Jeg har haft en fantastisk oplevelse med BM Gulvservice! De gav en god pris (væsentligt lavere end 2 andre jeg spurgte) og resultatet lever fuldt ud til mine forventninger! De kom torsdag og skulle sl... Ver mais
A empresa respondeu
Vi kan varmt anbefale BM Gulvservice! BM Gulvservice har lavet alle vores gulve i vores nye hus, og vi har været utrolig glade for både resultatet og samarbejdet. De er jordnære, dygtige, pro... Ver mais
A empresa respondeu
Batric er virkelig imødekommende, reel og løsningsorienteret. Som gør-det-selv’ere havde vi desværre fået dårlig vejledning af et firma der solgte os olie til et nylagt klik-gulv. Det resulterede i... Ver mais
A empresa respondeu
Fantastisk oplevelse, tusind tak til Batric og hans firma til at træde hurtigt til, efter vi havde brugt et andet gulvfirma, som havde ødelagt vores gulve. Kan varmt anbefales, hvis i ønsker et gulv m... Ver mais
A empresa respondeu
Hos BM Gulvservice tilbyder vi professionel gulvafslibning i København, Ballerup og hele Danmark med fokus på kvalitet, præcision og lang holdbarhed. Gennem tæt samarbejde med kunden sikrer vi, at vi forstår dine behov og leverer et resultat, der matcher dine forventninger – og ofte overgår dem. Vores mål er at skabe smukke, slidstærke trægulve, der kombinerer håndværk, erfaring og høj kvalitet.
Hedeparken 109 3 tv, 2750, Ballerup , Dinamarca
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de duas semanas
Ringede om mandagen og fik ordnet gulvene allerede om lørdagen – både slebet og olieret. Det er blevet så flot!
Fantastisk service, effektivt arbejde og en rigtig god oplevelse hele vejen igennem. Kæmpe anbefaling herfra!

Resposta da BM Gulvservice
Super god service, meget imødekommende og flot resultat leveret af Batric!

Resposta da BM Gulvservice
Jeg har netop fået slebet og behandlet mine gulve. Jeg er meget tilfreds med hvor flot det er blevet. Derudover er der ikke en finger at sætte på servicen - fra hurtige svar i kundesupporten til venlige og rigtig dygtige gulvmænd, der klarede det hele nemt, hurtigt og grundigt! Kan klart anbefales.

Resposta da BM Gulvservice
Fint arbejde, god service og klar kommunikation.
Vi har netop fået slebet og olieret gulv i stueplan og resultatet er meget tilfredsstillende.
De kom til tiden og var venlige, effektive og ordentlige.
En virkelig god oplevelse og jeg kan kun anbefale BM Gulvservice.

Super flot arbejde. 😁
Et professionelt firma man kan stole på, konkurrence dygtig pris samt meget venlige og dygtige medarbejdere

Resposta da BM Gulvservice
God service af håndværker der kom til aftalt tid og lavede et pænt arbejde. Gulvet står flot. Dog er jeg en smule bekymret for slidstyrken af den meget matte lak.

Resposta da BM Gulvservice
7 stjerner hvis vi havde den mulighed. “SUPER” service og slutresultat fra Bm Gulvservice. 4 rum på 1sal er slebet og lakeret. Vil bruge dem igen senere på året når hele underetagen skal slibes og lakkes. Kan klart anbefales.

Resposta da BM Gulvservice
Vi er virkelig tilfredse med arbejdet fra BM Gulvservice. De slibede og behandlede alle vores gulve samt vores trappe med naturlak, og resultatet er blevet virkelig flot — især fordi gulvene havde meget forskellige udgangspunkter. Nogle rum havde helt dækkende tæpper, andre havde parket med rester af sort klæbelim, og nogle gulve var tidligere ludbehandlede.
Arbejdet blev udført hurtigt og professionelt, og de var meget imødekommende omkring vores ønsker til rækkefølgen af arbejdet, da vi boede i huset imens. De kom til tiden hver dag og kommunikationen fungerede godt hele vejen.
Der opstod et lille hak i trappens sidevange efter slibemaskinen, men det blev håndteret rigtig fint. De kom hurtigt ud og kiggede på det efterfølgende og gav en mindre rabat som kompensation, hvilket vi satte stor pris på.
Alt i alt en rigtig god oplevelse, og vi vil klart anbefale BM Gulvservice.

Resposta da BM Gulvservice
Helped me move heavy furniture turning a multi-day job into a single day job. Nice guys!

Resposta da BM Gulvservice
Rigtig fint stykke arbejde. Et firma, man kan stole på til en god pris.

Resposta da BM Gulvservice
Super vejledning, godt resultat og fair pris. Var færdige hurtigere end forventet.

Resposta da BM Gulvservice
Kæmpe anbefaling til BM Gulvservice. Vi havde Marco ude hos os. Han var først og fremmest en virkelig flink og behagelig fyr. Han var super detaljeorienteret, kvaliteten af hans arbejde var i top og han ydede en service ud over det sædvandlige.

Resposta da BM Gulvservice
Meget tilfreds med BM Gulvservice. Vi havde fået slebet et ældre trægulv af en anden entreprenør, hvilket ikke levede op til vores forventninger. Vi havde derfor akut brug for udbedring inden vi skulle flytte ind, og der stod teamet hurtigt klar (endda i en weekend). Det blev klar til tiden og med et super flot resultat 🙏🏻🌟

Resposta da BM Gulvservice
Vi er virkelig tilfredse med vores flotte nyslebne gulve- lyse og smukke, lige som vi ønskede dem :-) Teamet fra BM gulveservice har fra start til slut været engageret og professionelle i opgaven. Vi har undervejs haft nem og hurtig kontakt, fået god rådgivning, blevet mødt med forståelse og anerkendelse, og ikke mindst var teamet hurtige til at reagere og kom tilbage for at fixe et lille sted, hvor vi ikke var helt tilfredse. Alt i alt en virkelig god oplevelse med et superb resultat! 🤩

Resposta da BM Gulvservice
Jeg fik BM Gulvservice til at slibe, spartle (for sprækker) og oliere vores parketgulve og de er blevet SÅ flotte! Er super glad for resultatet. Drengene arbejdede nærmest i døgndrift for at nå deres deadline og som aftalt stod det hele færdigt og klar til malere tre dage efter de var begyndt. Kæmpe anbefaling herfra.

Resposta da BM Gulvservice
Flotte gulve lige som vi ønskede det. Kommunikationen var i top. Kunne dog godt tænke mig at en anden gang, at man kunne sige ja/nej på forhånd hvis der kom et afbud så man viste at i BM kom tidligere.

Resposta da BM Gulvservice
Jeg havde en rigtig fin oplevelse.
Min oplevelse startede med en behagelig telefonsamtale med Patrick, som gav et rigtig fint tilbud på opgaven.
De mødte 3 mand op, for at kunne løse opgaven hurtige og godt. Jeg er meget tilfreds med oplevelsen og udførelsen.
Jeg skulle flytte ind i en lejlighed med slidt trægulv, samt et køkken med malet trægulv.
En gulvslibning og 3x naturlak, har givet lejligheden et helt frisk, lyst og flot look.

Resposta da BM Gulvservice
Rigtig god oplevelse fra start til slut; fra tilbudsgivelse, opfølgning, rådgivning og selve gulvslibningen.

Resposta da BM Gulvservice
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.