bofrost* België Opiniões 108

TrustScore: 1.5 em 5

1,5

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

De dwingende manier van de 2e verkoper laat serieus te wensen over. Een week geleden kwam een eerste verkoper aan de deur die ik vriendelijk heb doorgestuurd. De 2e verkoper stond ik te woord aan de... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Account opgezegd en toch worden we nog steeds achtervolgd, meer dan 20 oproepen op een week tijd van hetzelfde Bofrost nummer. Nu krijgen we een mail dat ‘onze berorger over 3 dagen langskomt.

Classificada 1 em 5 estrelas

De verkoopmethode van dit bedrijf is enorm storend en boezemt geen vertrouwen in. Er wordt aangebeld en je wordt met een smoes uit je woning gelokt ("Bent u meneer zo-en zo?, "Is dit uw domicilie?... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Je voulais me manifester après le décès de mes parents qui ont commandé pendant des années chez Bofrost. Ils habitaient Waremme. Je ne viens pas ici pour juger de la qualité des produits car je... Ver mais

Informações sobre a empresa

bofrost* levert vriesverse producten bij je aan huis. Je hebt keuze uit meer dan 450 producten, die je eenvoudig vooraf kan bestellen via www.bofrost.be . ___________________________________________ Betalen doe je pas bij de aflevering van je bestelde producten.

Informações de contacto

1,5

Muito mau

TrustScore: 1.5 em 5

108 opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Classificada 1 em 5 estrelas

Deur tot deur leuren en dit bij…

Deur tot deur leuren en dit bij valavond of laat in de winteravonden wekt ongerustheid bij de mensen op. Hoe goed worden die organisaties gescreend. Zijn zij er wel op uit om die dure Bofrost producten te verkopen. Misschien wel, maar misschien verkopen die organisaties ook wel andere gegevens? Deze handel zou verboden moeten worden.

15 de fevereiro de 2025

Maffiapraktijken

Ik ben thuisbegeleider bij kwetsbare mensen, één van mijn cliënten had besteld bij BoFrost. Vanaf dan zenden ze om de 14 dagen een sms dat mij cliënt moest bestellen. Toen mijn cliënt zei dat hij niets moest hebben kwamen ze toch af met een bestelling. Nog later dreigden ze zogezegd met de politie te komen indien mijn cliënt niets meer ging kopen.

31 de janeiro de 2025

Bofrost België in BULGARIJE

Na 2 maand voor bofrost te werken vanuit Griekenland , ontslaan ze je nadat je teveel vragen stelt over je loon als je niet betaald word.

Voor wie het nog niet wist, bofrost België opereert vanuit Sofia bij het bedrijf Yource.

Zelfs de recruiting van de Belgische chauffeurs gebeurt vanuit Sofia.

Ik zelf werkte als customer agent voor Yource vanuit Griekenland(remote) voor het project van Bofrost.

Maar ze betalen niet optijd of gewoonweg niet.

En wanneer de kerstperiode voorbij is , en je hebt tijdens de kerstperiode teveel vragen gesteld over je loon omdat ze je gewoonweg niet uitbetalen, word je ontslagen zonder reden. Of met de rede dat de cijfers niet goed waren.

Dit is een fraude bedrijf samen met Yource Bulgarije.

6 de janeiro de 2025
Classificada 4 em 5 estrelas

Kwaliteitsvolle produkten en natuurlijk…

Kwaliteitsvolle produkten en natuurlijk mag dat wat duurder zijn daarvoor. Groot keuze assortiment.
Bestellen kan zonder probleem volgens dat ik nodig heb. Ik bestel vooraf meestal en on-line. Vriendelijke chauffeurs en correcte leveringen.

27 de novembro de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Slechte communicatie in het bedrijf…

