Vi var et stort selskab...maden var store portioner , men uden smag. Og deres vand politik er hårrejsende og uflexibelt....ydermere sure svar fra personalet. Der gider jeg godt nok ikke spise en and... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Hej Vi var 5 Pers. Som havde et forlænget Weekendophold. Venlig modtagelse og udmærkede værelser, god behandling af et hold venlige peraonalemedlemmer. God mad, måske lidt færre kartofler til hov... Ver mais
-Som at træde ind i ‘escape room ‘- hotellet og værelset. Slidt, uhyggeligt, gammelt, sengene elendige, som overhovedet ikke passede til sengelamperne, gardinet istykker, 3 store edderkopper i det æl... Ver mais
A empresa respondeu
Informações sobre a empresa
Informação fornecida por diversas fontes externas
Blommenslyst Kro stammer helt tilbage fra 1800-tallet. Kroen har nu eksisteret i mere end 200 år, og har altid været en velbesøgt landevejskro. Blommenslyst Kro fik ny ejere i Januar 2016, som er igang med en gennemgribende restaurering af kroen.
Informações de contacto
Middelfartvej 420, 5491, Blommenslyst, Dinamarca
- info@blommenslyst-kro.dk
- blommenslyst-kro.dk
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Não respondeu a opiniões negativas
Vanvittig oplevelse
Vanvittig oplevelse !
Mine forældre, kæreste og jeg.
Besøgte hertil aften kroen, og fra vi havde sat os blev vi imponeret.
Tjeneren Mark, var enorm smilende humoristisk og lydløs (fik utallige shock af ham) .
Min kæreste bestiller en laks med rygeost, og ind kommer den smukkeste ret. Ikke noget man forventer, med så billig en pris. Og hold nu op det duftede og smagte.
Vi andre ville samle krafter til hovedretten, men ind kom det lækreste brød og en magisk rødbedde smør. !
Hovedretten bestod af 3 smukke tilpasse wienerdrenge, med alt hvad hjerte kunne begære. Og kæresten nappet en redspæt !
Mark præsenteret endnu engang retterne, og det smagte herligt !
Så kom vi til desserten!
Vi tog en af hver slags, pandekage med is. Citron fromáge & choklade kage med is.
Forventningerne var ikke de største, da vi jo er på en kro. Men HOLD NU KÆFT!
Ind kommer 3 vanvittige desserter, her vil jeg ikke afslører for meget. Men jeg har aldrig smagt, eller set ligende. Og slet ikke på den lille kro!
Top service, top betjening, og ikke mindst et eventyr for smagsløgene

Resposta da Blommenslyst Kro
Går din rejse til det naturskønne Fyn
Går din rejse til det naturskønne Fyn, eller er du på gennemrejse. Så snyd ikke dig selv for et stille og fredeligt ophold på Blommenslyst Kro. Fantastik madoplevelse, med overraskende, velsmagende gourmet mad serveret af venligt personale. Det bliver bestemt ikke sidste gang. På gensyn.

Resposta da Blommenslyst Kro
Suveræn fransk inspireret mad i gourmetstil
Virkelig et godt sted med hel suveræn mad i fransk gourmet stil - ikke traditionel dansk kromad :) og maden af høj kvalitet og flot og spændende anrettet.
Boede der også og rent værelse og helt ok morgenmad

En fantastisk gourme oplevelse
En fantastisk gourme oplevelse. Fantastisk servering. Det kan absolut anbefales

Resposta da Blommenslyst Kro
Fantastisk gourmet oplevelse - spændende fortolkninger!!❤️❤️❤️
Jeg har deltaget i et golfarrangement på Blommenslyst kro, hvor er de bare fantastisk service mindede.
Maden er et kapitel for sig - det er super fantastisk gourmet mad til super priser, jeg ved godt hvor jeg stopper når jeg krydser Fyn fremover!
Stor tak for et dejligt ophold her i St. Bededagsferien!

Skuffende
Vi skulle holde "rund" fødselsdag, og havde en aftale om buffet m. diverse retter. Efter aftale skulle vi tage smørrebrød med hjem til senere. Blandt gæsterne var en mælkeallergiker, men det forsikrede kroen os om ikke var et problem. Prisen var ikke lav: 600,-/pers. + drikkevarer. For den pris fik vi: Lave stole, så bordene befandt sig i brysthøjde + en forret, bestående af laks, 2 rugbrødschips og rygeostcreme. Mælkeallergikeren fik en salat i stedet for rygeosten, men den var overhældt med alt for meget citron. Vi fik også 2 tørre tærter, 2 slags salat, flødekartofler, bagte (læs: forkullede) rodfrugter med alt for meget salt, oksefilet som ikke var rosa, men rå i anden omgang, en god! andested og en skinke, som desværre først kom på buffetten efter alle gæster havde taget første portion.
Da vi kom hjem, opdagede vi, at maden til vores allergiker manglede.
Dagen efter mailede jeg til kroen, som villigt vedgik sig ansvaret for den manglende portion. Som plaster på såret kunne vi få en flaske vin, næste gang vi spiser i deres restaurant! - Det kommer så ikke til at ske...
Betjeningen var det eneste lyspunkt; venlige og imødekommende - men der skal mere tíl at opveje den dårlige oplevelse!
Det er blevet flot efter renovation
For et halvt år siden blev stedet købt, og der er sket meget siden da.
Nu er lokalerne lyse og lækre. Der er kommet nye vinduer i og servicen er i top.
Jeg har et par gange holdt firmaarrangementer på stedet, og det er rigtig godt.
Kan kun anbefale stedet.
Ikke muligt at få bord til aftensmad.......
Booking forløb ganske uden problemer touristonline.dk - Pris 700,00
også i orden når nu det ligger et stykke uden for Odense.
Da vi ankommer og skal lede efter en receptionist får vi at vide at vi ikke kan få middag i restaurationen da vi ikke havde reserveret bord?!?!?!?
Hvis vi ville have noget at spise var der kun een ret at vælge og vi skulle være færdige inden 18.30
Ikke i orden. En tur til Odense måtte påregnes samt kørsel i eget køretøj.
Værelset ok. Bar præg af at være ældre men ok.
Da vi dagen efter skulle afregne ønskede jeg at betale med Forbrugsforeningen hvilket blev afslået med ordne: "Det kan ikke lade sig gøre når i har booket via nettet og ikke direkte".... Ikke i orden.
Der stod ikke noget om dette i ordrebekræftelsen og de var ikke til at hugge eller stikke i. Skuffende. Kommer ikke igen.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.