Boldaek Opiniões 55

TrustScore: 4 em 5

3,9

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

For knap 3 år siden købte jeg tre knæpuder. De to blev lagt i skabet til senere brug. Da jeg nu ville bruge en af de “nye”, kunne skummet ikke folde sig ud, fordi den havde været vakuumpakket for l... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Classificada 5 em 5 estrelas

Hurtig svar på mail fra kundeservice. Jeg havde desværre ikke fået rettet størrelsen på de 3 par indlægssåle jeg bestilte. Jeg skrev til kundeservice, der ekstraordinært tilbød mig, at ombytte til... Ver mais

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Não respondeu a opiniões negativas

Virkelig fin service

Da jeg nu ville bruge en af de “nye”, kunne skummet ikke folde sig ud, fordi den havde været vakuumpakket for længe.
Jeg skrev til Boldaek om problemet, og selvom deres reklamationsret normalt er to år (og det muligvis var min egen skyld), så tilbød de at sende en ny knæpude uden beregning. Og så sendte de endda et ekstra betræk med som gave. Det er virkelig fin service 👌🏻
Jeg er super glad for mine knæpuder og sover med dem hver nat. Dejligt med stroppen, så den ikke bliver væk i løbet af natten.

16 de março de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Hold jer langt væk fra denne…

Hold jer langt væk fra denne virksomhed. Er total useriøs. Havde bestilt en varer, som jeg så efterfølgende annullerede, inden jeg overhovedet havde modtaget noget som helst om, at den var på vej. Firmaet vil så opkræve fragt for varen, hvilket jeg ikke synes er i orden. Firmaet skrev, at jeg kunne returnere ordren til Frankrig (hvilket højst sandsynligt ville koste mere end varen) eller vælge at modtage den til 30 procent. Tænker de har bestilt varen på temu så check lige der, det er sikkert også billigere.

3 de fevereiro de 2026
Classificada 3 em 5 estrelas

returvarer…

RETTELSE :jeg er blevet kontaktet af boldeak som oplyser ar der er sket en fejl, min mail var gået i spam, de har tilbudt beløbet retur hvilket jeg har accepteret selvfølgelig og tænker det var en god løsning.

Jeg har købt en pude som jeg gerne ville returnere.
Man kan dog ikke returnere varer uden at de skal sendes til Frankrig. Koster lige så meget som varen, det har man "glemt" at oplyse noget om.
Jeg har skrevet til kundeservice, dog uden at få svar.

29 de janeiro de 2026
logótipo da Boldaek

Resposta da Boldaek

Hej Jane,

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Efter en grundig gennemgang har vi desværre konstateret, at din e-mail var havnet i vores spammappe, hvilket betyder, at vi ikke så den med det samme. Det beklager vi oprigtigt.

Vi har nu fundet din besked og har netop svaret dig direkte via e-mail, så vi sammen kan finde en god og fair løsning.

Det er meget vigtigt for os, at alle vores kunder får hurtig og ordentlig hjælp, og vi er kede af den frustration, denne situation har skabt.

Venlig hilsen
Boldaek Kundeservice

Fantastisk kundeservice

Jeg var åbenbart kommet til at indtaste den forkerte størrelse på de såler jeg havde bestilt. Jeg skrev derfor til kundeservice da jeg opdagede det. Ordren var desværre allerede afsendt. Jeg fik at vide, at jeg blot kunne beholde de såler der var i forkert størrelse og forære dem til familie eller venner der kan passe dem,- og så har de sendt den rigtige størrelse til mig uden beregning.

6 de janeiro de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg bestilte 3 par såler fortryder…

Jeg bestilte 3 par såler fortryder afbestille de 2 par ,betalte for 3 par ,men de undskylde mange gange at der gik lang tid inden jeg fik pengene tilbage ,og firmaet er gode nok jeg fik lov til at beholde de 2andre det må man da kalde service.tak

6 de novembro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg bestiltem en knæpude med STOR…

Jeg bestiltem en knæpude med STOR succes, Boldeak havde lovet puden leveret efter 14 - 16 dage allerede efter 3 dage havde jeg puden, det er lækkert med et firma man kan stole på, på internettet kan kun varmt anbefale alle at handle med Boldeak seriøst og god firma, holder een underrettet under hele processen...Mvh.Benny Vahllstedt.

23 de outubro de 2025

God kundeservice

Hurtig svar på mail fra kundeservice.
Jeg havde desværre ikke fået rettet størrelsen på de 3 par indlægssåle jeg bestilte. Jeg skrev til kundeservice, der ekstraordinært tilbød mig, at ombytte til rette størrelse uden beregning.
Dejligt, da jeg virkelig ser frem til at få aflastet mine fødder og storetæer, så jeg igen kan få den rette fodstilling.

10 de setembro de 2025
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais