Bokia Opiniões 32

TrustScore: 3 em 5

3,2

Leia as opiniões dos outros

Classificada 2 em 5 estrelas

Den ene boken var tydelig brukt med riper og bulker på utsiden. Flere av sidene var også tegnet på, spesielt en, som var full av svart tegnestift, så teksten var nesten uleselig. Syns det er helt vill... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Ser fleire har hatt negative opplevingar med bokia.no, så det er kanskje variabelt, men mi oppleving var bra. Bestilling og sending gjekk radkt og knirkefritt. Henvendelse vart rasktrespondert på og... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg opplevde først å få en bok som utseendemessig ikke holdt mål. Jeg klaget. Fikk raskt svar. De ba meg kaste boka, og de ville sende meg et nytt eksemplar som lå i postkassa etter noen dager. Den v... Ver mais

Classificada 3 em 5 estrelas

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Classificada 3 em 5 estrelas

Fikk først skadet bok men de fikset det

Fikk først en bok med store vannskader selv om den var beskrevet som "pent brukt". Fikk etter hvert kontakt med kundeservice, og selv om det tok noen dager å få svar, fikk jeg gavekort på en litt større sum enn boken hadde kostet, som var en helt ok løsning for begge parter :)

1 de fevereiro de 2024

Anbefales

Var usikker på denne siden, men prøvde likevel. Det tok ikke lang tid før boka jeg bestilte kom fram, og det i god stand. Anbefales.

8 de janeiro de 2024

Boka så helt ny ut

Boka så helt ny ut- til og med mønsterarkene var ubrukte. Kjempefornøyd. Litt treig sending med posten, men hadde ikke så mye å si for meg. Har lett etter den aktuelle boka i et par år.

27 de novembro de 2023
Classificada 1 em 5 estrelas

Leverte en kasse med bøker

Leverte en kasse med bøker, fikk beskjed om at jeg skulle få gavekort på bøkene jeg leverte med en gang. Har ikke fått noen svar etter det, svarer ikke på mail og har ikke hørt noe mer.

6 de novembro de 2023

Knallbra opplevelse

Knallbra opplevelse. Bøkene i god stand, enkelt å kjøpe og lett å hente, bestilte torsdag og henta de fredagen! Bor du i Oslo og omegn er dette flott! Kjøpte alle bøkene jeg trengte til studiet for en brøkdel av nypris 👌🏼

22 de setembro de 2023
Classificada 2 em 5 estrelas

Bok i dårlig stand

Leveringen gikk greit, men boken var i svært dårlig stand med tydelige vannskader. Det forventer jeg ikke for det som ble solgt som en "akseptabel bruktbok" til 99 kr (pocketbok).

20 de setembro de 2023

Fikk aldri bøkene

Fikk aldri bøkene jeg har bestilt:/ Bestilte en bok med posten og en bok som jeg skulle hente på deres lager i oslo. Jeg fikk en mail om at den ene boken var sendt (ikke fått noe sporing og ikke fått pakken etter 3 uker) og at den andre var klar til å hentes. De sa at jeg måtte kontakte dem på mail for å avtale en tid for å hente boken på lageret. Jeg sendte da to mailer uten noe svar. Dårlig opplevelse og håper jeg klarer å få pengene tilbake!

6 de janeiro de 2023

Skulle vært en 0-stjerners

Skulle vært en 0-stjerners. Bestilte en bok i starten av Desember, med norgespakke-sporing. Fikk aldri tilbakemelding med sporingsnummer eller noen ting, og pakken har ikke dukket opp. De svarer heller ikke på mail npr jeg forklarer dette. Styr unna

17 de janeiro de 2023

Fornøyd kunde

Bestilte en bok på mandag og på torsdag lå den allerede i postkassa. Boken er i god stand :)

24 de novembro de 2022

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais