Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Betalt for levering til min firma adresse, men GLS påstod de havde forsøgt at aflevere ,o) men det er ligsom en butik jeg har, og de kom aldrig ind af døren. Men det skal Boatlab ikke dadles for så 5... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Jag beställde fel länspump och redan samma dag beställde jag en ny, det fanns ingen retur sedel med i mitt utskick med den felaktiga pumpen. Det gav lite mer jobb. MEN kontakten med er på Boatlab v... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Super god kundeservice. I forbindelse med et afsluttet køb, der udløste gratis forsendelse, kom jeg kort efter i tanke om en enkelt mere post, der skulle have været med. Da jeg forhørte, om jeg kunne... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Super sød og serviceorienteret medarbejder jeg lige har haft i røret, har nok kun lavet 10 anmeldelser i mit liv og boat lab fortjener helt sikkert min tid på at skrive en mere! Sjældent er jeg ble... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Fornecedor de acessórios para barcos

Escrito pela empresa

Vi har alt i bådudstyr og tilbehør. Du finder kvalitets produkter i alle former for båd- og marineudstyr.

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 18% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de duas semanas

Classificada 1 em 5 estrelas

Dårlig service - ved returnering!

En bestilling kan ikke afbestilles samme dag som ordren afgives, men fremsendes uanset.

Boatlab vil opfordring ikke fremsende fragtlabel men kræver varerne returneret af et fragtfirma som kan levere til adressen. Jeg vælger så Dao som af staten er valgt som postomdeler i fravær af PostNord. Det viser sig så at Dao ikke har adgang til den opgang hvorfra Boatlab driver sin virksomhed.

Ydermere vil Boatlab selv i denne situation ikke afhente returvaren i den nærmest pakkeshop,- men henviser at jeg skal benyttet et andet fragtfirma når jeg forhåbentlig modtager varen retur!

Summasumarum undlad at handle med Boatlab medmindre du er 100% sikker på ikke at skulle returnere varen.

10 de abril de 2026

Hej Søren

Tak for din anmeldelse - og fordi du tager dig tid til at dele din oplevelse.

Vi er virkelig kede af at høre, at du har haft en frustrerende oplevelse med din ordre og returprocessen. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder 😔

Som det også fremgår af vores handelsbetingelser, har vi desværre ikke mulighed for at modtage pakker uden omdeling eller afhente pakker i pakkeshops. Derfor er det meget vigtigt, at returneringer sendes med omdeling til adressen, så fragtfirmaet kan levere pakken direkte hos os – også selv hvis vi ikke er til stede ved levering.

Vi forstår godt, at det kan være besværligt, hvis man ikke er opmærksom på dette, og vi beklager den ulejlighed, det har medført i dit tilfælde. Vi tager din feedback med videre, så vi kan blive endnu tydeligere i vores kommunikation fremadrettet.

Hvis der er andet, vi kan hjælpe med, må du endelig kontakte os!

Ønsker dig en dejlig weekend 😊

Ann-Sofie, BoatLab

Classificada 2 em 5 estrelas

Dårlig kommunikation.

Bestilte nogle småting som tilsyneladende var på lager.

Da vi igen besked modtager om afsendelse, ringer vi og spørger da vi skal bruge varerne.

De oplyser i telefonen at varerne ankommer senere samme dag, og derfor afsendes samme dag.

Efterfølgende uge, ingen besked. Så vi spørger igen, og får at vide at de lige undersøger sagen igen.

Vi modtager dagen efter en meget simpel besked "Leveringstiden er desværre stadig ukendt" vi bliver ikke stillet en tidshorisont i udsigt.

Selvom det er en lille ordre kan man godt følge ordentligt op.

Opsummering: lagerstatus var ikke opdateret. Der blev ikke fulgt op på den manglende forsendelse. Da man angiver pr telefon af ordren sendes, og dette ikke var tilfældet blev der igen ikke fulgt op. Til sluts en meget ufyldestgørende besked om at vi simpelthen ikke kan få nogen anelse om hvornår vi modtager varen.

Vi må købe varen et andet sted, ordre annulleres 10 dage efter den blev aflagt.

Et firma skal bedømmes på hvordan de håndterer alle ordrer, store som små. Og på den baggrund 2 stjerner.

10 de março de 2026

Hej Rasmus

Mange tak for din ærlige feedback, selvom det er på en kedelig baggrund.

Jeg må lægge mig fladt ned og give dig helt ret: Vores håndtering af din sag har ikke været god nok. Øv, det er slet ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder ☹️

Det er frustrerende at få skiftende meldinger om levering, og når man venter på sine varer, dur det ikke med en besked uden en klar tidshorisont. Vi tager din kritik meget seriøst og bruger den til at få strammet op på vores lagerstatus og de løfter, vi giver over telefonen 🚘💨

Vi er kede af, at vi mistede dig som kunde denne gang, men vi sætter pris på din ærlighed, da det hjælper os med at blive bedre.

Victoria, Carlab

Classificada 1 em 5 estrelas

Köpte en vara där frakten blev lika dyr…

Köpte en vara där frakten blev lika dyr som varan själv. Behövde sedan retunera den då de var fel storlek. Då vill dom att jag betalar frakten för returen själv. Produkten kostade ca 130 kr. Kostade totalt 250 kr med frakt och vill byta produkt till korrekt storlek får jag lägga ny order, dvs betala 250 kr till + betala returen för den felaktiga produkten. Jag kommer slänga produkten och köpa ny på ett annat företag.

10 de março de 2026

Hej Sara

Vi er selvfølgelig kede af at høre, at din oplevelse ikke har levet op til dine forventninger.

Vi forstår godt, at det kan føles frustrerende, når en vare ikke passer, og der opstår ekstra omkostninger i forbindelse med et bytte. Hos os fremgår betingelser for levering og returnering af vores handelsbetingelser på hjemmesiden, så man har mulighed for at læse dem igennem, inden man gennemfører sit køb.

Hvis der er noget, vi kan hjælpe med, er du altid velkommen til at kontakte os.

Ønsker dig en dejlig aften 😊

Ann-Sofie, BoatLab

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais