Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Fick en bukett som till 70 % bestod av gröna blad.. Det såg inte ens ut som en bukett utan som typ en nypa ogräs. Aldrig fått en liknande bukett av andra blomföretag någonsin... Hela deras koncept byg... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Entrega de flores
  2. Floricultura
  3. Designer de flores
  4. Mercado de flores
  5. Loja de lembranças

Blomverket erbjuder unika blombud och blomprenumerationer som går utöver det vanliga klassiska förmedlingstjänsterna. Varje bukett skapas med omsorg och levereras i en exklusiv blombox som gör att blommorna håller sig fräscha längre. Varje bukett är inslagen i lyxigt omslagspapper och sidenband, vilket ger våra kunder en lyxig och unik upplevelse. Vi levererar blombud i hela Sverige, från Kristianstad i söder till Umeå i norr. Vi strävar efter att ge bästa möjliga kundservice och vårt team är alltid tillgängligt för att hjälpa våra kunder med sina frågor och önskemål .Vi strävar efter att ge bästa möjliga kundservice och erbjuder en 100%-nöjd kundgaranti. Om du av någon anledning inte är helt nöjd med din beställning, kontakta oss så ser vi till att lösa det. Blomverket är inte bara en online-service som erbjuder blombud och blomprenumerationer. Vi är också ett team av passionerade och erfarna florister som brinner för att skapa unika och trendiga buketter. Skicka blommor online från Blomverket idag och låt oss hjälpa dig att skapa en minnesvärd upplevelse för dig själv eller någon annan du tycker om. Eller besök vår butik i Köping östra Långgatan 2 Där kan du handla direkt vår fantastiska Snittblomskyl, krukväxter och inredning från bland annat Ernst, tell me more och DBKD

Informações de contacto

4,0

Bom

TrustScore: 4 em 5

132 opiniões

Respondeu a 33% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de duas semanas

Otroliga buketter

Otroliga buketter, håller så länge.
Jättemysig butik med proffsig personal som alltid hjälper till med presenter och buketter till alla tillfällen. Gjorde även min fantastiska brudbukett för några år sedan.

5 de fevereiro de 2026

Köpings bästa blomsterhandel

Min go-to butik för vackra buketter och små presenter. Köpt både brudbukett och många fredagsbuketter och alltid fått bra service med att plocka ihop något vackert. Man blir glad av den hjälpsamma och härliga stämningen i butiken!

6 de fevereiro de 2026

Tack snälla 🙏🏼

Top ervaring

Top ervaring!

Ik heb een boeket besteld voor een goede vriendin in Zweden. Ze was er heel erg blij mee. Zeker voor herhaling vatbaar! Snelle service, goede prijs en bovenal hele mooie kwaliteit bloemen.

2 de fevereiro de 2026

Wihoo, tack snälla. 🙏🏼

En inspirerande butik

En inspirerande butik med genomtänkta sortiment och kompetent personal.

Tack snälla. 👌🏾

Finaste butiken!!

Så himla fin butik i centrala Köping! Mycket personligt utvalda snittblommor, krukväxter, krukor och annan inredning. Superbra service och trevlig personal!

Resposta da blomverket.se

Tack för fint omdöme, det glädjer oss verkligen.

Bra bemötande

Bra bemötande. Fantastisk service. Lyhörd om vad kunderna vill ha.

30 de janeiro de 2026

Resposta da blomverket.se

Lätt när kunderna har bra smak 👌🏾

Classificada 5 em 5 estrelas

Färskt, hållbart med god service

Jag har bara upplevt färska hållbara buketter, krukodlat o utomhusväxter från Blomverket. Min julaftonsbukett höll sig i över en månad, den stod visserligen svalt men även inomhusbuketter har stått stiliga över förväntad tid. Färska, kvalitetsprodukter med sjukt trevlig personal.

30 de janeiro de 2026

Fantastisk upplevelse

Fantastiskt fin leverans! Blommorna höll väldigt bra och var precis lika fina som utlovat. Snabb och smidig leverans samt ett trevligt och personligt bemötande som verkligen gjorde skillnad. Rekommenderas varmt!

Classificada 5 em 5 estrelas

Helt fantastisk personal som arbetar på…

Helt fantastisk personal som arbetar på Blomverket! Så otroligt hjälpsamma med gröna fingrar ut i fingerspetsen. Dom har en kreativitet utan dess like och får buketter att se ut som mästerverk. Så ta chansen gå dit eller beställ man blir inte besviken// MVH Blomman🌺

28 de janeiro de 2026

Kan tyvärr ej rekommendera

Har nu vid tre leveranser fått slokna blommor, knäckta stjälkar och överlag inte hållbara buketter. För över 500 kr förväntar jag mig mycket mer.

10 de janeiro de 2026

Resposta da blomverket.se

jag kan inget annat än att säga att det är så beklagligt att vissa blommor gått av vid leveransen. som tidigare mail-konversation.
vi har bjudit på en bukett och 5 gratisleveranser. Men ska absolut kompensera dig igen med andra supertåliga blommor som inte behöver specialsnittning osv.

Classificada 1 em 5 estrelas

Snabb leverans men väldigt liten…

Snabb leverans men väldigt liten bukett med mest grönt! Inte värt pengarna .
Tråkigt ,

30 de dezembro de 2025

Resposta da blomverket.se

Så synd att du upplevde det så, men du måste ha fått en missvisande bild då buketten innehöll förutom Sweet Avalanche Rosen, Alstroemeria( levereras knoppig för längsta hållbarhet), Blommande viburnum och stjärnflocka. Framgick tyvärr inte i beställningen att du ville ha många (billigare) blommor. utan körde på lyxigare som jag vet mottagaren uppskattat tidigare leveranser.

Classificada 1 em 5 estrelas

Blomman levererades på fel dag

Blomman levererades på fel dag, ingen information. Chatten är jämt stängd under denna period.
Försökte sedan avsluta prenumerationen men får inget svar, blomma skickas utan min vetskap får sedan faktura. Beställ inte härifrån.

14 de dezembro de 2025
Classificada 3 em 5 estrelas

Smidig leverans till dörren men fattig bukett

Smidig leverans till dörren. Betalat för den klassiska buketten men såg ut väldigt nätt. Lever inte upp till bilderna på hemsidan Om hur det ska se ut.

3 de novembro de 2025

Resposta da blomverket.se

Vi tar till oss detta, och tänker på att inte använda oss "dyrgriparna" vid nästa leverans. :)

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.