Breng je reptiel NOOIT bij deze opvang
Wegens verbouwing van woning en vakantie hebben wij onze luipaardgekko ondergebracht bij de reptielenopvang van Blue Lagoon in Maassluis die ons liet geloven dat ons huisdier in goede handen zou zijn.
Echter, zij hebben onze luipaardgekko dermate aan haar lot overgelaten en verwaarloosd met de dood tot gevolg, bijgaande foto’s spreken voor zich.
Wij hebben al die tijd nooit een bericht, telefoontje of een update ontvangen.
Geruime tijd voor haar dood hebben zij niet eens de moeite genomen om per direct een dierenarts in te schakelen bij de eerste tekenen dat er iets mis was en hebben ons hier niet van op de hoogte gebracht. Zij gingen op eigen houtje wat experimenteren om de situatie te verbloemen totdat ze niet meer leefde.
Vervolgens werd per mail medegedeeld dat ons huisdier niet meer leefde zonder enige uitleg of documentatie, dat was het eerste en enige bericht dat we van hen al die tijd hebben ontvangen behalve de facturen om te betalen voor de opvang (€150 per maand).
Onze luipaardgekko was slechts 4 jaar oud (deze dieren kunnen 20 jaar worden) en is onder hun zorg en door hun nalatigheid toegetakeld en levenloos achtergelaten,dit is onvergeeflijk.
Hierbij wil ik een ieder waarschuwen die van plan is zijn/haar geliefde huisdier aan heb toe te vertonen, zie bijgaand het resultaat hoe ons huisdier is toegetakeld door hun zogenaamde goede zorg.
#bluelagoonmaassluis
RIP Cici😢