Leia as opiniões dos outros

Classificada 2 em 5 estrelas

Dryg kundtjänst, deras telefonväxel ligger nere så bara mejl kontakt som tar en evighet att få svar ifrån. Och så fick jag inte riktigt det jag ville ha. Beställde bones medium bushing, dom vit/gula s... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Bra grejer och fantastisk service! Tredje gången jag shoppade på Boardlife och det har blivit kanon alla gångerna. Den här gången byggde jag om, och bytte koncept på brädan så det var guld med reko... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Beställde truckar och ett 5 pack med rails. Fick mail om att paketet med rails tyvärr hade gått upp och två par samt 3 uppsättning med skruv saknades. Fick erbjudande om att få de 3 rails som var... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Fick hjälp med ett väldigt specifikt önskemål som andra skatebutiker inte kunde hjälpa mig med. Boardlife fixade det utan att blinka. Kommer att styra om alla framtida köp till Boardlife! Känns tryg... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de skate
  2. Loja de roupa urbana

Informação fornecida por diversas fontes externas

Välkommen till Sveriges mest välsorterade webbutik inom longboard. Allt för nybörjaren såväl som proffset. Som ett paradis för brädsportnörden. Vi har allt du behöver för brädlivet. Surfa in får du se - Stort sortiment - Bra priser - Snabb leverans - Kunnig personal

Informações de contacto

4,1

Bom

TrustScore: 4 em 5

161 opiniões

Respondeu a 100% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de duas semanas

Classificada 4 em 5 estrelas

Bra sortiment och kunnig personal

Bra sortiment med hög kvalité. Mycket kunnig personal och bra service.
Önskade bara att frakten inte var så dyr

27 de outubro de 2021

Resposta da Boardlife

Tack för ett bra betyg. På grund av dyra importer och dyra inrikesfrakter så betalar vi tyvärr mer för våra leveranser än vi debiterar. Men vi önskar också att det kanske kan se ljusare ut längre fram.

Mycket bra

Mycket bra, allt funkar perfekt tack🍾👍💯

13 de outubro de 2021

Resposta da Boardlife

Det glädjer oss att höra! Tack!

Easy

Easy
fast
accurate
Thank's for all

11 de outubro de 2021

Resposta da Boardlife

Wow this is warming words. We're honored to hear you like us!

Perfekt

Perfekt. Varit i kontakt med kundtjänst och det är inte tykna robotar som verkar befolka alla världens kundtjänster numera utan här sitter kunnigt folk som ger riktiga svar!

11 de outubro de 2021

Resposta da Boardlife

Tack för din fina feedback och betyg! Vi är glada att du uppskattar vår service. För oss är det superviktigt att kunna möta varje kund specifikt och inte malla fram autosvar. Glad att du uppskattar detta med <3

Classificada 5 em 5 estrelas

Extremt snabb leverans vilket…

Extremt snabb leverans vilket uppskattas jätt mycket.
Bra utbud och enkelt att handla. rekomenderas

1 de setembro de 2021

Resposta da Boardlife

Det är väldigt glädjande att höra. Vi vet att det är viktigt att inte behöva vänta för länge när man är sugen på brädåkning :)

Great

Really helpful staff, very responsive and with good suggestions when deciding the components to build a custom skateboard. Really satisfied with the process and the result!

20 de agosto de 2021

Resposta da Boardlife

Thanks Andres, we're honored to hear your words. And thanks for all the stars!

Classificada 4 em 5 estrelas

Bra produkter och mycket bra priser.

Bra produkter och mycket bra priser.
Har det mesta och allt grundläggande inom Street skate men mycket är kvar på sidan även om det är slutsålt dock med info om att det är slut.

Informationen vid beställningen och efter att varan beställts kunde vara lite bättre för att komma upp till standarden många andra erbjuder (mail om att varan hanteras och kanske ett mail om att vara skickats och vilket spårningsnummer kunde vara bra att få in i framtiden)

Mycket seriös i övrigt och jag kommer handla där igen.

12 de agosto de 2021

Resposta da Boardlife

Tack för din konstruktiva feedback och tack för fortsatt förtroende in i framtiden :)

Classificada 5 em 5 estrelas

5/5 Bästa i Sverige på esk8!!!

5/5, dom har det mesta, bra priser, snabb leverans och självklart bästa esk8 butiken i Sverige! Man kollar alltid här först för sina behov!

9 de agosto de 2021

Resposta da Boardlife

Vi tackar för förtroendet och de positiva orden. Vi är glada att kunna stötta upp med det mesta man kan tänkas behöva för sin e-ride. Tack igen för 5:an!

Grym service

Grym service! Anna som jobbar centralt å de nere i butiken var fantastiska!!! Kan verkligen rekommendera dem!!!! This is how you do it!!!

20 de julho de 2021

Wow vilken review! Det betyder otroligt mycket för oss att höra detta <3

Gryma

Fantastisk service

9 de junho de 2021

Resposta da Boardlife

Vi niger och bockar för komplimangerna

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.