Leia as opiniões dos outros
Je wordt er idd vriendelijk te woord gestaan in Barendrecht. Alleen mijn auto heeft meerdere zijdes en bij elke vestiging waar ik kom wordt alleen de bestuurderszijde , voorzijde half en achterzijde... Ver mais
Auto werd amper voorgewassen door medewerkers. Ook wordt er weinig ruimte tussen de voertuigen gelaten, afstand mag gerust wat groter, zeker als het niet druk is. Bovendien is BOB stukken duurder gew... Ver mais
Informações sobre a empresa
Iedere dag bezoeken honderden autobezitters de vestigingen van BOB Autowas. In hun wasstraten wordt jouw auto met uiterste zorg en geheel veilig gewassen. Bij alle vestigingen wassen ze met textiele lappen voor een streeploos eindresultaat, maken ze gebruik van een modern wateronthardingssysteem voor een vlekvrije droging en worden alleen de beste producten voor jouw auto gebruikt. Bovendien werken ze bij BOB Autowas met vakkundige medewerkers die je hartelijk ontvangen, begeleiden en al jouw vragen graag beantwoorden. Namens BOB Autowas heten we je van harte welkom!
Informações de contacto
Transformatorweg 27, 1014AJ, Amsterdam, Holanda
- 085 071 8360
- info@bobautowas.nl
- bobautowas.nl
Respondeu a 14% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana
Wat een vreselijk bagger bedrijf is dit…
Wat een vreselijk bagger bedrijf is dit zeg. En dan heb ik het over de klantenservice! Het verhaal zal ik jullie besparen want dit echt echt een sterk staaltje onkunde en niet kunnen communiceren! Wel kan ik zeggen dat ze erg goed zijn on hun eigen straatje schoon te vegen! Ondanks dat je zwart op wit bewijs hebt van een toezegging! Dan nog proberen ze zich in allerlei bochten te wringen om er onderuit te komen! Het is echt gewoon lachwekkend!
Eens maar nooit meer dat ik hier gebruik van ga maken. Liever meer betalen dan met zo’n organisatie in zee te gaan!
Mensen wees gewaarschuwd mocht je een (tijdelijk) abonnement aan gaan. De ene collega zegt a de ander b en c gaat er mee aan de haal !
Btw echt schoon wordt je auto niet
Na 3 x door de wasstraat zit er NOG…
Na 3 x door de wasstraat zit er NOG vogelpoep ( van slechts 1 dag oud, dus niet ingedroogd ). Wel erg aardig personeel. Ik mocht er na iedere keer weer gratis door. Maar het voorspuiten ( dat kan je niet zelf doen ) gebeurt ZO slordig en snel. En ook alleen maar aan één kant. Dat heeft dus geen effect. Na 3 keer "was" ik het zat, en ben ik de resten vogelpoep er maar met een keukenrol af gaan poetsen. Nooit meer naar Bob dus. Jammer dat ik geen foto's kan uploaden van de poep, en de 3 bonnen om er doorheen te rijden.
GA NOOIT NAAR BOB
Ik ging de wasstraat in met ingeklapte spiegels, antenne eraf. Hoor ik een klap zie ik dat mijn ruitenwisser er volledig af is. Er zit alleen nog een gat in de auto. Zeggen ze doodleuk kijk daar staat dat u verantwoordelijk bent.
Ik ben nu via mijn rechtsbijstandverzekering bezig om mijn schade te verhalen op hun. Ik heb direct mijn abonnement opgezegd.
Service is ronduit slecht
Auto is zeiknat, personeel nog net in staat om op de aan-knop te duwen, kan geen groet af. Goh wat is t in Middelburg afgezakt zeg.
Ik had een abonnement, maar ga opzeggen.
