Perfect och uppskattar
Leia as opiniões dos outros
Fantastisk service och en otrolig kompetens, man märker verkligen att de brinner för det de gör. Doftoljorna är av högsta kvalitet, sprider en härlig och naturlig doft som känns både exklusiv och håll... Ver mais
Brukar inte lämna reviews på testpilot. Men pga dess personliga kontakt och fantastiska kundresa så var jag ändå tvungen. Letat efter bra pris på Libre efter att jag blev kär av deras test. När jag... Ver mais
Nej men GÅ INTE SPRING till hemsidan, har aldrig doftat på så sjukt bra dupes som är nära till original. Exempelvis är deras dupe på baccarat till och med godare än orginal och flera har frågat vad... Ver mais
Informações sobre a empresa
Vår vision är att alla hushåll ska få ta del av premium produkter. Med hjälp av världsledande aktörer inom parfymeri, lyckas vi framställa dofter som är inspirerade av populära märkes- och nischparfymer med fokus på doftens långvarighet samt premium känsla.
Informações de contacto
41870, Göteborg , Suécia
- info@boccasweden.se
- boccasweden.se
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Topp service
Topp service !
Beställde två parfymer, nån dag senare hade dom erbjudande ta 3 betala för 2.
Jag skrev och förklarade att och han löste en tredje. 5star service rakt av.
Fem stjärnor
Fem stjärnor – Fantastisk service och en produkt i toppklass!
Köpte parfymen Empress som är helt magisk! Elegant och kraftfull.
Empress har en lyxig, feminin doft som verkligen gör intryck. Snabb leverans och fantastisk service – jag är supernöjd!
Kvalitet och utmärkt service.
Vi tog hem ett antal tester, för att prova på först och valde till sist Dezert till mig och Floralis till sambon. Båda är supernöjda. Hög kvalitet och en doft som sitter länge på huden. Stort plus till snabb leverans. Rekommenderas starkt!
prisvänligt bra dofter o proffsigt
prisvänligt bra dofter o proffsigt
Älskar bocca's dofter
Älskar bocca's dofter och deras höga service nivå ❤️ trogen kund efter första trycket på flaskan ❤️
Luktar fantastiskt gott och håller…
Luktar fantastiskt gott och håller super länge!
Snabb leverans och otrolig bra parfym
Snabb leverans och otrolig bra parfym. Den håller länge på huden. Precis som originalet. Rekommenderas varmt!
Väldigt nöjd med exemplaren jag fick
Väldigt nöjd med exemplaren jag fick! Bra och snabb leverans och fått många komplimanger för dofterna. Rekommenderar starkt
The best quality of BOCCA!
I recommend these perfumes to everyone!! They are of high quality and I am very satisfied with their scent!
Köpte Dezert sprayparfym
Köpte Dezert sprayparfym, doftade kryddigt, en hint av rökighet och en doft som skriker "jag har koll på läget"! Passar mig perfekt, speciellt när jag vill krydda till det extra och ge ett mäktigt intryck med min doft! Stark rekommdation!
Snabb leverans och kvalitativa produkter
Snabb leverans och i linje med vad som framgick när jag lade min order. Provat några av produkterna som jag beställde några gånger nu. Upplever att de håller väldigt länge och är jättenöjd med köpet. Kommer definitivt handla här framöver med!
Supergoda parfymer som doftar väldigt…
Supergoda parfymer som doftar väldigt gott och håller länge jämfört med mycket mycket dyrare parfymer. Kundtjänsten svarar även mycket snabbt vid frågor
Lyxiga dofter till otroligt bra pris!
Kollegor frågar mig ständigt vart jag köper mina parfymer och hänvisar alltid till Bocca. Otroligt rikliga dofter för priset och kvalitativa med lång hållbarhet!
Top kvalité
Brukar inte använda mig av parfymer så ofta. BOCCA gör så det blir oftare. Parfymerna är 10/10, min favorit Serenada.