Informações sobre a empresa

1. Loja de répteis
  2. Pet Sitter
  3. Loja de animais de estimação
  4. Loja de artigos para animais de estimação

Reptielenwinkel Blue Lagoon heeft ervaren medewerkers, met kennis van reptielen en benodigdheden. Terrarium kopen is makkelijk met de terrariumdesigner

Informações de contacto

3,0

Aceitável

TrustScore: 3 em 5

19 opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Classificada 1 em 5 estrelas

Breng je reptiel NOOIT bij deze opvang

Wegens verbouwing van woning en vakantie hebben wij onze luipaardgekko ondergebracht bij de reptielenopvang van Blue Lagoon in Maassluis die ons liet geloven dat ons huisdier in goede handen zou zijn.

Echter, zij hebben onze luipaardgekko dermate aan haar lot overgelaten en verwaarloosd met de dood tot gevolg, bijgaande foto’s spreken voor zich.

Wij hebben al die tijd nooit een bericht, telefoontje of een update ontvangen.

Geruime tijd voor haar dood hebben zij niet eens de moeite genomen om per direct een dierenarts in te schakelen bij de eerste tekenen dat er iets mis was en hebben ons hier niet van op de hoogte gebracht. Zij gingen op eigen houtje wat experimenteren om de situatie te verbloemen totdat ze niet meer leefde.

Vervolgens werd per mail medegedeeld dat ons huisdier niet meer leefde zonder enige uitleg of documentatie, dat was het eerste en enige bericht dat we van hen al die tijd hebben ontvangen behalve de facturen om te betalen voor de opvang (€150 per maand).

Onze luipaardgekko was slechts 4 jaar oud (deze dieren kunnen 20 jaar worden) en is onder hun zorg en door hun nalatigheid toegetakeld en levenloos achtergelaten,dit is onvergeeflijk.

Hierbij wil ik een ieder waarschuwen die van plan is zijn/haar geliefde huisdier aan heb toe te vertonen, zie bijgaand het resultaat hoe ons huisdier is toegetakeld door hun zogenaamde goede zorg.

#bluelagoonmaassluis

RIP Cici😢

3 de abril de 2026

Top!

Mijn oude grijper is stuk gegaan en snel een nieuwe besteld.

Gisteren besteld vandaag in huis gekregen en netjes verpakt.

Zoals mijn andere ervaringen met Blue lagoon was deze ook gewoon weer helemaal Top!

16 de julho de 2025

Goede winkel

leuke showroom en vriendelijk personeel en de ander met, Snelle service en verzending van nijn bestelling.

7 de março de 2025

Resposta da Blue-Lagoon

hoi Jeffrey, bedankt voor de goede review. groet pieter

Classificada 3 em 5 estrelas

Webwinkel

Voor iets meer dan €200 spullen gekocht.
Waaronder de Arcadia UVB lamp (90 cm lang)
Bij thuiskomst blijkt de lamp niet te werken.
Dus een defect product ontvangen gekregen.

Ik kon hem retourneren, maar de kosten voor retour waren voor de klant (Mij dus)
Nog nooit meegemaakt.
Tevens, zijn ze verplicht dit voor hun te nemen.

Maar goed, hier heb ik geen zin in.
Dan maar alles retour (ook de andere producten)
Kijk ergens anders wel!
Waarna dit ook zo gezegd te hebben, lijkt ze dit niks te interesseren.

Update 22-05:
Verkoper contact gehad en blijkbaar een fout met een medewerker en mij. Retour is terug gestort en word met medewerker besproken.
Bij deze dus verder goed opgelost.
Al had dit niet mogen gebeuren.

4 de maio de 2025

Nooit meer hier kopen!

Nooit meer hier kopen!, spullen gekocht voor wimpergekko. 6000,- aan spullen een 3 wimper gekko’s. Inhoud en all. Super leuke beestjes. Waren ze besmet met paracieten en wormen. Echt belachelijk! Hun hele zaak moet in quarantaine slechte aankoop. NOOIT MEER!

Update: pas gekocht en gaan ze alsof doen dat ze van niets weten 😂 grote oplichters. Heel hun bedrijf is giftig. Niets kopen hier!

Update: dit is mijn echte naam en daar is ook onder gekocht met de juiste nummer. Maargoed kan je hun niet wijsmaken omdat ze nep zijn.

21 de março de 2025

Resposta da Blue-Lagoon

Goede morgen Alexis, Ik denk dat hier een misverstand is. Wij hebben al maanden geen wimpergekko's in onze winkel, en geen particuliere order van 6000 euro. Vervelend dat u dit heeft meegemaakt maar dit zal ergens anders gebeurd zijn. Als het toch over iets anders gaat horen wij dit graag met uw ordernummer erbij zodat we een geschikte oplossing kunnen verzinnen. Maar dit verhaal is niet reëel en is zeker niet kloppend.
Ik hoop dat u uw review kunt intrekken en contact opneemt met de juiste winkel.

Reactie 2: Beste Alexis, Met een nep telefoon nummer deze reactie schrijven is een beetje gek...Daarnaast staat u ook niet met deze naam in ons systeem en is het dus onmogelijk dat u bij ons wat hebt gekocht. Nu snappen wij dat met dit soort reacties u onder een andere naam wat wilt schrijven. Maar misschien kunt u gewoon contact met ons opnemen onder uw eigen naam zodat we even rondom de tafel kunnen zitten en het eventuele echte probleem kunnen bespreken?

Reactie 3: Graag ontvangen wij uw ordernummer.

Met vriendelijke Groet
Team blue-lagoon

Geweldige mensen!

Altijd hele goede service. Snel antwoord als je vragen hebt en altijd erg betrokken bij onze baardagaam. Ze denken met alles mee en heb nog nooit iets negatiefs ervaren. Top bedrijf!

22 de outubro de 2024

Resposta da Blue-Lagoon

Heel erg bedankt! Wij doen ons best om iedereen zo goed mogelijk van dienst te zijn! :) Groetjes Team Blue-Lagoon

Bedorven moriowormen

Ik had in de webshop krekels en moriowormen besteld bij aankomst thuis van de 4 doosjes moriowormen kon ik er 3 weggooien die waren allemaal dood en een stank niet te harden. De krekels waren er maar paar dood maar dat is te begrijpen.
Ik bestel niet meer online hier.

6 de abril de 2024

Resposta da Blue-Lagoon

Beste, vervelend om te horen dat de voedseldieren op deze manier bij u zijn aangekomen! Wij krijgen elke maandag verse voedseldieren binnen en wij verzenden deze ook alleen begin van de week, om zo vers mogelijke dieren te kunnen leveren. Zoals u misschien weet verzenden wij onze pakketjes met DHL/DPD en helaas ervaren zij wel eens vertraging waardoor voedseldieren te lang in een gesloten doosje op het depot staan. Wij hadden dit graag van u willen weten zodat wij een passende oplossing voor u hadden kunnen verzinnen, zoals nieuwe voedseldieren opsturen!
MVG Delfin
Winkelmedewerker Blue-Lagoon

Classificada 2 em 5 estrelas

Eerst goed kijken naar de verzendkosten…

Eerst goed kijken naar de verzendkosten wat die kunnen de pan uitspringen soms schandalig hoog

20 de março de 2024

Resposta da Blue-Lagoon

Beste, Graag wil ik u vragen contact met ons op te nemen zodat we samen kunnen kijken waarom bepaalde producten hoger zijn in verzendkosten! Misschien dat we samen een passende oplossing kunnen verzinnen! :)
MVG Delfin
Winkelmedewerker Blue-Lagoon

Blij verrast

Blij verrast! Nooit spullen bij hen gekocht, maar bij een vraag over ziekte van mijn Gekko werd kosteloos een telefonisch advies gegeven. Wat een service en betrokkenheid.

Dit wordt super gewaardeerd, Dankjewel heren!

Bernice

6 de fevereiro de 2024

Blues Lagoon una Super Vacanza 👍❤️

Mi trovo qui in questo momento e posso dire che si sta benissimo, il mangiare è ottimo,cuoco italiano eccezionale, noi è la 9 volta che veniamo il Egitto e la 5 al Blues Lagoon, ma mai come quest’anno ho trovato un assistenza a dir poco OTTIMA un ragazzo Fadj che ti segue in tutte le difficoltà che puoi avere di qualsiasi genere, dal medico alla doccia con qualche problema 😊 TH è stato una piacevole sorpresa non avevo mai fatto vacanze con loro

28 de junho de 2023

Top!

Ik was al een tijdje opzoek naar een betrouwbaar bedrijf die terraria op maat maakt. Na heel wat zoeken ben ik hier terecht gekomen. Het contact over de mail was niet al te snel, maar voor de rest ben ik zeer tevreden. Na toch nog aardig veel negatieve reacties gelezen te hebben, wilde ik toch graag mijn positieve ervaring delen.

22 de novembro de 2021
Classificada 4 em 5 estrelas

Goede winkel met veel materiaal voor…

Goede winkel met veel materiaal voor zelfbouw.
Alles wordt netjes verpakt afgeleverd.
Zorg dat er duidelijke afspraken worden gemaakt en bevestigd, zodat geen miscommunicatie ontstaat.
Als er iets niet goed mocht gaan, wordt het snel en goed opgelost!

15 de junho de 2021

NOOOOOIT MEER BLUE LAGOON

Arcadia Lamp bestelt met 12% UVB. Geleverd op een houten plank met verhoud folie... en nog verkeerde lamp ook, kreeg 6% UVB. Gebeld en kon hem terugsturen maar pakket was zo beschadigd dat ik op zaterdag zelf 1,5 uur naar Maasluis ben gereden om de lamp retour te brengen. Ruilen tegen andere lamp kon niet dus koos mijn geld terug. Dit zou voor het weekend gebeuren, woensdags mail gestuurd geen reactie. Vandaag vrijdag en maar gebeld. De collega die de credits doet is op vakantie! Moest maar 1 week wachten!! Dat is niet de afspraak, na overleg is mij toegezegd dat het bedrag overgemaakt word met een “omweg” het is inmiddels vrijdag 19uur en nog geen geld! Ik bestel nooooooit meer bij Blue Lagoon wat een slechte zaak. Afspraken niet nakomen, slechte bezorging en verkeerde artikelen versturen. Maandag geld niet terug = meer reviews om mensen te waarschuwen

23 de outubro de 2020
Classificada 1 em 5 estrelas

Zeer slechte ervaring met deze winkel

Zeer slechte ervaring met deze winkel. Een paar maanden geleden voor 3000 euro terraria met onderkasten gekocht, complete inrichting en 2 baardagamen. De baardagamen waren besmet met parasieten en wormen. Ze trokken hun handen ervan af en gaven niet eens fatsoenlijk meer een reactie. Nu een paar maanden later honderden euro's armer aan dierenartskosten en de agamen leven nog steeds in quarantaine. Wij kopen daar nooit meer en ik zal zeker slechte mondreclame verspreiden waar mogelijk.

8 de agosto de 2018
Classificada 1 em 5 estrelas

Extreem slecht behandeld bij deze …

Extreem slecht behandeld bij deze winkel. Twee weken op een pakketje gewacht doordat producten niet op voorraad waren én het pakket verkeerd was verzonden.

In communicatie word verteld dat zij het heel erg vinden wat er is gebeurd en dit niet de bedoeling kan zijn, er zou iets bij de verzending zitten om dit goed te maken.

Bij ontvangst zit er niks bij het pakket, het gene wat zij daarna aanbieden is een pincet (waar ik er 3 van heb) of twee petrischaaltjes €0,60 verkoopsprijs).

Op verzoek kan ik de producten krijgen die ik voorstel maar dan moet ik meer kopen in de webwinkel, echter heb ik €500,- uitgegeven aan diverse producten waardoor ik nu niks meer nodig heb.

Bij het laatste gesprek komt de aap uit de mouw en vertellen ze dat ze al druk genoeg zijn geweest met mijn pakketje en niks meer zal krijgen.

Geen klantvriendelijkheid bij dit bedrijf, ik raad Zoo&Zo aan.

5 de outubro de 2017
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.