Bestilte tre svede dragter de er super fede jeg sveder meget mere end jeg plejer at det er super godt to dage så kom de allerede super glad for dem og hurtigt levering 😊
Leia as opiniões dos outros
Kan kun anbefale at bruge jer, skal have bestilt mere bokse udstyr til min søn her i ferien og bliver helt sikker jer igen... Utrolig hurtig levering ingen problemer med varen... Så kun god anmeldel... Ver mais
A empresa respondeu
Bedste service jeg længe har oplevet! Jeg havde en reklamation på et par bokse handsker hvor velcroen ikke ville holde mere (de var under 1 år gammel) Jeg fik nogle valgmuligheder, og endte med... Ver mais
De havde ikke benskinner i den størrelse jeg bestilte på lager, men var søde og hurtige til at kontakte og spørge mig om de skulle annullere ordren eller om jeg ville have det andet på listen. Løsning... Ver mais
A empresa respondeu
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
Bokseshoppen.dk åbnede i november 2019 og sælger i dag blandt andet boksehandsker, boksepuder, MMA-udstyr, træningsudstyr samt boksetøj og sko. Du finder både prisvenligt udstyr og professionelt udstyr. Der er noget for enhver smag og til ethvert niveau.
Informações de contacto
Dinamarca
- bokseshoppen.dk
Respondeu a 66% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Bestilte tre svede dragter de er super…
Super produkt til fornuftig pris
Super produkt til fornuftig pris. Track-and-trace linket der fulgte med ordrebekræftelsen leder dog ind på jeres returportal (blot til info) :-)
Super hurtig og god service
Super hurtig og god service, selv da varen ved en fejl ikke var på lager, fik jeg bare en bedre vare til samme pris, det er da service.
Tak for det.
Alt helt fint
Alt helt fint, rigtig gode priser og hurtigt levering, ikke så meget der.
Hurtig levering og vare i topkvalitet
Hurtig levering og meget imødekommende…
Hurtig levering og meget imødekommende kundeservice.
Synes dårligt jeg havde nået at…
Synes dårligt jeg havde nået at bestille pakken før den blev leveret. Det gik hurtigt 😍
Fantastisk service
Fantastisk service, hurtig levering, bestilt min vare den 17. februar og har fået den allerede dagen efter.
Aldrig har oplevet så hurtig levering.
Helt sikker jeg kommer tilbage og bestiller flere ting
Nemt og hurtigt
Den var så godt og hurtigt leveret
Skulle købe gave til min nevø
Skulle købe gave til min nevø. Nemt at tjekke ud og betale. Hurtig forsendelse 🚚
Der er ik så meget der
Ingen problem alt gik fint
Fin kommunikation og hurtig levering
god rådgivning og hurtig ekspedition
God nok
God nok. Har lige købt mit først par boksehandsker og de var lidt stramme men dejligt at bruge når jeg var kommet i gang

Resposta da Bokseshoppen
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.