Slechte communicatie in het bedrijf tussen klantendienst (die men telefonisch en per mail kan bereiken) en bezorgers die bij klanten thuis leveren.
Werking van dit bedrijf: bezorger in mijn regio heeft zijn eigen agenda. Hij kiest zelf wanneer het voor hem past om bij klanten aan te bellen voor levering van online bestellingen. Als men online een bestelling doorgeeft, van het verantwoordelijke filiaal een bevestiging van uur en datum van levering voor goedkeuring via mail ontvangt, zal uiteindelijk de bezorger bepalen wanneer de bestelling geleverd wordt. In mijn regio heeft dus een blijkbaar zeer overbelaste bezorger, de mogelijkheid om leveringsuren te wijzigen naar eigen goeddunken.
Dit bericht is gepost door een consument, die al jarenlang maandelijks online leveringen aan Bofrost doorgeeft. Vandaag stopt dit echter.
Reden: filiaalverantwoordelijke Kontich/Waarloos neemt géén verantwoordelijkheid m.b.t. klant onvriendelijk gedrag van zijn bezorger.
Bezorger heeft op 19 december bevestigd dat hij gewoonweg zijn eigen agenda blijft volgen: "hij heeft teveel klanten en één klant bevoorraden met persoonlijk vooraf doorgegeven leverdag en uur, zal nooit prioriteit voor hem hebben". Ook al passen de levertijden niet voor deze betalende klant. Nieuwe leverdatum werd vermeld op folder, die in mijn brievenbus gestopt werd, bij onaangekondigd vervroegd bezoek van deze bezorger.
Deze review werd geschreven door een klant, die sedert haar ongeval in 1992 blijvend rolstoelgebonden is.

18 de dezembro de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Bon expérience

Depuis que je commande chez Bofrost je n’ai plus peur du respect de la chaîne de froid. Les plats sont très bons … un peu cher j’avoue mais ça en vaut franchement la peine. Essayez les croquettes au camembert ou bien les fish-sticks je n’en ai jamais mangé d’aussi bons.
Les desserts je n’aime pas trop donc je n’en achète pas. Le livreur est toujours souriant et pas insistant du tout et a toujours une petite pensée pour mon chien.
Que demander de plus.

15 de novembro de 2024

Misleiding

Verkoper deedt zich voor als iemand die voor zichzelf een bedrijf had begonnen door verse producten van lokale boeren thuis te bezorgen. Echter klopte hier niets van. Afgesproken om een proefpakket te doen. Eenmaal bezorgt bleek het diepvries vis en een zakje groente te zijn voor 35 euro, hier was dan zogenaamd al korting af. Veeel te duur. Daarnaast komt dit niet van lokale boeren en de naam bofrost was mij niet verteld door de brutale verkoper. Niet op ingaan, ze bieden namelijk niks meer dan een reguliere supermarkt, sterker nog het is in alle opzichten slechter.

5 de dezembro de 2024

Manchon de poulet

Bonjour
Ma maman est une cliente régulière
Lors de passer commande elle demande des manchons de poulet .
On lui donne des manchons poulet à l orientale ( mauvais goût Pilon altéré).
Produits que l on n'a pas demandé .
Je m étonne que sur le site il ne son plus en vente et que l on donne cela au client.
Pilon qui a été réalisée le 18 /10 /2023
THT 15/01/2025
C est désolant que l on donne cela au client.( Commande était au alentour de 90 euros.)
Madame Wuyts

25 de novembro de 2024
Classificada 2 em 5 estrelas

deception

la premiere commande etait un test pour moi .Je trouvais comme une aubaine de ne pas devoir me deplacer pour acheter mes congeles.Mais je me suis apperçu que a part la creme glacee en vrac et les pizzas les autres produits sont mediocres et chers pour leur qualite.Exemple pour les cornets glaces ramolis les cubes de tomates au gout incertain et le tiramisu sans gout.Il faut rendre justice aux 3 livreurs differents qui ont du entendre mes critiques mais qui n'y sont pour rien.Je vais arreter d'acheter chez ce marchand.

1 de dezembro de 2024

Producten overtijd

Opdringerig, arrogant, onbeschoft
Al tientallen keren aangegeven dat ik totaal niet geïnteresseerd ben in hun rommel en toch blijven ze aandringen en 's avonds laat aanbellen. Achterlijk.

29 de novembro de 2024

Sollicitatiegesprek

Bij een sollicitatiegesprek met HR bleek helaas dat de normen en waarden helemaal fout zitten bij dit bedrijf. Eerlijk gezegd heb ik nog nooit dergelijke negatieve ervaring gehad tijdens een sollicitatiegesprek. De old school ondervragingstechnieken zijn echt niet meer van deze tijd waarbij de HR medewerker elk antwoord "heel vreemd" vond en wel extreem achterdochtig was als dit niet overeenkwam met hoe hij erover dacht. Nadruk lag bij de man in kwestie op "salaris" als bron van motivatie om bij Bofrost te komen werken. Het feit dat ik daar anders over denk, werd weggelachen. Als je weet hoe moeilijk het is goede mensen aan te trekken, zou ik als HR toch wat meer interesse en respect tonen. Blijkbaar was het zelfs teveel gevraagd om mijn cv eens door te nemen. Als je als HR ook niet weet wat een Managing Director doet, dan houdt het op. Heel jammer voor een bedrijf waar potentieel in zit maar waar het al mis loopt bij de aanwerving.

19 de novembro de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Ik moet mijn mening herzien

Ik moet mijn mening herzien. Een tijdje geleden schreef ik een positieve review. Blijkt nu dat je het moment van levering niet zo gemakkelijk kan aanpassen. Ik was toen werkloos en kon steeds thuis zijn op het moment dat ze zouden komen. Ik had wel gevraagd hoe dat zat als ik opnieuw begin te werken. Ze beloofden dat ze zouden komen wanneer het mij past, ook 's avonds. Nu ben ik dus opnieuw aan het werk en tijdens de uren dat ze hun ronde doen nooit thuis. Ik heb geprobeerd om het uur te wijzigen tijdens de bestelling in de app. Dat leek te werken maar daags voor de levering kreeg ik de sms dat ze zouden komen tussen 13u en 15u. Dat was niet de afspraak! Een werkend mens is dan niet thuis, ik had duidelijk aangegeven tussen 17u en 19u. Hij kwam wel om 19u, dat wel, maar ferm tegen zijn goesting. De producten werden nogal ruw in mijn handen geduwd en zo snel dat ik het bijna liet vallen. De 'vriendelijke' glimlach was duidelijk van een boer met kiespijn, de frustratie stond in zijn ogen te lezen. Hij had blijkbaar s middags ook al aangebeld, 2x, volgens mijn buurman. Als het zo met tegenzin is dat ze op een uur moeten komen dat een werkend mens thuis is hoeft het niet meer voor mij. Blijkbaar is bofrost er enkel voor de mensen die in pensioen zijn of werkloos. Een werkmens kan er niet op rekenen, toch niet op een vriendelijke manier. Ik had nochtans bij de eerste keer al aangegeven dat ik liever had dat ze s avonds langskomen en er werd mij toen beloofd dat dat geen probleem was. Ook toen ik nog werkloos was had ik een later uur opgegeven maar ook toen werd dat niet gerespecteerd. Ze kwamen toen ook op de middag, ik was thuis maar had een sollicitatie online, daarom had ik dat later uur ingevuld. Heel irritant dat ze dan tijdens dat gesprek opdringerig aan je deur staan bellen. Nu nog krijg ik steeds een folder in de bus met een datum en uur opgeschreven die niet past, telkens op de middag. Als het zo zit stop ik er mee, wat voor zin heeft het als ze toch hun zin doen. Als ze buiten die uren moeten komen ist ferm met tegenzin.

18 de setembro de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Prijs van grote verpakking nog steeds in systeem bij aankoop van kleine.

De kleine verpakking 450 g frambozen wordt aangerekend als een grote van 750 g. Per toeval heb ik dit opgemerkt en de klantendienst zou dit rechtzetten in hun systeem. Bij het volgende bezoek is er niets recht gezet, je kan enkel nog de kleine verpakking bestellen maar de prijs is die van een grote. Hoeveel mensen heeft Bofrost al opgelicht op die manier? Dit kan ook zo zijn voor andere producten. Je krijgt een flauw antwoord van Billie de klantendienst, het lijkt er opdat ze werken met AI.

17 de outubro de 2024
Classificada 2 em 5 estrelas

Slechte communicatie

Tevreden over de producten en meestal ook vriendelijke mensen aan de deur.
Alleen, communicatie is een heel groot werkpunt!! Ik heb zonder te overdrijven al zeker 40 keer doorgegeven op een later uur te komen. Steeds het antwoord oké mevrouw ik pas het aan in het systeem. Wel systeem van m’n kl* denk ik dan want we zijn 2 jaar verder en het is nog steeds niet gelukt 🙈 als ik toevallig thuis ben kan ik iets bestellen en anders pech, genoeg pogingen ondernomen 🙊

14 de outubro de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Bofrost is een sekte die je niet laat vertrekken

Namens mijn grootouders die al langer dan een jaar geleden geen leveringen van Bofrost meer wilden maar toch nog altijd blijven lastiggevallen worden. Ben het kotsbeu om dit te moeten oplossen omdat mijn grootouders geen internet/mail hebben. Advies aan mensen die twijfelen om in zee te gaan met Bofrost: zolang je niet van plan bent om voor de rest van je leven lastiggevallen te worden door leveranciers van bofrost, ook na 'stopzetting' van leveringen, gewoon nooit mee beginnen.

27 de setembro de 2024
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.