Betalt for levering til min firma adresse, men GLS påstod de havde forsøgt at aflevere ,o) men det er ligsom en butik jeg har, og de kom aldrig ind af døren. Men det skal Boatlab ikke dadles for så 5... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Jag beställde fel länspump och redan samma dag beställde jag en ny, det fanns ingen retur sedel med i mitt utskick med den felaktiga pumpen. Det gav lite mer jobb. MEN kontakten med er på Boatlab v... Ver mais
Super god kundeservice. I forbindelse med et afsluttet køb, der udløste gratis forsendelse, kom jeg kort efter i tanke om en enkelt mere post, der skulle have været med. Da jeg forhørte, om jeg kunne... Ver mais
Super sød og serviceorienteret medarbejder jeg lige har haft i røret, har nok kun lavet 10 anmeldelser i mit liv og boat lab fortjener helt sikkert min tid på at skrive en mere! Sjældent er jeg ble... Ver mais
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
Vi har alt i bådudstyr og tilbehør. Du finder kvalitets produkter i alle former for båd- og marineudstyr.
Informações de contacto
Amtmandsvej 1, 4300, Holbæk, Dinamarca
- 70 277 677
- info@boatlab.dk
- boatlab.dk
Respondeu a 18% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de duas semanas
Alltag vor brà Qualität och Priset och snabbt Leverans
Pris Qualität ochsnabt leveranse
Dårlig service - ved returnering!
En bestilling kan ikke afbestilles samme dag som ordren afgives, men fremsendes uanset.
Boatlab vil opfordring ikke fremsende fragtlabel men kræver varerne returneret af et fragtfirma som kan levere til adressen. Jeg vælger så Dao som af staten er valgt som postomdeler i fravær af PostNord. Det viser sig så at Dao ikke har adgang til den opgang hvorfra Boatlab driver sin virksomhed.
Ydermere vil Boatlab selv i denne situation ikke afhente returvaren i den nærmest pakkeshop,- men henviser at jeg skal benyttet et andet fragtfirma når jeg forhåbentlig modtager varen retur!
Summasumarum undlad at handle med Boatlab medmindre du er 100% sikker på ikke at skulle returnere varen.

Hurtig og god service
Rask levering!
Super fast delivery to Norway and…
Super fast delivery to Norway and excellent advice for buying the right parts. Anytime again!
Good service
Good service, traceable postage and fast delivery. Many thanks
Fantastisk bestilt om eftermiddagen og…
Fantastisk bestilt om eftermiddagen og dagen efter har man tingene 10 stjerner herfra 👍👍👍
Riktig produkt levert raskt
Dårlig kommunikation.
Bestilte nogle småting som tilsyneladende var på lager.
Da vi igen besked modtager om afsendelse, ringer vi og spørger da vi skal bruge varerne.
De oplyser i telefonen at varerne ankommer senere samme dag, og derfor afsendes samme dag.
Efterfølgende uge, ingen besked. Så vi spørger igen, og får at vide at de lige undersøger sagen igen.
Vi modtager dagen efter en meget simpel besked "Leveringstiden er desværre stadig ukendt" vi bliver ikke stillet en tidshorisont i udsigt.
Selvom det er en lille ordre kan man godt følge ordentligt op.
Opsummering: lagerstatus var ikke opdateret. Der blev ikke fulgt op på den manglende forsendelse. Da man angiver pr telefon af ordren sendes, og dette ikke var tilfældet blev der igen ikke fulgt op. Til sluts en meget ufyldestgørende besked om at vi simpelthen ikke kan få nogen anelse om hvornår vi modtager varen.
Vi må købe varen et andet sted, ordre annulleres 10 dage efter den blev aflagt.
Et firma skal bedømmes på hvordan de håndterer alle ordrer, store som små. Og på den baggrund 2 stjerner.

Super sted at handle
Super sted at handle, fandt hurtigt det jeg skulle bruge 👍
Köpte en vara där frakten blev lika dyr…
Köpte en vara där frakten blev lika dyr som varan själv. Behövde sedan retunera den då de var fel storlek. Då vill dom att jag betalar frakten för returen själv. Produkten kostade ca 130 kr. Kostade totalt 250 kr med frakt och vill byta produkt till korrekt storlek får jag lägga ny order, dvs betala 250 kr till + betala returen för den felaktiga produkten. Jag kommer slänga produkten och köpa ny på ett annat företag.

Vary fast and good
Alt i alt kørte det bare med pakker og…
Alt i alt kørte det bare med pakker og info på placering
Meget fornøyd
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.