Kwaliteit gaat achteruit
Allereerst de heer die aanwijzingen geeft en je auto inspuit, althans, dat zou normaal gesproken wel een hele auto zijn, niet allen het raam voor en achter, dus dat liet al te wensen over. Dan op de band boven wordt er gevraagd of ook achterin schoongemaakt moet worden? Ja natuurlijk, klep staat open. Uiteindelijk klaar, voor het uitrijden nog even nadrogen, blijkt achterin nog vol te liggen met bladeren. Ik spreek dus iemand aan die daar een beetje rond loopt, doet verder geen moeite, moet zelf vragen of er wat aan gedaan kan worden. Vraag hij, wil je weer naar boven? En dan zeker weer een half uur wachten... Toen heb ik het zelf maar gedaan. Sorry BOB, maar de kwaliteit gaat achteruit (in Schiedam)(kan helaas de foto niet toevoegen)
Kom hier regelmatig wasstraat is oke…
Kom hier regelmatig wasstraat is oke maar stofzuigers zijn ronduit waardeloos totaal geen zuigkracht waardoor je jezelf de vernieling in werkt om het een beetje te kunnen schoonmaken.Dan vind ik de prijs van 7 euro gewoonweg te duur want moet nu zelf voor de deur mijn auto schoonzuigen echt waardeloos
Oppervlakkige schoonmaak
Gistermiddag langs geweest voor een reiniging binnen en buiten a 37€ en vanwege haast niet meteen gekeken hoe het was gedaan. Vanochtend maar even gecheckt en helaas kan ik hier geen fotos plaatsen, maar de druppels stonden nog op de auto en overal was er in de auto nog kruimels en stof te vinden. Contact gezocht met BOB, maar helaas ik kreeg als uitleg dat het een oppervlakkige schoonmaak betreft, wat dat ook in mag houden? En dat mijn kofferruimte niet was geopend en dus niet was uitgevoerd (maar daarvan had ik geen melding gemaakt dus ????
Ik schrik een beetje van de reviews…
Ik schrik een beetje van de reviews hier. Ik dacht dat mijn situatie een uitzondering was, maar zo te zien zijn er meerdere die schade hebben opgelopen en vervolgens slecht zijn behandeld. wat er bij mij was gebeurd:
Achteruit wisser inclusief houder compleet afgebroken in hun wasstraat op de locatie in schiedam. Dat de houder erbij zat houd in dat de wasstraat echt compleet mis is gegaan gezien je te maken hebt met zeer stevige houder. Eerst wisten ze soort van niet hoe en wat en toen verscheen de afgebroken ruitenwisser opeens vanachter hun werkstation…
Manager kwam terplekke na 10 minuten, totaal onprofessioneel. Geen groet, geen empathie en begrip. Begon gelijk met “snap niet waarom mijn collega niet gewoon zei dat het onder eigen risico valt en dat ik helemaal hier naar toe moet komen”
Eerst weigeren om te helpen in zijn geheel. Na veel aandringen ‘mocht’ ik toch een schade formulier indien via hun systeem. terwijl hij eerst zei dat dit niet kon. Achteraf heeft tie zijn excuses aangeboden. Daarna op een hele brutale toon met mij in gesprek, nadat ik hem had aangesproken hierop wederom zinn excuses ervoor. Nadat ik om zijn naam vroeg, gelogen over dat het inde bevestigingsmail zou staan. Nadat ik een maol had gestuurd met alles wat er was gebeurd zegt de manager “ik ben de manager en kan me dit gesprek niet herrineren”. Ik heb gewoon een dashcam, dus het is bizar dat hierover gelogen wordt.
Ik heb mijn nummer achtergelaten om contact op te nemen na hun verzoek om het een en ander uit te leggen. Nooit gebeld. Ik bel na 3 dagen naar de locatie, wilt niet in gesprek en zou me later terugbellen. Nooit gebeurd.
Ik snap het gewoon niet. Leugens, bedrog en brutaal. Een gevestigd bedrijf met meerdere filialen hoort zich niet zo te gedragen. Het is ergens fout gegaan de afgelopen jaren want ze waren echt niet zo.
Zeer teleurstellende ervaring met BOB Autowas Klantenservice
Zeer teleurstellende ervaring met BOB Autowas. Als nieuwe klant verwacht je op z’n minst een minimale mate van service en flexibiliteit, maar dat blijkt hier ver te zoeken.
Door beperkingen in hun eigen systeem zijn ze niet in staat om eenvoudige wijzigingen in abonnementen direct door te voeren. Wat nog zorgwekkender is: er is totaal geen bereidheid om mee te denken of een oplossing te bieden. Of je nu contact opneemt via WhatsApp, telefonisch of zelfs fysiek langs een locatie gaat – je wordt nergens geholpen.
De klantenservice is ronduit ondermaats. Bij telefonisch contact wordt aangegeven dat de medewerker de “hoogste functionaris” is, waarna je simpelweg wordt afgewimpeld. Van klantgerichtheid, maatwerk of enige vorm van begrip is absoluut geen sprake.
