Efter jeg i sept 2024 blev ramt af en massiv blodprop i hjernen har jeg kæmpet en kamp for at få kontrollen over min venstre side tilbage. De åbenlyse områder arm og ben er der meget fokus på men... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Jeg havde i dag fornøjelsen af at få ONDA-beh. for anden gang hos Louise. Udover gratis parkering i 3 timer og en god kop kaffe, så er det en meget behagelig oplevelse at besøge Louise i Bodycool...
Efter seks behandlinger hos @bodycool.dk på deres pelvic chair har jeg efter 2,5 uge oplevet, at jeg kan nyse uden at krydse mine lår. Jeg kan løbe uden vandladningsproblemer. Jeg kan danse uden bind... Ver mais
Min bedste investering i mig selv! Jeg har fået lavet fedtfrysning på tre forskellige områder, og jeg er virkelig begejstret for resultaterne. Personalet er søde, omsorgsfulde og professionel... Ver mais
Informações sobre a empresa
- Serviço de emagrecimento
- Salão de beleza
- Serviço de fitness e nutrição
- Loja de cosmética
- Clínica de dermatologia
Informação fornecida por diversas fontes externas
Vil du være slank på den cool måde? Nedbryd fedtet og opbyg din selvtillid med en unik oplevelse hos Bodycool! Bodycool tilbyder godkendte fedtfrysende behandlinger skræddersyet til din krop og dine behov - uanset om du er mand eller kvinde. Behand...
Informações de contacto
L. A. Rings Vej 54, 8270, Højbjerg, Dinamarca
- bodycool.dk
Jeg lavede en fedtfrysningsbehandling…
Jeg lavede en fedtfrysningsbehandling med Louise for nylig, og hun var så professionel og hjælpsom! Hun tog sig tid til at forklare alt for mig, hvilket var meget nyttigt. Jytte og Louise er så søde og professionelle kvinder. Jeg anbefale bodycool så meget!
Fantastiske
Fantastiske, imødekommende, søde.
Allerede gode resultater efter første behandling.
Virkelig hyggelig klinik midt i Aarhus
Virkelig hyggelig klinik midt i Aarhus, en dejlig atmosfære og Louise og Jytte er eksperter på deres områder. Jeg havde en masse spørgsmål, som jeg fik besvaret inden jeg fik min behandling. Desuden fik jeg serveret den skønneste smoothie med hvedegræs - og det produkt er jeg blevet vildt afhængig af. Så nu fik jeg fikset mavsen indefra og ud....TAK!
Giv dig selv den gave at besøge Jytte…
Giv dig selv den gave at besøge Jytte og Louise. Fantastisk, ærlig og grundig service med fokus på DIG og dine behov.
En ekstremt imødekommenhed, som er helt reel.
Pragtfuld behandling og stemning …
Pragtfuld behandling og stemning i skønne omgivelser. Louise har den mest hjertelige og ærlige tilgang. Og det virker også..👍
Og hun gør kun hvad der giver mening. Så NYD det. 👍
Helt sikkert 5 store stjerner til…
Helt sikkert 5 store stjerner til Louise og Bodycool! Servicen er helt i top og det er et dejligt sted at komme!
Jeg har lidt af det man kalder stress mave med hårdt genstridigt fedt, jeg nåede at få to behandlinger før jeg gik hen og blev gravid. Jeg kunne tydeligt mærke at fedtet begyndte at blive blød og mere som "almindeligt" fedt, og dermed var det ved at give slip.
Jeg regner stærkt med at besøge Bodycool igen når min lille dreng er kommet til verden.
2 år efter har jeg igen været her efter at være blevet mor - jeg har opnået rigtig gode resultater (+30 cm på maven er røget) i det hele taget er min mave blevet mere fast
Professionelt og dejlig stemning.
Louise fra Bodycool er mega omsorgsfuld og meget interesseret i at give sine kunder en dejlig oplevelse. Hun går meget op i at fortælle realistisk om mulighederne med en behandling, og det sætter jeg stor pris på.
Så er Bodycool bare et utroligt behageligt sted at besøge, hvor der bare altid er god stemning.
De varmeste anbefalinger her fra.
Seriøs og engageret
Louise fra Bodycool har hjulpet mig med at finde de rigtige kosttilskud til mig, og har hele vejen igennem været super engageret og sendt mig adskillige underbyggende artikler.
Og jeg har sågar mærket en positiv effekt af tilskuddene.
Jeg kan varmt anbefale
Jeg fik flere fedtfrysnings…
Jeg fik flere fedtfrysnings behandlinger hos Bodycool og blev meget overrasket over hvor effektivt det var. Det var faktisk så effektivt, at min kæreste bad mig stoppe med behandlingen...så jeg kunne bevare lidt af mine kvindelige former. Udover en effektiv og ærlig behandling, blev jeg forkælet af søde og inspirerende Louise. En fantastisk oplevelse, som jeg bestemt kan anbefale.
Et fantastisk sted hvor nærvær og…
Et fantastisk sted hvor nærvær og kundeoplevelsen kommer 100% i første række! Du er i trygge hænder når du besøger de dejlige kvinder i body cool og så er kvaliteten altid helt i top! ❤️❤️
Bodycool har mine varmeste anbefalinger 🙏🏼🙏🏼
Bodycool er et fantastisk sted!
Jeg har haft nogle fantastiske oplevelser med Bodycool! 😍 Jeg har fået lavet fedtfrysning på maven hos Louise og Onda Coolwaves på mine inderlår hos Jytte, og jeg har simpelthen fået så fine resultater efter bare én behandling. 😍 Jeg undersøgte meget om behandlingerne, og undersøgte metoder og priser hos flere andre klinikker, men da jeg var til forundersøgelse hos Louise, var jeg slet ikke i tvivl om, at det var hos dem, jeg skulle have lavet mine behandlinger. Man finder ikke sødere, gladere og dygtigere behandler, og man kan mærke med det samme, hvor oprigtige og ærlige de er i deres vurdering. Jeg følte mig i meget trygge hænder, og kan kun give dem min aller varmeste anbefaling 🌟🌟🌟🌟🌟
Jeg har i mange år gerne ville have…
Jeg har i mange år gerne ville have gjort noget ved min kejsersnitdelle. Jeg har følt jeg ikke var feminin og flad nok omkring maven. Efter et større vægttab besluttede jeg mig for at nu var tiden inde! Og derfor lod jeg mig kyndigt vejlede af Louise hos Bodycool. Og hvilken forvandling ! Jeg føler jeg har fået min krop tilbage efter 2x børn ! Tusind tak!
Hvis der kunne gives 10 stjerner
Hvis der kunne gives 10 stjerner, gjorde jeg det.. at komme ved Bodycool er en oplevelse af lækre behandlinger, hygge, ærlighed og resultater. - samt kaffen og lidt lækkert til ganen..
De guider en på en meget professionel måde, samt Louise og Jytte er to fantastiske kvinder som man kun kan få tillid til.
Jeg nyder mine behandlinger på alle måde og ser tydelig resultater. - jeg er fan..
Fantastisk oplevelse
Fantastisk oplevelse. Og helt vildt god service🤩🥇. Vil helt klart anbefale Bodycool. Tusind tak for den dejlige oplevelse.❤️
Kompetent, professionel og ærlig vejledning og behandling
Jeg nyder at komme hos Bodycool og har gjort det siden 2015. Den kompetente, professionelle og ærlige vejledning, om hvad behandlingerne kan og ikke kan, er en af grundene til, at jeg bliver ved med at komme hos Bodycool. Hos Bodycool sættes kunden altid først, og den umiddelbare og hjertevarme velkomst, der altid møder en, når man træder ind ad døren, gør, at det ikke kun er godt for kroppen at komme hos Bodycool. Det er simpelthen ikke muligt at gå derfra i dårligt humør. Jeg kan kun give Bodycool og i særdeleshed Louise mine varmeste anbefalinger.
Professionel og venlig betjening.
Professionel og venlig betjening.
Kvaliteten er i top og personalet er supersøde og dygtige!
Verdens kærligste mennesker og skønne behandlinger
Jeg kan kun give de varmeste anbefalinger af både Jytte og Louise fra Bodycool.
Jeg har fået deres onda coolwaves-behandlinger, da jeg har været meget plaget af store, brede strækmærker og meget løs hud over hele min mave og lår efter graviditeter. Jeg har fået behandlingerne på maven, og de har i den grad gjort en forskel! Den løse hus er ikke forsvundet, men det er i hvert fald strammet en del op og har gjort strækmærkerne mindre markerede.
Samtidig var jeg enormt heldig at få lov til at være testperson for deres nye STRIORT-behandling på lårene, der kan minimere strækmærker. Allerede 30 dage efter den første behandling er der sket store fremskridt. De helt små strækmærker er stort set blevet usynlige, mens de store brede er minimeret. Det bedste er næsten, at huden er blevet glattet ud. Jeg er så imponeret over behandlingen, at den også skal prøves på maven (igen; jeg har været hårdt plaget af løs hud og strækmærker).
Når du træder ind i deres hyggelige lokaler, bliver du omgående mødt med smil og varme. Man føler sig meget velkommen og speciel på den gode måde, når man er hos Jytte og Louise. De tager sig kærligt af én, forstår og giver enormt gode råd - hvad enten det drejer sig om kost eller om livet generelt. :)
I trygge og professionelle hænder og godt selskab!
De sødeste kvinder med den bedste positive energi! Jeg føler mig altid i trygge hænder hos både Louise og Jytte, både fordi de har styr på deres kram og fordi de vil en det bedste! Jeg vil altid anbefale Bodycool!
Det har været den skønneste oplevelse…
Det har været den skønneste oplevelse at være i hænderne på Louise, ejer af Bodycool. Hun er en fantastisk kvinde, med hjertet på det helt rette sted. Hun er ærlig omkring de forskellige behandlinger og hvad man kan forvente af resultat, hun lover ikke noget “Quick fix” da det ikke er en realitet. Hun er super kompetent og ved hvad hun taler om. Hun er det sødeste væsen og har en meget behagelig tilgang til sine kunder.
Da jeg trådte ind i butikken første gange sænkede roen sig over mig med det samme, det er dejlige, hyggelige omgivelser hvor man føler sig tryg.
Kan kun give Louise de varmeste anbefalinger og jeg kommer helt sikker igen engang.
/Janne
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.