervaring ervaren met onze hondjes. Ze bibberden niet meer met het vuurwerk alleen blafte ze af en toe. Het ene hondje is heel onzeker en is binnen al een heel vrolijk en ondeugend en veel brutaler geworden en dat al na 5 weken druppelen

3 de janeiro de 2024

Resposta da Bloesemremedieopmaat

Beste Leontine, Bedankt voor het delen van je ervaring met Bloesemremedie op maat. Fijn dat het zo goed werkt Bij jouw hondjes. Je volgende bestelling is inmiddels onderweg :)

Erg positieve ervaring

Ik twijfelde erg om contact op te nemen. Ik was in het verleden ook al eens in contact geweest met iemand die olietjes en druppels verkocht voor allerlei zaken maar deze deden niet veel. Daardoor stond ik er maar twijfelachtig tegenover dat de druppels mij zouden kunnen ondersteunen bij de angst waar ik nu mee kamp. Omdat ik dan las dat ze op maat gemaakt worden wou ik het toch een kans geven.
Ik ben de druppels nu een maand ongeveer aan het gebruiken en merk echt al een verschil!
Een echte aanrader!!

10 de dezembro de 2023

Resposta da Bloesemremedieopmaat

Hoi Melissa, Wat fijn om te horen dat je er zoveel baat bij hebt. De twijfel die je benoemd horen we erg vaak, daarom is het voor ons belangrijk dat we zoveel mogelijk ervaringen verzamelen van onze klanten. Super bedankt dat jij jouw ervaring wilt delen met ons! Je volgende bestelling is in de maak en komt zo snel mogelijk jouw kant op :)

Goede ervaring

Ik was begin beetje sceptisch. Alleen na altijd met veel angst en onrustig gevoel te leven ben ik hierdoor al stuk minder angstig geworden. Het helpt echt en dat al na een korte tijd gebruik.

2 de outubro de 2023

Beste Kirsten,
Bedankt voor het delen van jouw ervaring met Bloesemremedie op maat. Wat goed om te horen dat het na een kort gebruik al zoveel verschil maakt voor jou!

Hoi hoi

Hoi hoi , ik moest een operatie ondergaan en hoe ouder je wordt hoe meer het doet met je, Mariska is een collega van me en vertelde me over de bloesemremedies, en zo doende was ik ermee gestart, en het werkte goed ik was niet zo mak als een lammetje maar wel rustig, dat gaf me een goed gevoel, Thanks Mariska.

1 de agosto de 2023

Resposta da Bloesemremedieopmaat

Hi Simone, Bedankt voor het delen van je ervaring met Bloesemremedie op maat. Ik ben blij dat het jou zo goed heeft kunnen ondersteunen, daar doen we heet voor :)

De fijnste bloesemspecialist

Bloesemremedie op maat luistert goed naar jouw klachten en gaat op zoek naar een passende mix aan bloesems. Bijgeleverd krijg je een formulier met de toegepaste bloesems, welk effect deze hebben en een uitleg over hoe je de bloesemremedie kunt gebruiken.

Bij verandering van gevoel en/of situatie kun je altijd overleggen en wordt er gezocht naar een (nieuwe) samenstelling die jou het beste helpt.

De levering is snel en gepersonaliseerd.

De bloesemremedie helpt mij om te gaan met mijn angst en paniekaanvallen, daar ik niet aan medicatie als oxazepam wil beginnen. Ik start de dag met druppels in mijn thee en eindig de dag met druppels in mijn thee zodat ik de dag goed begin en goed afsluit. In de begin periode toen mijn angst nog 24/7 aanwezig was, dronk ik over de hele dag een flesje met de volledige dagdosis.

Ik kan niet anders als bloesemremedieopmaat.nl aanraden als jouw bloesemspecialist!

26 de agosto de 2023

Resposta da Bloesemremedieopmaat

Beste Kimberly, Bedankt voor je uitgebreide review. Wat fijn dat de bloesemremedie op maat jou zo goed ondersteunt. We doen ons uiterste best om iedereen zo goed mogelijk te helpen en de beste samenstelling te maken waardoor het resultaat snel merkbaar is :)

Classificada 5 em 5 estrelas

Mariska geeft persoonlijk en duidelijk…

Mariska geeft persoonlijk en duidelijk advies. Erg prettige ervaring met haar gehad! Ze heeft ons zeer goed geholpen!