En dit terwijl het slechts gaat om het toevoegen van een extra abonnement als nieuwe klant. Dat roept direct de vraag op hoe dit bedrijf omgaat met situaties waarin er écht iets misgaat.
Kortom: een zeer slechte start en een klantenservice die ver onder niveau presteert. Een score van 1 ster voelt zelfs nog te genereus.
In januari storing wasstraat,diverse…
In januari storing wasstraat,diverse wagens beschadigd waaronder ook mijn bus.
Ze hebben toegegeven dat er problemen waren maar betalen dien ze niet. ARAG Ingeschakeld deze hebben mij netjes betaald wat een service!. Een rechtszaak beginnen kosten baten niet haalbaar, vandaar om mij schadeloos te stellen hebben zij mij geholpen. Echt schandalig ik heb mijn abonnement opgezegd en wees gewaarschuwd.
Slechte ervaring
Zondag 15 maart m’n auto gewassen in Berkel. Programma intensief gekozen.
Zéér ongeïnteresseerd en ongemotiveerd personeel.
Auto netjes schoon, echter de velgen totaal niet. Vervolgens werkten de stofzuigers maar op 20 % van hun capaciteit en werken de bandenspanning apparatuur helemaal niet.
Al met al een zeer slechte ervaring. ☹️
Na programma intensief in een flits…
Na programma intensief in een flits door de wasstraat met waardeloos resultaat! Velgen vol aanslag, dakvuil, overal streep...niet mogelijk vooraaf met hoogdrukspuit te spoel . Auto nog vol met vogel poep! Ik moet de auto op nieuw wassen. Bovendien personnel onvriendelijk.
Nooit geen Bob meer!
Een jaar geleden mijn zeer oude auto laten wassen, achterruitenwisser en antenne afgebroken. Paar maanden later mijn (inmiddels nieuwe) auto laten wassen, compleet in de maling genomen door het personeel, Maand erna vriendin en dochter door de grote wasstraat op Sloterdijk, totaal geen assistentie van de
mannenmaatschappij en verleden week weer geweest, heb een extra dure behandeling betaald en werd allereerst aangereden in de wasstraat (achterop), alles stond stil maar niemand kwam ook maar even bij mij kijken en nadat alles weer was opgestart en ik thuiskwam zat de auto nóg onder de vogelpoep, hoezo dure behandeling? Voor mij nooit geen Bob meer!
Oplichters met een actie van 1 maand…
Oplichters met een actie van 1 maand zit je 3 maanden aan ze vast!!!
Altijd hetzelfde met die kutbedrijven als je niet wilt betalen heb je gelijk een deurwaarder op je stoep
Spijkers wasstraat
Er liggen allemaal spijkers in hun wasstraat op de grond en als je er dan onbewust eentje in je band krijg, zijn ze niet eens zo klantvriendelijk om je te helpen. Ze zijn onvriendelijk en bieden geen goede service. Zeker niet aan te raden. Ze zeggen gewoon dat zij er niet verantwoordelijk voor zijn en that’s it. Geen hulp, helemaal niks!
wat een ballen tent
wat een ballen tent, duurste programma genomen auto en velgen gewoon vies, een discussie van hier tot tokio, klant vriendelijk waren zij niet, ik ga daar nooooit meer. voor mij geen ster, het is omdat je er 1 moet vermelden
onbeleefd personeel.
Gisteren op dinsdag 3/3-2026 j.l. toen ik bij de ingang de
desbetreffende wasbeurt ging bestellen ging uw medewerker heel lomp op
mijn spiegel leunen. Ik had hem erop aangesproken maar deze lachte er
om alsof het hem niet kon schelen.
Dit vond zo ongeveer plaats tussen 16.15 en 17.00 uur.
Ik ben vanochtend naar de garage geweest en zij zeiden dat de spiegel
ontzet was.
Schoolbus toegang geweigerd. Schoolreis in het water
Waardeloos. Mocht niet door de wasstraat met mijn Schoolbus. Heb ik 60 hevig teleurgestelde en huilende kinderen die geen zin meer in een dagje Efteling hadden hierdoor
Wast goed maar het drogen is nog steeds…
Wast goed maar het drogen is nog steeds waardeloos
Goede en snelle service van de…
Goede en snelle service van de medewerkers en een super schone auto van vunnen en buiten!
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.