BM Gulvservice  Opiniões

TrustScore: 5 em 5

4,9

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har haft en fantastisk oplevelse med BM Gulvservice! De gav en god pris (væsentligt lavere end 2 andre jeg spurgte) og resultatet lever fuldt ud til mine forventninger! De kom torsdag og skulle sl... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi kan varmt anbefale BM Gulvservice! BM Gulvservice har lavet alle vores gulve i vores nye hus, og vi har været utrolig glade for både resultatet og samarbejdet. De er jordnære, dygtige, pro... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Batric er virkelig imødekommende, reel og løsningsorienteret. Som gør-det-selv’ere havde vi desværre fået dårlig vejledning af et firma der solgte os olie til et nylagt klik-gulv. Det resulterede i... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Fantastisk oplevelse, tusind tak til Batric og hans firma til at træde hurtigt til, efter vi havde brugt et andet gulvfirma, som havde ødelagt vores gulve. Kan varmt anbefales, hvis i ønsker et gulv m... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Lixamento e polimento de pisos
  2. também em
  3. Acabamento de pisos
  4. Loja de pisos
  5. Repintura de pisos de madeira

Escrito pela empresa

Hos BM Gulvservice tilbyder vi professionel gulvafslibning i København, Ballerup og hele Danmark med fokus på kvalitet, præcision og lang holdbarhed. Gennem tæt samarbejde med kunden sikrer vi, at vi forstår dine behov og leverer et resultat, der matcher dine forventninger – og ofte overgår dem. Vores mål er at skabe smukke, slidstærke trægulve, der kombinerer håndværk, erfaring og høj kvalitet.

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de duas semanas

Todas as opiniões

115 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Fantastisk arbejde

Super flinke, ærlige, professionelle, mødt op til tiden og gjorde et fantastisk arbejde. Kan klart anbefale dem til arbejde.

28 de novembro de 2025

Resposta da BM Gulvservice

Tusind tak for din anmeldelse og de pæne ord om resultatet på dine gulve. Det glæder os at høre, at du er tilfreds med resultatet. - De bedste hilsner Anastasija BM Gulvservice – Professionel gulvservice med fokus på kvalitet

Super oplevelse med BM gulvservice

BM Gulvservice gjorde hele processen super enkel. Jeg havde tjekket markedet og fået tilbud fra 5-6 firmaer, men BM havde den bedste pris, hvilket konkurrenterne bagefter prøvede at matche.

Inden arbejdet gik i gang, fik jeg en reminder med alle aftaler og tidspunkt.

Undervejs var kommunikationen super let og hurtig, så man følte sig helt tryg. Tre flinke gutter kom, arbejdede effektivt og fik det klaret på rekordtid.

Vi var desværre ikke helt tilfredse med lakfarven, men det tog de meget seriøst og kom allerede dagen efter for at fikse det. Det var super god service.

Alt i alt er jeg rigtig glad for forløbet, og jeg kan helt klart anbefale BM Gulvservice til andre.

25 de novembro de 2025

Classificada 5 em 5 estrelas

Super hurtig og god service.

21 de novembro de 2025

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har haft en rigtig god oplevelse…

Jeg har haft en rigtig god oplevelse med firmaet. Jeg fik et tilbud allerede samme dag, som jeg henvendte mig, og arbejdet blev udført få dage efter. Der kom tre mand, så hele opgaven blev løst inden for én arbejdsdag.
Der var rigtig god kommunikation hele vejen igennem, og servicen var i top. Jeg kan varmt anbefale dem!

14 de novembro de 2025

Det gik som smurt :)

Super god service. Efter henvendelse fik vi hurtigt tilbud, og ugen efter kom de som aftalt og udførte et godt stykke arbejde. Det hele gik som smurt :)

Kan klart anbefales.

12 de novembro de 2025

Super service og rådgivning

Patrick og hans team gjorde et fantastisk arbejde. Mine gulve er blevet så fine. Super service og rådgivning, og en fair pris. Kan varmt anbefale BM gulvservice

17 de novembro de 2025

Classificada 5 em 5 estrelas

Fleksibel og overkommelig pris.

Fleksibel og overkommelig pris.
Godt arbejde!
En del spåner have rejst sig efter de aftalte 2 gange lak, men de kom og gav gulvet en tur mere uden beregning og nu er det som det skal være.

14 de novembro de 2025

God service

Super god service, Patrik er en super flink fyr

13 de novembro de 2025

Classificada 5 em 5 estrelas

Godt arbejde, kan anbefales!

Vendte hurtigt tilbage efter vores indledende henvendelse og overholdte vores aftale til punkt og prikke.
Rigtig godt og effektivt udført arbejde til en fair pris som var aftalt på forhånd. Vi er meget tilfredse og har allerede anbefalet BM Gulvservice til andre bekendte. Tak!

3 de novembro de 2025

God og Effektiv Service

De leverede et godt resultat med god service. Meget problemløsnings orienteret og fleksible.

3 de novembro de 2025

Hurtig og effektiv udførelses

Hurtig og effektiv udførelses.
De kunne starte opgaven på mindre end en uge og vi er meget glade for resultatet.
Vi havde aftalt prisen på forhånd og på dagen fik jeg råd og vejledning til nogle dørtrin som i første omgang var valgt fra men Patrick fortalte det sagtens kunne laves også det resultat blev også virkelig godt!
Super tilfreds.

Mindst 5 stjerner herfra

30 de outubro de 2025

Klasse oplevelse med Patrick

Klasse oplevelse med Patrick! Med 2 dages varsel kunne han komme forbi og slibe/behandle mine gulve, og resultet er blevet så godt.

30 de outubro de 2025

Klar anbefaling

Klar anbefaling ! Efter jeg var blevet brændt af et andet gulvfirma, stod de klar på min adresse allerede halvanden time senere og leverede et virkelig flot stykke arbejde. Super professionel tilgang fra start til slut, høflige medarbejdere og tydelig respekt for både tid og kvalitet. Det er sjældent at opleve så hurtig respons kombineret med så god faglighed.
Tak for en problemfri oplevelse. Jeg ved helt sikkert, hvem jeg ringer til næste gang!

2 de novembro de 2025

Super service og rådgivning

Super service og rådgivning - og så blev opgaven endda løst med meget kort varsel! Og nu har jeg nogle virkelig flotte gulve. Kan på det varmeste anbefale BM Gulvservice.

28 de outubro de 2025

Classificada 5 em 5 estrelas

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ BM Gulvservice reddede vores gulve – og vores humør!

Vi stod i en virkelig frustrerende situation, efter at et andet firma havde lavet et elendigt stykke arbejde og efterladt vores gulve i en forfærdelig stand. Vi var rådvilde og vidste ikke, hvad vi skulle gøre.

Da vi kontaktede BM Gulvservice, vendte alt. Allerede en time efter vores henvendelse kom Batric personligt forbi for at se på gulvene – og dagen efter gik hans team i gang. Deres varme og tydelige kommunikation gjorde, at vi straks følte os trygge og i gode hænder.

Resultatet blev virkelig flot – både slibning og lakering er udført med høj faglighed og sans for detaljer, og vi glæder os over vores smukke gulve hver eneste dag. Hele forløbet var gnidningsfrit og med god kommunikation hele vejen igennem.

Tusind tak til Batric og hans team – vi kan varmt anbefale BM Gulvservice!
Tak for at vende en stressende situation til en rigtig god oplevelse 🙏✨

24 de julho de 2025

Classificada 5 em 5 estrelas

Patrick og hans folk er fantastiske

Patrick og hans folk er fantastiske, hurtigt og professionel service med klar og tydelig kommunikation. Jeg ringede for en uge siden og nu i dag en uge efter har jeg en dybt forandret lejlighed med dejlige store lyse rum, takket være de flotte nye lyse gulve!
Jeg er meget taknemmelig!

17 de outubro de 2025

Classificada 5 em 5 estrelas

Gennemført arbejde til fair pris.

Gennemført arbejde til fair pris.
Vi fik lavet gulve efter at have sammenlagt lejligheder og fik et virkelig flot resultat efter de havde været der en enkelt lang dag.
Det vil jeg helt klart anbefale!

8 de outubro de 2025

Virkelig god service

Virkelig god service, kan klart anbefales. Tak til Patrick og hans team.

13 de outubro de 2025

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi har fået det smukkeste gulv

Vi har fået det smukkeste gulv. Stor tak til Patrick og hans team der ydede en virkelig god og professionel service. Mødte til tiden som aftalt, og stod altid klar med svar hvis der var brug for det. Min klareste anbefaling til BM Gulvservice.

4 de outubro de 2025

Hurtig og fantastisk service

Fantastisk service og hurtigt klaret. Kontaktede dem sidste uge og så stod gulvet flot under en uge senere😊
Klar anbefaling 🙏

7 de outubro de 2025

Resposta da BM Gulvservice

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais