Kundeservice ud over det sædvanlige
Jeg har det fuldstændig som de øvrige anmeldelser, og det til trods for at jeg valgte anden mægler til salget af mit hus. Det ændre ikke på at servicen hos Bo Godt mægleren har været virkelig sublim, både under de fremvisninger jeg har været med ude på sammen med henholdsvis Lucas og Camilla, og ikke mindst besigtigelse og vurdering af min nuværende bolig af Lucas og Kurt. Hjertelighed, venlighed og i den grad kundeservice i øjenhøjde er det der møder dig fra første øjeblik med en Bo Godt mægler.. Du bliver hørt, der bliver taget indtryk og udtryk ind ved fremvisningerne, og efterfølgende gransket efter det emne der kunne være bedst muligt oplagt for dig som køber.
Ved vurdering af bolig møder Bo Godt mæglerne endnu engang op med den samme unikke tilgang til kunden. Der er brugt tid og krudt på PowerPoints, der gennemgår hvordan de har fundet frem til lige netop den angivne pris.
Det var millimeter der gjorde at Bo Godt Mægleren blev valgt fra ifbm med salget, det handlede ene og alene om, at den anden mægler havde flere emner i kø til lige præcis en bolig som min, og da jeg med tungt hjerte skrev en besked derom til Lucas fik jeg den skønneste lange besked retur. Hvorfra jeg vil fremhæve ordene “Vi vil dig kun det bedste”. For det er virkelig sådan man føler det både i købs og salgs øjemed.. De vil dig kun det bedste, og de vil gå langt for at gøre dig tilfreds, det er mæglere ved hvem du kommer til at føle dig tryg.
Og så er et ekstra plus at Bo Godt Mæglerne har gang i noget virkelig unikt. De er nytænkende og proaktive i deres markedsføring, de forstår at bruge SoMe på en måde som ikke tidligere er set i området.
Jeg kan også kun sige.: “jeg ønsker Jer kun det bedste”, og jeg vil altid huske Jer for ikke mindst det før nævnte, men så var der også liiige noget med skævhed, chokolade og bøjede stoleben 🙂
21 de outubro de 2024
Opinião espontânea