2 de junho de 2023

Resposta da Bloesemremedieopmaat

Dankjewel voor het delen van je ervaring met bloesemremedie op maat. Fijn dat het je zo goed geholpen heeft :)

Bloesem remedie

Ik heb van Mariska een flesje bloesem remedie gekregen om wat meer te kunnen ontspannen wanneer ik dressuur proefje moet rijden met mijn paard. Ik moet zeggen dat ik duidelijk verschil merkte nadat ik bloesem remedie gebruikte. Normaal gesproken had ik zoveel stress en spanning wat dus heel veel invloed had op mijn proefje en op mijn paard. Nu ik bloesem remedie gebruik is dit aanzienlijk minder geworden. Ik ben hier echt heel blij mee en zal dit zeker blijven gebruiken.

23 de abril de 2023

Resposta da Bloesemremedieopmaat

Bedankt voor het delen van je ervaring met Bloesemremedie op maat :)

Wat fijn dat het zo goed heeft kunnen ondersteunen tijdens het rijden van een dressuurproef!

Fijn product

Mariska heeft een flesje Bachbloesem voor mij samengesteld . Ik merkte gelijk dat ik me wat minder gejaagd voelde en me beter kon concentreren . Nadat het flesje leeg was , kwam het gejaagde gevoel weer terug . Heb direct een nieuwe besteld .

5 de maio de 2023

Resposta da Bloesemremedieopmaat

Bedankt voor het delen van je ervaring met bloesemremedie op maat. Fijn dat het jou zo goed ondersteunt. De nieuwe bestelling is inmiddels naar je onderweg :)

Verhuizing paard

Fijn contact met Mariska gehad.
De samengestelde bloesems hebben hem icm grondwerk en ontspanningsoefeningen meer rust gegeven en zekerheid en vertrouwen, hij voelt zich meer thuis op z’n nieuwe plekje.
Goede en uitgebreide uitleg

13 de abril de 2023

Resposta da Bloesemremedieopmaat

Bedankt voor het delen van jullie ervaring :)

Wat fijn dat het zo goed gaat met Karel en dat de bloesems hem hebben kunnen ondersteunen.

Classificada 4 em 5 estrelas

Merkte vrij snel de invloed van de druppels

Snelle levering van het product. Ik merkte al snel verschil in mijn denken en handelen. Ook mijn omgeving merkte al snel verschil. Zelf heb ik hier ook wel de knop in omgezet, maar de bloesemdruppels zijn een hele goede ondersteuning hierin.

1 de maio de 2023

Resposta da Bloesemremedieopmaat

Bedankt voor het delen van jouw ervaring met de Bloesemremedie op maat. Wat fijn dat je zo snel verschil merkt sinds het gebruik van de druppels en jou ondersteund in de manier van denken en handelen :)

Verbaasd

Ik ben altijd nogal sceptisch over dit soort dingen...maar na een beetje aandringen ben ik er toch aan begonnen. Ik ben nogal een type dat zich overal druk om maakt en altijd over dingen nadenk....dat is op zich niet erg, maar ik merkte dat het wel een beetje druk werd in mijn hoofd. Ik ben 15 februari begonnen met de druppels en ik kon na een week echt merken dat er een soort rustig gevoel bij mij was. Ik maak me nog steeds wel druk en zo...maar het is echt een heel stuk minder...tis nu meer zo van...ik zie het wel😀. Dus het is zeker nog een bestelling waard!

1 de março de 2023

Resposta da Bloesemremedieopmaat

Bedankt voor het delen van je eerlijke mening over de bloesemremedie op maat. Fijn dat het je wat meer rust kan bieden.

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik heb laatste paar weken enorme stress…

Ik heb laatste paar weken enorme stress gehad ivm wachten op een onderzoek en de uitslag hiervan. Ik ben de Bach Rescue gaan gebruiken en merkte dat ik veel rustiger was in mijn hoofd en de onrust in mijn lichaam was ook een stuk minder. Ik blijf dit zeker gebruiken in noodgevallen , ideaal !! Het is een overzichtelijke website , snelle bezorging ! Goede service, ik ga hier zeker vaker bestellen.

24 de janeiro de 2023

Resposta da Bloesemremedieopmaat

Bedankt voor het delen van je positieve ervaring met de help! Remedie. Heel fijn dat het jou heeft kunnen ondersteunen in tijden van stress.