Leia as opiniões dos outros
De eerste keer een leuk pakketje ontvangen. Toen (na enige communicatie) maanden later pas weer een geslaagde bankafschrijving gehad, maar tot op heden nog niks ontvangen. We hebben voor februari en m... Ver mais
Respondeu a 50% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana
Te laat en dubbel
Helaas werden de boeken meer dan een week later geleverd. Wij hebben een kindje van 2 en 4. Dit ook aangegeven en vervolgens twee keer dezelfde boeken gehad. Het niveau past niet bij een 2 jarige. Voor ons niet meer
Hele leuke boekjes
Hele leuke boekjes, ideaal voor ons zoontje van bijna 3.
Veel plezier in een grote envelop!
Heel leuk om zo’n grote enveloppe binnen te krijgen. Samen met mijn kleinkind open gemaakt en samen naar de mooie boeken gekeken. Dit gaf al veel plezier. Het lezen en voorlezen kan beginnen. Wij wachten samen weer op de volgende boeken.
Heel leuk pakket ontvangen
Heel leuk pakket ontvangen voor mijn kleintje. Goed geïnformeerd. Er was bij PostNL een kar omgevallen en mijn pakket zou beschadigd zijn. De week erna kreeg ik gewoon een nieuw pakket.
Super!
Leuke boekjes - afwisselend
Leuke boekjes, goed op leeftijd
De verpakking is wat te licht voor dergelijk pakket waardoor ze enorm beschadigd was (de boekjes zelf niet te fel, gelukkig).
Het eerste pakketje dat ik kreeg was…
Het eerste pakketje dat ik kreeg was gevuld met leuke boekjes perfect voor de leeftijd die ik had aangeduid!
Leuke boekjes
Leuke boekjes ontvangen. Fijn dat deze op deze manier gered kunnen worden.
Fijn pakket!
Heel vlotte levering. Bij vraag rond levering ook heel snel antwoord gekregen. Zeer leuk boekenpakket, inhoud heel gevarieerd!
Kwaliteitsvolle boekjes
Leuke boeken voor de leeftijd van ons zoontje
Mooie boeken en netjes geleverd
Mooie boeken en netjes geleverd. De kinderen vonden het fantastisch om het verrassingspakket open te maken.
Fijn!
Fijn om mijn kind aan het lezen te krijgen. Boekjes op maat van haar leesniveau.
Leuke boekjes aangepast op de leeftijd
Zeer tevreden
Zeer tevreden. Mijn kinderen houden van hun verassing pakketjes.
Helemaal geweldig!
Via social media te weten gekomen van het bestaan van Boekadoe. Gelijk mijn zoon van 4.5 jaar en dochter van 6 maanden, aangemeld. Een week later lagen er twee pakketten in de brievenbus gericht aan mijn kinderen. Verrassend leuke boeken erin en echt gericht per leeftijd. Wij zijn groot fan! En voor een klein bedrag redt je mooie boeken voor de “weg gooi” en krijgen de boeken een mooie bestemming.
De boekjes worden bezorgd in een leuke…
De boekjes worden bezorgd in een leuke verpakking! Er zaten 4 boekjes in, om samen en alleen te lezen!
Zeer goed en gevarieerd pakket
Geweldige ervaring voor onze dochter
Geweldige ervaring voor onze dochter om het pakket open te maken. Verschillende boeken, voorlezen en doeboeken, in verschillende thema’s. Heel erg leuk!
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.